INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Blaupunkt PS10DB, reproduktor

     
    bezdrôtový reproduktor, bluetooth, LED, výkon: 1200 WZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    290,35 €
    (ušetrite 10,66€)
    279,70 €
    233,08 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 16 €
    Kód tovaru

    318520

    PN kód

    PS10DB

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Alternatívy pre Blaupunkt PS10DB

    Popis produktu

    Blaupunkt PS10DB


    Nový audio systém Blaupunkt PS10DB je dokonalým riešením pre zabezpečenie primeranej kvality zvuku z rôznych dostupných zdrojov. Zariadenie je vybavené modulom Bluetooth, ktorý umožňuje počúvať obľúbenú hudbu uloženú v pamäti smartphonov, tabletov alebo počítačov, ak sú pripojené na internet. Je tiež možné prehrávať hudbu z rozhlasových staníc dostupných na webe a z mnohých hudobných služieb.

    Reproduktor má slot pre karty SD a port USB. Pri pripojení k ľubovoľnému pamäťovému zariadení s kapacitou až 32 GB môžete prehrávať zvukové súbory vo formátoch MP3 a VMA.

    Port AUX umiestnený na hornom paneli zariadenia poskytuje ďalšiu možnosť pripojenia mnohých ďalších zdrojov zvuku, ako sú prehrávače MP3, mixážne pulty a konzoly DJ.

    PS10DB má vstavané FM rádio s predvoľbou pamäte na 40 staníc, môžete tak počúvať obľúbené rozhlasové stanice, bez toho aby ste ich museli zakaždým ladiť.

    Nový audio systém v portfóliu značky tiež obsahuje zosilňovač, ktorý generuje neuveriteľný špičkový hudobný výkon 1200 W, a preto ho možno použiť aj pre pomerne veľké priestory. Optimálne nastavenie zvuku je možné vďaka vstavanému ekvalizéru so šiestimi režimy: Rock, Jazz, Classic, Flat, Pop a Country. Ovládanie reproduktora je ešte jednoduchšie vďaka diaľkovému ovládaniu.

    Ďalšou dôležitou vlastnosťou modelu PS10DB je funkcia karaoke s dvomi bezdrôtovými mikrofónmi. Stačí ich zapnúť, nastaviť tón a kvalitu zvuku pomocou ovládacích prvkov hlasitosti, nízkych a vysokofrekvenčných zvukov a ozveny - a ste pripravení spievať! LED svetlá umiestnené v hornej časti prístroja ponúka ďalšie špeciálne efekty - disco LED svieti v ôsmich rôznych režimoch. Zhasnite svetlo, uchopte mikrofón a buďte hviezda! Diskotéková atmosféra vzniká svetelnými efektmi na strope.

    Zariadenie pracuje s napájacím zdrojom a zabudovanou batériou, ktorá potrebuje je plne nabitá približne po 6 hodinách, čo stačí na prehrávanie hudby po dobu od 2 do 10 hodín, v závislosti na hladine zvuku. Úroveň nabitia batérie možno skontrolovať pomocou indikátora viditeľného na LED displeji.

    Technické parametre:

    Audiostreaming cez Bluetooth (profil A2DP)
    Prehrávač: USB / SD
    Prehrávanie: MP3 / WMA
    FM rádio s predvoľbou 40 staníc
    Ekvalizér: Rock, Jazz, Classic, Flat, Pop, Country

    Funkcia karaoke s dvomi bezdrôtovými mikrofónmi (súčasť dodávky)
    2 mikrofónové vstupy (káblové mikrofóny nie sú súčasťou dodávky)
    Diaľkové ovládanie
    AUX IN
    LED displej
    Disco LED svetlá

    Špičkový hudobný výkon: 1200 Watt
    RMS výkon: 90W
    Napájanie: AC 100-240V ~ 50 / 60Hz
    Vstavaná batéria: 18V / 4,5 Ah
    Rozmery: 322 (š) X 940 (v) X 377 (h) mm
    Stránky o produkte Blaupunkt PS10DB:

    www.blaupunkt.com/en/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Lukáš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky