INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Kensington ErgoSoft K52799WW opierka zápästia

     
    podložka pod zápästie, ergonomická, pre klávesnice s výškou čela 10mm-20mmZobraziť viac

    skladom 

    26,70 €
    22,25 € bez DPH
    Kód tovaru

    425187

    PN kód

    K52799WW

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Kensington ErgoSoft K52799WW opierka zápästia

    Opierka zápästia ErgoSoft od Kensington pre štandardné klávesnice, vedecky vyvinutá tak, aby zabránila zraneniu a zároveň optimalizovala pohodlie, má mimoriadne mäkký vonkajšok podporovaný gélovým odpružením. Kombináciou bezkonkurenčnej mäkkosti a odolnosti s ergonomickou vedou je opierka zápästia ideálna na prácu aj zábavu. Inovácie, kvalita a dôvera robia z Kensington The Professionals' Choice v ergonómii už viac ako 20 rokov.
    • Prémiový exteriér je podporený gélovou výplňou, ktorá poskytuje bezkonkurenčnú kvalitu a pohodlie. Táto opierka zápästia ponúka najjemnejšie a najodolnejšie dostupné materiály, odoláva priľnutiu k pokožke a ľahko sa čistí.
    • Navrhnuté so súhlasom ergonóma, aby vám poskytlo optimálne zdravie, pohodlie a ochranu prostredníctvom správneho zarovnania, prispôsobených rozmerov a jedinečného zakriveného dizajnu, opierka zápästia pomáha minimalizovať vplyv opakovaného namáhania vašich rúk. Kombináciou bezkonkurenčnej mäkkosti a odolnosti s ergonomickou vedou je ideálny na prácu aj zábavu.
    • Poskytuje funkčnú a sofistikovanú eleganciu s nízkym profilom. Protišmyková gumená podložka chráni zvyšok pred skĺznutím, či už pracujete alebo hráte.
    • Určené pre klávesnice s výškou čela 10mm-20mm

    Stránky o produkte Kensington ErgoSoft K52799WW opierka zápästia:

    http://cz.kensington.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky