INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    C-Tech UF-01 USB ventilátor

    odolné kovové telo a lopatky ventilátora, ideálnou voľbou pre váš pracovný stôl
    ventilátor 10 cm, USB konektor, možnosť nastavenia sklonuZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    5,90 €
    4,92 € bez DPH
    Kód tovaru

    426863

    PN kód

    UF-01

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    C-Tech UF-01 USB ventilátor

    Stolný ventilátor C-tech UF-01 prináša efektívne chladenie v štýlovom prevedení. S priemerom ventilátora 10cm a jednou rýchlosťou je ideálnou voľbou pre váš pracovný stôl, nočné stolíky alebo iné miesto, kde potrebujete osviežiť vzduch. Tento ventilátor má kovové telo a lopatky, čo zaručuje vysokú odolnosť a dlhú životnosť.
    Jednou z kľúčových vlastností tohto stolného ventilátora je jeho napájanie pomocou USB konektora. To znamená, že ho môžete ľahko pripojiť k ľubovoľnému zariadeniu s USB výstupom, ako je počítač, notebook, power banka alebo adaptér do zásuvky. Táto flexibilita vám umožní ho používať prakticky kdekoľvek a kedykoľvek.
    Ďalšou výhodou ventilátora C-tech UF-01 je možnosť nastavenia sklonu. Vďaka tejto funkcii si môžete nastaviť optimálny uhol na prúdenie vzduchu podľa vašich potrieb a pohodlia. Bezpečnostná mriežka na prednej strane ventilátora zaisťuje ochranu pred nechceným dotykom lopatiek a zabraňuje akémukoľvek úrazu.
    Celkovo je stolný ventilátor C-tech UF-01 praktickým a štýlovým doplnkom pre akýkoľvek priestor. Jeho kompaktný dizajn a jednoduchá obsluha ho robí ideálnou voľbou pre každodenné chladenie počas teplých dní. Buďte vždy pripravení na horúco s týmto spoľahlivým ventilátorom.

    Technické parametre

    Kompaktný stolný 10cm USB ventilátor
    1 stupeň rýchlosti
    Odolné kovové telo a lopatky ventilátora
    Možnosť zmeny náklonu ventilátora
    Praktický vypínač

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky