INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Creative OUTLIER SPORTS, slúchadlá, modré

    Vypredané

    Pohodlné slúchadlá s výborným zvukom a ešte lepšou cenou
    slúchadlá, bezdrôtové, bluetooth, modráZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    275779

    PN kód

    51EF0730AA000

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Creative OUTLIER SPORTS

    Lepšie výkony

    S bezdrôtovými slúchadlami Creative Outlier Sports bude športovanie oveľa zábavnejšie a efektívnejšie. Práve vďaka nim sa môžete práve vykonávanej aktivite úplne odovzdať a užiť si ju bez rušivých elementov ako je napríklad kábel, ktorý len zavadzia. Na ušiach skvele držia a zvládnete s nimi aj ten najnáročnejší tréning, nakoľko sú odolné pred vodou, potom či náhodným postriekaním. Hravo si poradí s akýmkoľvek prírodným živlom. 

    Synchronizácia

    Po jednoduchom spárovaní prostredníctvom bezdrôtovej technológie Bluetooth môžete slúchadlá okamžite používať. Ide o naozaj veľmi jednoduchý proces, ktorý Vám zaberie len krátku chvíľu, preto z neho nemusíte mať žiadne zbytočné obavy. Dosahujú až do vzdialenosti 10 metrov. So 6 mm meničmi budú po celú dobu zabezpečovať kvalitný zvuk i dokonale čisté tóny, ktoré Vás budú motivovať k lepším výsledkom.

    Stále v spojení

    S neviditeľným mikrofónom s technológiou ClearSpeech™ Engine budete aj naďalej v kontakte so všetkými blízkymi. Slúchadlá umožňujú prijímať a vybavovať všetky telefonáty, vďaka čomu nestratí kontakt s okolitým svetom. Špeciálny kábel zaisťuje čistý zvuk bez skreslenia a rušenia. V prevádzke vydržia na plné nabitie ohromných 11 hodín, čo je naozaj slušná doba. Vaše aktivity tak budú sprevádzané po celú dobu príjemnou hudbou. 

    Konštrukcia

    Svojim odolným spracovaním si slúchadlá poradia naozaj za každých podmienok. S krytím IPX4 sú odolné pred potom i postriekaním vodou, čo mnohí z Vás určite ocenia. Ak preferujete zdravý životný štýl, ku ktorému nepochybne patrí aj pohyb a od cvičenia Vás neodradí ani zlé počasie, určite si ich zaobstarajte. Použitím kvalitných materiálov zaručujú naozaj dlhú životnosť. Silikonové špunty AuraSeal sú príjemné na dotyk a spoľahlivo vytesňujú okolitý hluk, vďaka čomu Vás nebude nič rušiť. 

    Bezdrôtové športové slúchadlá do uší Creative outlier SPORTS
    Doprajte si kvalitné počúvanie pri športe a aktívnom životnom štýle s pohodlnými bezdrôtovými slúchadlami Creative outlier SPORTS. Podporujú moderné technológie, ako napr. AptX, a poskytujú veľmi peknú výdrž na jedno nabitie. Perfektne drží v ušiach a navyše vám umožní komunikovať vďaka vstavanému mikrofónu.

    Jednoduché pripojenie cez Bluetooth
    Počúvajte hudbu a telefonujte zo svojho smartphone bez obťažujúcich káblov. Slúchadlá majú v sebe integrované bezdrôtové Bluetooth rozhranie verzie 4.1 vrátane podpory aptX kodeku. Bezdrôtové pripojenie vám dodá potrebnú slobodu.

    Stvorená pre aktívny život
    U slúchadiel Creative outlier SPORTS oceníte prítomnosť 3 veľkostí silikónových koncoviek do uší a 3 typy úchytu, máte tak možnosť vybrať veľkosť, ktorá vám presne padne do uší a pripevniť ich tak aby z uší nevypadla. Slúchadlá vám tak nespadnú ani pri aktívnom pohybe.

    Kvalitný zvuk
    Slúchadlá dodávajú energické zážitky s optimalizovaným zvukom. Creative SoundBlaster outlier SPORTS poskytujú vynikajúcu kvalitu zvuku 6 mm neodymových meničov, ktoré vytvára plný zvuk prinášajúce skutočnú hĺbku a čistotu hudby.

    Ovládajte pohodlne hudbu i hovory
    Creative outlier SPORTS vám umožní ľahko prijímať hovory a pohodlne ovládať prehrávanie hudby na smartfóne alebo tablete. Obsahujú totiž ovládanie s mikrofónom, takže pre prístup k vašim hovorom a hudbe už nemusíte hľadať váš telefón.

    Veľmi pekná výdrž na batériu
    Slúchadlá bez nutnosti nabíjania vydrží až 11 hodín prehrávania hudby. Vďaka nabíjania prostredníctvom USB rozhrania môžete slúchadlá nabíjať napríklad v kancelárii, prostredníctvom vášho notebooku alebo počítačové stanice a v teréne napríklad pomocou powerbanky, pokiaľ ju vlastníte alebo z iného zdroja s USB výstupom vhodným pre nabíjanie externých zariadení.

    Kľúčové vlastnosti
    Slúchadlá Creative outlier SPORTS sú vybavené 6mm neodymovými magnetmi pre plný zvuk v celom frekvenčnom rozsahu, od basov až po vysoké tóny. Ich frekvenčný rozsah sa pohybuje v rozmedzí 20 Hz až 20 kHz a impedancia je 16 ohmov. Môžu byť pripojená k prehrávačom, mobilným telefónom, tabletom a ďalším prístrojom s Bluetooth 4.1 technológiou. navyše podporujú špičkový kodek aptX. Slúchadlá sú napájané batériou s výdržou až 11 hodín prehrávania. Pre nabíjanie slúži rozhranie USB.

    Technické parametre

    -Štýl: V ušiach, za krkom
    -Bezdrôtové slúchadlá
    -Mikrofon: ÁNO
    -Frekvenční rozsah: 20 Hz ~ 20 kHz
    -Impedance: 16ohms
    -Typ konektoru: Bluetooth 4.1 (dosah až 10m)
    -dĺžka kábla: 0,5m
    -IPX4: ÁNO
    -Vstavaný batérie: 150mAh (výdrž až 11 hodín)
    -farba: modré
    Stránky o produkte Creative OUTLIER SPORTS:

    en.creative.com/p/headphones-headsets/creative-outlier-sports

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Prevedenie

    do uší - štuplové

    Odporúčané použitie

    športové

    S mikrofónom

    s mikrofónom

    Vlastnosti mikrofónu

    na kábli

    Pripojenie

    bluetooth

    Ovládanie hlasitosti

    áno

    Odnímateľný kábel

    nie

    Bezdrôtový dosah

    do 10m

    Frekvenčný rozsah min.

    od 20Hz a viac

    Frekvenčný rozsah max.

    do 20kHz

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky