INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Deerma MQ600, odžmolkovač

    Deerma MQ600, odžmolkovač

    Odporúčame

    -24%

    zľava
    vybavený vysoko výkonným motorom, ktorý beží rýchlosťou až 7000 ot./s zaručuje bezkonkurenčný výkon
    odžmolkovač, energetická trieda A, farba nerezZobraziť viac

    skladom 

    18,00 €
    (ušetrite 4,50€)
    13,50 €
    11,25 € bez DPH
    Kód tovaru

    398414

    PN kód

    MQ600

    Výrobca
    Porovnať

    Popis produktu

    Deerma MQ600

    Vaše pokrčené oblečenie môže čoskoro vyzerať ako nové. Odžmolkovač Deerma MQ600 je vybavený vysoko výkonným motorom, ktorý beží rýchlosťou až 7000 ot./s a zaručuje bezkonkurenčný výkon. Váži len 160 g a je skutočne kompaktný - môže vás sprevádzať takmer všade. Ponúka aj 2 hlavice. Zariadenie je napájané cez USB - stačí ho zapojiť do adaptéra alebo powerbanky. So vstavanou nabíjateľnou batériou môže fungovať aj bezdrôtovo.

    Objavili sa na vašej elegantnej blúzke vlákna a vyčnievajúce nitky? Už nie je problém! S holiacim strojčekom Deerma to trvá len 3 minúty, aby vaše oblečenie vyzeralo ako nové. Zariadenie je vybavené 2 hlavami, ktoré môžete použiť alternatívne, podľa vašich potrieb. Jeden je určený na rýchle odstránenie vlákien. Druhá sa používa na priľnavosť vlákien a nití.
    Holiaci strojček Deerma MQ600 vyniká rafinovaným a premysleným dizajnom. Perfektne padne do ruky a jeho používanie je neuveriteľne pohodlné. Takže môžete upratať veľa oblečenia naraz! Je ľahký a kompaktný, takže ho môžete mať vždy po ruke. Odžmolkovač sa ľahko prenáša pomocou špeciálneho popruhu, ktorý vám umožní zavesiť si ho na zápästie alebo pripevniť k taške.
    Oceňujete slobodu, ktorú poskytujú bezdrôtové riešenia? Holiaci strojček na odevy Deerma MQ600 vás nesklame! Je vybavený batériou s dlhou výdržou, ktorá poskytuje až 45 minút používania na jedno nabitie. Ak chcete, môžete tiež pripojiť zariadenie k zdroju napájania a používať ho týmto spôsobom. Zabudovaný USB port vám umožní pohodlne nabíjať holiaci strojček nielen pomocou adaptéra, ale napríklad aj powerbanky alebo notebooku.

    Technické parametre


    Značka : Deerma
    Názov : Odstraňovač žmolkov Deerma
    Model : DEM-MQ600
    Menovitý výkon : 3W
    Menovité napätie : 3,7 V
    Nabíjacie napätie : 5V
    Čas nabíjania : 2h
    Pracovný čas : Až 45 minút
    Hmotnosť : Približne 160 g
    Rozmery : 110 x 80 x 80 mm
    Materiál : ABS, PC, nerez
     

    Súvisiace dokumenty

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky