INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Datacomp Gamer - Hallate

    Datacomp Gamer - Hallate
    ESET Internet Security - licencia pre 1 PC na 2 mesiace
    + darček v hodnote 8,00 €
    ESET Internet Security - licencia pre 1 PC na 2 mesiace

    Komplexná Internetová ochrana - Teraz s funkciou Anti-Theft Anti-Theft: lokalizujte a získajte stratený počítač späť Lokalizujte stratený notebook na mape a sledujte aktivitu, ktorá sa na ňom odohráva. Anti-Theft obsahuje jednoduchého sprievodcu

    ESET Internet Security - licencia pre 1 PC na 2 mesiace
    + darček v hodnote 8,00 €
    ESET Internet Security - licencia pre 1 PC na 2 mesiace

    Komplexná Internetová ochrana - Teraz s funkciou Anti-Theft Anti-Theft: lokalizujte a získajte stratený počítač späť Lokalizujte stratený notebook na mape a sledujte aktivitu, ktorá sa na ňom odohráva. Anti-Theft obsahuje jednoduchého sprievodcu

    Odporúčame

    Doprava zdarma

    + darček

    počítač, herný, i5-14600KF, 3,5 Ghz, turbo 5,3 Ghz, 32 GB RAM, RX 7800 XT, 1TB SSD, bez mechaniky, Windows 11 HomeZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    1 449,90 €
    1 208,25 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 83 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    375120

    PN kód

    DTCPC375120

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať
     

    Popis produktu

    Datacomp Gamer - Hallate

    Výkon v hrách

    FPS v hrach je dôležitý ukazovateľ kvality a plynulosti grafiky. FPS znamená počet snímok za sekundu, ktoré grafická karta vykresľuje alebo monitor zobrazuje. Čím vyššie je FPS, tým lepši je herný zážitok. Naopak, nízke FPS spôsobujú trhanie a odozvu hry. Výkon FPS v hrách závisí od viacerých faktorov, ako sú výkon CPU a GPU, nastavenia hry a rozlíšenie monitora.

      Apex Legends Fortnite Valorant Counter-Strike: Global Offensive League of Legends Overwatch 2 FARCRY6 Cyberpunk 2077 Call of Duty Warzone 2.0 Minecraft Red Dead Redemption 2
      Apex Legends Fortnite Valorant Counter Strike League of Overwatch 2 Farcry 6 Cyberpunk Call of Duty Minecraft Red Dead
    FHD(1920x1080) 244 176 835 452 343 337 146 75 158 792 99
    QHD(2560x1440) 213 156 790 416 338 297 128 54 142 765 87
    4K(3840x2160) 140 103 675 331 324 202 87 39 100 695 56



    Asus TUF GAMING B760M-PLUS D4

    TUF GAMING B760M-PLUS D4 využíva všetky výhody najnovších procesorov Intel® a kombinuje je s funkciami určenými pre hranie her a osvedčenou odolnosťou. Táto základná doska je vybavená komponentmi vojenského štandardu, vylepšeným riešením napájaním a komplexným systémom chladenia. Prekoná vaše očakávania, pretože ponúka stabilný výkon počas herných maratónov.

    Základní desky TUF GAMING navyše prochádzajú prísnym testovaním odolnosti, aby bolo zaistené, že vládnu podmienky, ve kterých by jiné desky mohly selhat. Z estetického hľadiska sa tento model vyznačuje reliéfnym štítkom a geometrickými dizajnovými prvkami, ktoré reflektujú spoľahlivosť a stabilitu, ktoré definujú rad TUF GAMING.

    Intel Core i5-14600KF

    Procesory Intel Core 14. generácie sú založené na vylepšenej hybridnej architektúre Raptor Lake Refresh, ktorá využíva ešte lepšie kombináciu väčších výkonných s menšími efektívnejšími jadrami. Či už pracujete, streamujete, hráte alebo tvoríte, procesory Intel Core 14. generácie vám poskytnú ešte vyšší výkon, než kedykoľvek predtým.

    Ohromujúca rýchlosť
    Procesor Intel Core i5-14600KF poskytuje novú generáciu prelomového výkonu na jadro s celkovo 14 jadrami (6 výkonných jadier a 8 efektívnych jadier) a až 20 vláknami. Výkonové jadrá – P-jadrá sú schopné dosiahnuť  vďaka  Turbo Boost frekvenciu až 5.3 GHz. Medzitým E-jadrá umožňujú zvýšenie Cache pamäte pre efektívnejšie spracovanie väčších dátových súborov. Cache  L2 sa v porovnaní s predchádzajúcou generáciou procesorov Intel tiež zvýšila, čím sa minimalizuje množstvo času stráveného výmenou údajov medzi vyrovnávacou pamäťou a operačnou pamäťou.

    Pohlcujúci zážitok
    Či už sa venujete intenzívnemu hraniu alebo kreatívnej tvorbe. Vylepšená grafika Intel UHD poháňaná architektúrou Xe vám poskytne živý a vysokokvalitný vizuálny zážitok s podporou až 8K/60Hz videa. Vychutnajte si efektívne potlačenie hluku a profesionálny hlasový výstup s Intel Gaussian & Neural Accelerator 3.0 čím dosiahnete bezproblémový a pohlcujúci používateľský zážitok, ktorý posilní vašu kreativitu a sústredenie.


    Vlastnosti

    • hybridná architektúra - výkonné a efektívne jadrá
    • Intel Thread Director pre ideálne rozvrhnutie požiadaviek
    • výkonný procesor určený pre náročnejších užívateľov
    • Pracovná frekvencia až 5,3 GHz
    • Veľký nárast výkonu v jednovláknových aj viacvláknových výpočtoch
    • Kompatibilný s päticou LGA 1700 a základnými doskami radu Intel 600 + plný výkon s Intel 700
    • Navýšená kapacita L3 Cache
    • Podpora operačných pamätí DDR5, DDR4, pripravovaný štandard Wi-Fi 7
    • Rozhranie PCIe 5.0
    • Endorfy Fera 5 ARGB

    Endorfy Fera 5 ARGB

    Chladič je vybavený štvoricou heatpipe a 120 mm ventilátorom s ARGB podsvietením a PWM reguláciou. Na pripojenie slúži 4-pin PWM konektor a 3-pin ARGB konektor. Súčasťou balenia je aj Nano ARGB ovládač pre rýchle manuálne nastavenie režimu, rýchlosti a farby osvetlenia. Chladič je dodávaný so špeciálnou teplovodivou pastou Pactum PT-3 pre maximálny odvod generovaného tepla. Na chladič je poskytovaná záruka 6 rokov.

    Heatpipe s priamym dotykom

    Kompaktná základňa chladiča poskytuje najlepší kontakt s povrchom moderných CPU. Štyri heatpipe sú v priamom kontakte s CPU, aby sa zlepšil prenos tepla.

    Vysokovýkonný ventilátor

    Fera 5 je vybavený ventilátorom Fluctus 120 PWM ARGB funguje najlepšie na hustých chladičoch a radiátoroch vodného chladenia, kde je prúdenie vzduchu obmedzené. Jedinečne zúbkované lopatky ventilátora vytvárajú vysoký statický tlak. Nové ložisko s vysokou odolnosťou zaisťuje hladký chod s nízkou hlučnosťou.

    Kingston FURY Renegade 1TB

    Odvod tepla
    Pokročilý odvod tepla udržuje váš disk chladný počas intenzívneho používania. Prináša vyšší výkon do najtesnejších priestorov v herných notebookoch a základných doskách.

    Maximalizácia vašej hry
    Úložisko na zmenu hry navrhnuté tak, aby maximalizovalo vašu hru. Voliteľný model integrovaného hliníkového chladiča poskytuje dodatočnú vrstvu tepelnej disperzie na chladenie disku a udržanie špičkového výkonu.

    Endorfy Vero L5 Bronze 700W

    Keď pracujete a hráte na 100 %, potrebujete komponenty, ktoré dokážu držať krok s vaším počítačom bez toho, aby ste sa zapotili. Napríklad výkonný a stabilný zdroj Vero L5 Bronze 700 W.

    Dali sme mu všetko, čo si myslíme, že je potrebné na prácu pri vysokej rýchlosti – vrátane taiwanských elektrolytických a hliníkovo-polymérových kondenzátorov Teapo a ventilátora Stratus s ložiskom FDB. Niet divu, že napájací zdroj má certifikáciu 80 PLUS® Bronze!

    Kingston FURY Beast RGB, 2x16 GB, 3200MHz, DDR4

    Pamäť Kingston FURY™ Beast DDR4 RGB vylepšuje štýl a výkon každého systému. Obsahuje ohromujúce RGB osvetlenie1, ktoré dopĺňa elegantný čierny rozdeľovač tepla a pôsobivé rýchlosti až 3733 MT/s*.

    Vyberte si medzi profilmi Intel® XMP Certified a XMP-Ready, Ready for AMD Ryzen™ alebo použite automatické pretaktovanie Plug N Play2 s rýchlosťou 2 666 MT/s, aby ste získali výkon, ktorý potrebujete pre prácu a zábavu.

    Asus TUF Gaming Radeon RX 7800 XT OC Edition 16GB GDDR6

    Asus TUF Gaming Radeon RX 7800 XT OC Edition prináša neuveriteľný herný zážitok, ktorý spája výkon a energetickú účinnosť z architektúrou AMD RDNA 3.0. Využitím vylepšených technológií chladenia je dokonale optimalizovaná na akúkoľvek hernú výzvu. Pripútajte sa a užite si špičkové herné schopnosti, ktoré ponúka táto herná grafická karta.

    Optimalizovaná zvnútra aj zvonku
    Asus TUF Gaming Radeon RX 7800 XT je navrhnutá tak, aby vydržala dlhodobé zaťaženie a prevádzku. Má robustné chladenie, ktoré pozostáva z troch ventilátorov s duálnym ložiskom, veľkého hliníkového chladiča s piatimi tepelnými trubicami a kovového exoskeletu. Tieto komponenty zabezpečujú nízku teplotu a hlučnosť pri plnom výkone. Grafická karta tiež prešla prísnymi testami spoľahlivosti a kompatibility, ktoré zaručujú jej dlhú životnosť a stabilitu.

    Prémiová kvalita
    TUF Gaming Radeon RX 7800 XT je vyrobená pomocou technológie Auto-Extreme. Automatizovaný výrobný proces zahŕňa prémiové materiály a nižšie tepelné namáhanie komponentov počas výroby, aby poskytol ten najvyšší štandard kvality. Tento proces je tiež šetrný k životnému prostrediu. Znižuje využitie chemikálií a spotrebu energie.

    Microsoft Windows 11 Home

    Windows 11 poskytuje pokojný a kreatívny priestor, kde môžete sledovať svoje vášne prostredníctvom sviežeho zážitku. Od prepracovanej ponuky Štart po nové spôsoby prepojenia s obľúbenými osobami, novinkami, hrami a obsahom - Windows 11 je miestom, kde môžete myslieť, vyjadriť sa a tvoriť prirodzeným spôsobom.

    Maximalizujte svoju produktivitu
    Otvorte všetky potrebné aplikácie a ľahko multitaskingujte pomocou nástrojov ako prichytávanie rozloženie plochy a novými intuitívnejšími funkciami.

    Nové spôsoby pripojenia
    Prepojte sa okamžite s osobami, na ktorých vám záleží priamo zo stolného počítača pomocou Microsoft Teams. Volajte alebo chatujte zadarmo - bez ohľadu na ich zariadení.

    Parametre:

    Grafická karta: Asus TUF Gaming Radeon RX 7800 XT OC Edition 16GB GDDR6
    Procesor: Intel Core i5-14600KF
    Základná doska: Asus TUF GAMING B760M-PLUS D4
    Operačná pamäť: Kingston FURY Beast RGB, 2x16 GB, 3200MHz, DDR4
    SSD disk: Kingston FURY Renegade 1TB
    Chladič procesora : Endorfy Fera 5 ARGB
    Počítačový zdroj: Endorfy Vero L5 Bronze 700W
    Počítačová skriňa: ASUS A21 CASE Transparent Glass BLACK
    Operačný systém: Microsoft Windows 11 Home
    Chladenie: 4x Asus TF120 ARGB Black
     

    Parametre

    Bonus navyše

    darček k produktu

    Datum dodania D/O

    2021-11-25 00:00:00

    Modelová rada a určenie

    Podla použitia

    herný

    Procesor

    Procesor-typ

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    Intel Core i5

    Procesor-model

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    i5-14600KF

    Pamäť

    Kapacita nainštalovanej RAM

    32 GB

    Uložisko

    Kapacita SSD

    Určuje presnu kapacitu disku v gigabajtoch.
    SSD 1TB

    Opticka mechanika

    Nie

    Grafická karta

    Grafická karta

    AMD RX 7800 XT

    Grafická karta typ

    Radeon RX

    Frekvencia

    Frekvencia presne

    Frekvencia CPU predstavuje, koľko cyklov za sekundu dokáže procesor vykonať. Meria sa v gigahertzoch, čo znamená miliardy impulzov za sekundu a označuje sa skratkou GHz. Pri porovnávaní rovnakých generácii procesorov vyššia frekvencia znamená vyšší výkon.
    3,5 Ghz

    Turbo funkcia presne

    Turbo frekvencia primárne rozširuje frekvenčnú úroveň procesora nad jeho menovitú frekvenciu, aby sa dosiahol vyšší výpočtový výkon.
    turbo 5,3 Ghz

    Operačný Systém

    Operačný systém

    Windows 11 Home

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky