INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Gran Turismo 7 (PS5)

    Gran Turismo 7 (PS5)
     

    krabicová

    pripojte sa k medzinárodnej komunite jazdcov Gran Turismo 7 s výberom áut od viac 60 výrobcov automobilov a vyše 400 vozidiel
    krabicová verzia, žáner závodná , pre PS5Zobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    64,25 €
    53,54 € bez DPH
    Kód tovaru

    379013

    PN kód

    SP5S24977

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Gran Turismo 7 (PS5)

    Viac ako 400 vozidiel od viac ako 60 automobilových značiek z celého sveta

    Jazdenie s veľkým výberom vozidiel, od sériových modelov až po vzácnejšie a legendárne vozidlá, bola vždy DNA tejto série a GT7 nie je výnimkou. V tejto najnovšej kapitole nájdete viac ako 400 vozidiel od viac ako 60 výrobcov automobilov a v budúcich aktualizáciách budú ďalej pribúdať.

    Trate z 34 miest s 97 rozloženiami

    Zoznam tratí, na ktorých sa odohráva všetko pretekárske dianie, obsahuje obvyklú kombináciu skutočných okruhov a originálnych tratí, ktoré hráča zavedú na 34 rôznych miest s celkom 97 unikátnymi rozvrhnutiami . Klasické okruhy série, ako sú „Trial Mountain“, „Deep Forest“ alebo „High Speed Ring“, sa vracajú a boli aktualizované s pomocou najnovších technológií. Rovnako ako pri vozidlách sa v budúcich aktualizáciách plánuje pridávanie ďalších tratí.

    Vydajte sa do letoviska s automobilovou tematikou

    V GT7 sa do série vracia fanúšikov obľúbená mapa sveta. Tentokrát má podobu letoviska, kde si hráči môžu užívať život v aute, a slúžia ako menu, ktoré umožní priamy prístup k rôznym funkciám hry. Prvé, čo hráči v tomto svete urobia, bude, že si za svoje počiatočné kredity kúpia kompaktné auto. Počas svojho postupu hrou sa potom budú zúčastňovať závodov a rôznych akcií, aby mohli prejsť na rýchlejšie vozidlá, ktoré získajú ako odmenu za tieto závody, alebo ladiť a vylepšovať svoje existujúce vozidlá, aby boli rýchlejšie. V „garáži“, ktorá slúži ako domovská základňa na uskladnenie nazbieraných vozidiel a na ich tuning, sa hráči môžu vydať do automobilového rezortu a objavovať svet áut.

    „Svetové trate“, v ktorých je možné navštíviť trate po celom svete a pretekať na nich

    „Svetové trate“ sú miestom, kde budú mať hráči prístup k rôznym tratiam obsiahnutým v GT7. Odtiaľto môžu navštevovať rôzne trate a zúčastňovať sa pretekov a šampionátov, ktoré sa tu organizujú, rovnako ako ďalších aktivít. Hra obsahuje režim „Skúsenosti z okruhu“, ktorý sú zameraný na poznávanie všetkých sektorov trate a tiež „Vlastný závod“ , kde je možné ľubovoľne definovať poveternostné podmienky, dennú dobu, počet kôl a vozidlá súperov.

    Hra viacerých hráčov pre pretekanie s rodinou a priateľmi

    K dispozícii je tiež množstvo funkcií, vďaka ktorým si môžete užiť preteky s ostatnými hráčmi . Je tu možnosť rozdelenej obrazovky pre dvoch hráčov , kde si hráči môžu užiť pretekanie s rodinou a priateľmi v obývacej izbe, ďalej režim „Lobby“, v ktorom sa dá baviť online, a režim „Šport“ pre skutočné súťažné pretekanie. Novinkou v sérii sú aj „Miesta stretnutia“, ktoré ponúkajú neformálnejšie formu lobby.

     

    „Tuningový obchod“, „GT Auto“ a „Editor vzhľadov“ umožňujú prispôsobenie vašich vozidiel

    V GT7 sa vracia „tuningový obchod“, v ktorom môžete nakupovať a inštalovať vysoko výkonné diely na zvýšenie výkonu svojho vozidla. Pre každé vozidlo v hre je pripravených viac ako 60 tuningových dielov.

    Technické parametre

    Typ: hra, krabicová
    Kompatibilita: Playstation 5
    Žáner: závodná/racing
    Veková kategória: od 3 rokov
    Stránky o produkte Gran Turismo 7 (PS5):

    www.gran-turismo.com/cz/products/gt7/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo2

    kompatibilný s PlayStation 5, PlayStation 4, PC

     
     
    Thrustmaster T248 volant a pedále pre PS5/PS4/PC  (4160783)

    herný volant, technológia H.E.A.R.T. pre mimoriadnu kontrolu a životnosť, 25 akčných tlačidiel a 2 dvojpolohové enkódery, pedálová sada T3PM a 2 magnetické radiace páky v balení

    291,20 € 

    s DPH

    242,67 € 

    bez DPH

    Kód: 374386

    ihneď k odberu 

    kompatibilný s PlayStation 5, PlayStation 4, PC

    Rozbalené

    Vystavené v KE

    rozbalené

     
    Thrustmaster T248 volant a pedále pre PS5/PS4/PC  (4160783), (rozbalené)

    herný volant, technológia H.E.A.R.T. pre mimoriadnu kontrolu a životnosť, 25 akčných tlačidiel a 2 dvojpolohové enkódery, pedálová sada T3PM a 2 magnetické radiace páky v balení

    286,10 € 

    s DPH

    238,42 € 

    bez DPH

    Kód: 418938

    aktuálne nedostupné

    Zaradenie produktu

    Notebooky