INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Camry CR 7908, ochladzovač vzduchu, 3v1

    Camry CR 7908, ochladzovač vzduchu, 3v1
     
    ochladzovač vzduchu, zvlhčovanie vdzuchu, čistenie vdzuchu, diaľkové ovládanieZobraziť viac

    skladom 

    121,30 €
    (ušetrite 2,24€)
    119,05 €
    99,21 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 7 €
    Kód tovaru

    334691

    PN kód

    CR 7908

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Camry CR 7908

    Dnes stále viac a viac klimatizácie prestávajú byť luxusom a stávajú sa potrebným vybavením v každom dome. Klimatické zmeny nám poskytujú slnečné a horúce leto, ale ak ho nebudeme tráviť na pláži, fungovať v kancelárii alebo byte v meste, kde sú vysoké teploty, stáva sa problémom. Ak hľadáte spôsob, ako ochladiť vzduch vo vašom okolí, prenosný vzduchový chladič 3 v 1 CAMRY CR7908 je skutočne dobrým riešením!

    Funkčnosť a malá veľkosť
    Výhodou vzduchového chladiča ADLER AD 7906 je, že kombinuje tri funkcie: chladenie, čistenie a zvlhčovanie vzduchu. Má zabudovanú nádrž na vodu s indikátorom hladiny vody (4 litre) a dva špeciálne chladiace prvky, ktoré po ochladení v mrazničke a umiestnení v nádrži na studenú vodu poskytujú studený vzduch. Užívateľ si môže vybrať z 3 rôznych rýchlostí ventilátora a priamo regulovať teplotu v miestnosti alebo kancelárii. Funkcia kmitania zabezpečuje zvýšený rozsah prúdenia vzduchu okolo zariadenia. Malé rozmery a hmotnosť, 4 kolesá a pohodlné rukoväte umožňujú pohyb medzi miestnosťami rýchlo a jednoducho.

    Jednoduchosť použitia
    Prístroj má na digitálnom displeji teplotný senzor, ktorý kontroluje miestne podmienky. Vzduchový chladič je vybavený digitálnym dotykovým ovládacím panelom, vďaka ktorému sa zariadenie ľahko čistí a je menšia možnosť mechanického poškodenia tlačidiel. Vďaka funkcii vypnutia displeja môžeme nechať prístroj zapnutý v noci a nevystavovať sa do očí bijúcim informáciám zobrazeným na zariadení.
    Inštalácia vzduchových chladiacich systémov nás zvyčajne robí nepokojnými počas noci. Znamená to veľa práce, potrebu renovácie a vysoké náklady, na ktoré nemusíme byť pripravení. Vďaka klimatizačnému zariadeniu pre prenosné miestnosti sa nemusíme zaoberať všetkým tým! Chladič vzduchu pre domáce použitie by mal byť ľahko ovládateľný, aby každý člen domácnosti mohol rýchlo a ľahko ochladiť vzduch, keď je to potrebné. Čistý panel v hornej časti zariadenia umožňuje zapnutie / vypnutie a výber správnej rýchlosti.

    Multifunkčný ochladzovač vzduchu s vysokým výkonom. Chladenie, zvlhčovanie a čistenie vzduchu - všetky tieto funkcie obsahuje táto mobilná klimatizácia. Môžete si vybrať z 3 rôznych rýchlostiach ventilátora. Klimatizácia má vstavanú 7L nádrž na vodu, vďaka ktorej dokáže účinne zvlhčovať vzduch mnoho hodín. Rozmery: 34.5 x 34 x 80.5cm

    Funkcie: - chladenie, - čistenie, zvlhčovanie
    2 chladiace prvky
    3 nastavenia rýchlosti
    Funkcia oscilácie
    Indikátor zásobníka vody (7L)
    4 kolesá pre mobilitu
    Snímač teploty
    Diaľkové ovládanie
    Možnosť vypnúť displej na noc
    Digitálny displej
    Panel s dotykovou obrazovkou
    Stránky o produkte Camry CR 7908:

    http://www.adler.com.pl/index.php/en/Main/Produkt/cr_7908

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky