INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Electrolux E206S, vrecká s-bag® Anti-Allergy do vysávačov

    Electrolux E206S, vrecká s-bag® Anti-Allergy do vysávačov
     
    príslušenstvo pre vysávačZobraziť viac

    skladom 

    8,99 €
    7,49 € bez DPH
    Kód tovaru

    365750

    PN kód

    7319599031467

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Electrolux E206S

    E206S Vrecká s-bag® Anti-Allergy do vysávačov

    Unikátne vlastnosti vrecka s-bag® Anti-Allergy zahŕňajú:

    Protialergénny účinok: vrecko s-bag® Anti-Allergy chráni vaše zdravie, významne prispieva k hygiene a čistote vzduchu vašej domácnosti, pričom si stále uchováva výborný výkon. Vrecko s-bag® Anti-Allergy redukuje vystavenie vašej rodiny alergénom a tým vzniku alergií.

    Vysokú kapacitu filtrácie: vrecko s-bag®Anti-Allergy má vysokú filtráciu na zachytávanie peľu, prachových častíc, roztočov, roztočových a mačacích alergénov o veľkosti iba 1 mikrometer (15-krát menšie ako priemer ľudského vlasu). Táto úroveň filtrácie prináša výhody pre astmatikov a alergikov.

    Vrecko Powerflow™ s-bag® je navrhnuté so špeciálnym zložením, čo zabezpečí väčšiu kapacitu v porovnaní s plochým vreckom. Vďaka technológii Powerflow je vrecko flexibilnejšie a ľahšie sa vkladá do vysávača.

    Vylepšený zatvárací systém - odolný a hygienický: Zatvárací systém bol redizajnovaný a vďaka silnejšiemu materiálu a novej tesniacej technológii je aj pevnejší. Vďaka tomuto sa vrecko s-bag® vždy uzavrie a nič z neho neunikne. Toto vrecko sa hodí do vysávača a je hygienické, pretože sa pri vyberaní automaticky utesní, čo zabráni prípadnému rozsypaniu a aj výmena je rýchla a čistá.

    Vrecko s-bag® je dostupné v rôznych materiáloch, presne pre vaše potreby, pre optimalizáciu výkonu vysávača: Classic Long Performance, Anti-Odour a Ultra Long Performance.

    V záujme zabezpečenia optimálneho výkonu sa majú vrecká pravidelne vymieňať a filtre by sa mali vymieňať pri každej 4. výmene vrecka vysávača. Všetky filtre sa majú vymieňať aspoň dvakrát do roka, alebo keď sú viditeľne špinavé. Používanie neoriginálnych vreciek s-bag® môže nepriaznivo ovplyvniť výkon vášho vysávača.


    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

     
     
    Electrolux EPF61RR, vysávač podlahový

    vysávač, energetická trieda A, farba červená, objem 3,5 l, hlučnosť 76 dB, príkon 800 W, elektrické napätie 230 V, akčný rádius 9 m, suché vysávanie, umývateľný Hygiene filter

    103,80 € 

    s DPH

    86,50 € 

    bez DPH

    Kód: 312771

    skladom 

    Notebooky