INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    LAMAX PartyGo1 Play, bluetooth prenosný reproduktor

    prenosný reproduktor, vodeodolný, domáce, s mikrofónom, USB, microSD a AUX, batéria 5000 mAh, výdrž až 15 hodín, výkon 50 W, bluetoothZobraziť viac

    skladom 

    71,15 €
    59,29 € bez DPH
    Kód tovaru

    429725

    PN kód

    LXPSMPGO1PLBA

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Varianty1

    skladom 

     

    Popis produktu

    LAMAX PartyGo1 Play

    LAMAX PartyGo1 Play

    Malé telo a veľký výkon čo naladí aj rádio

    Udávaj tón každej party s prenosným reproduktorom LAMAX PartyGo1 Play. Jeho neveľké telo so šikovným madlom ukrýva značný výkon 50 W. Kdekoľvek si len spomenieš, naservíruje ti silný, plný a bohatý zvuk vďaka technológii BeatBass®. Či už sa jedná o poriadnu párty alebo záhradnú grilovačku, vždy im dodajú ten správny vibe aj 3 režimy LED podsvietenia a pribalený mikrofón, s ktorým si užiješ super karaoke alebo môžeš akciu moderovať. Bluetooth 5.3 zariadi okamžité spárovanie repráku s akýmkoľvek zariadením a istotu bezchybného prenosu až na 18 m. Pripojiť ho možno ale aj cez USB, microSD, prípadne AUX a vie sa premeniť v powerbanku cez USB-A vstup. Poriadnu muziku si užiješ aj na cestách, batéria repráku vydrží až 15 hodín a vďaka praktickému popruhu si ho pohodlne hodíš cez rameno. Pokiaľ je jeden reprák málo, pomocou True Wireless technológie ho pohodlne spáruješ s ďalším. Nemáš práve po ruke svoj playlist? Využi FM rádio, ktorý ľahko naladíš. Reproduktor podporuje hlasových asistentov a ovládneš s ním aj telefónne hovory.

    Veľký výkon v malom tele

    LAMAX PartyGo1 Play dokonale klame svojim kompaktným telom, v ktorom sa ukrýva zvuk s výkonom 50 W, ktorý spoľahlivo rozprúdi každú párty. LAMAX BeatBass® technológia prehrá zvuk v perfektnej kvalite. Bohatý a silný sound ešte podporuje možnosť zapnutia zvýraznenia basov na ovládacom paneli a ovládania hlasitosti. Keď budeš chcieť rozbehnúť ešte väčší večierok, pripoj si jednoducho pomocou technológie True Wireless ďalší reprák PartyGo1 Play.

    Skvelá párty s playlistom aj rádiom

    Mať pripravený vlastný výber party songov je top, ale keď musíš improvizovať, hodí sa aj možnosť naladiť FM rádio a svoju obľúbenú stanicu. Ktorúkoľvek akciu si môžeš skúsiť aj odmoderovať vďaka pribalenému mikrofónu, ktorý je parádnou výbavou aj pre karaoke. 3 režimy LED podsvietenia na prednom paneli ešte dotvoria atmošku. Svoj playlist potom spustíš cez Bluetooth 5.3, ktorý sa spáruje s rôznymi zariadeniami a je zárukou kvalitného prenosu až na 18 m. Alebo môžeš využiť USB, microSD kartu, prípadne kábel.

    Nedôjde mu dych doma ani na cestách

    Šťava vydrží PartyGo1 Play až 15 hodín, v kľude si tak jeho zvuk užívaj aj na cestách. Keď potrebuje dodať energiu, upozorní ťa indikátor batérie. Ergonomické madlo, pribalený popruh cez rameno, kompaktná veľkosť a nízka hmotnosť sú ďalšie plusy nahrávajúce tomu, že sa reprák stane tvojím nerozlučným parťákom. Vďaka USB-A vstupu zvládne poslúžiť aj ako powerbanka. Aby toho nebolo málo, rozumie si s hlasovými asistentmi Siri a Google Assistant a pri spárovaní s telefónom umožňuje ovládanie hovorov.

    50 W zvuk

    LAMAX PartyGo1 Play klame malým telom, pritom skrýva výkon o veľkosti 50 W, a to už na poriadnu párty stačí. A keby nie, pripojenie ďalšieho PartyGo1 Play pomocou funkcie TWS zdvojnásobí výkon.

    Výdrž až 15 hodin

    Na jedno nabitie funguje reproduktor až 15 hodín, čo stačí na slušnú párty aj na výlety. Dobíjanie prebieha cez USB-C kábel.

    Bluetooth 5.3

    Pripojenie reproduktora so zariadením zaisťuje najmodernejší Bluetooth 5.3 s bezchybným prenosom až na vzdialenosť 18 metrov.

    Technológia LAMAX BeatBass®

    Vďaka tejto technológii má reproduktor silný, plný a bohatý zvuk. Navyše je možné na ovládacom paneli vypnúť či zapnúť zvýraznenie basov.

    FM rádio

    LAMAX PartyGo1 Play umožňuje počúvanie rozhlasových staníc vďaka integrovanému FM rádiu. Aj keď nemáte po ruke vlastný playlist, stačí naladiť frekvenciu obľúbenej stanice a počúvať nielen hudbu, ale napríklad aj správy alebo iné programy.

    Pripojiteľný mikrofón

    Ovládnite každú party. Súčasťou balenia reproduktora je mikrofón umožňujúci moderovanie alebo organizáciu karaoke, kedy si môžete zaspievať so svojimi idolmi. Hlasitosť si ľahko nastavíte.

    3 režimy LED podsvietenia

    Celá predná strana reproduktora je osadená LED podsvietením s tromi režimami pre dotvorenie atmosféry každej akcie.

    Ďalšie možnosti pripojenia

    Vyber si pripojenie podľa svojho gusta. LAMAX PartyGo1 Play umožňuje prehrávanie cez SD kartu, USB port alebo AUX. Prostredníctvom USB-A portu sa vie premeniť aj v powerbanku.

    Ovládanie telefónnych hovorov

    Využívať je možné u reproduktora aj možnosť handsfree funkcie vďaka integrovanému mikrofónu. Telefónne hovory sa ovládajú pomocou tlačidiel na ovládacom paneli alebo cez hlasových asistentov Siri a Google Assistant.

    Technické parametre

    Typ reproduktora Bezdrôtový, party, prenosný
    Výkon 50 W
    Frekvenčný rozsah 20 Hz – 20 kHz
    Veľkosť meničov 2 × 75 mm + 2 × 31 mm
    Bezdrôtová technológia Bluetooth 5.3
    Podporované kodeky SBC
    Dosah Bluetooth Až 18 m
    Kapacita batérie 5000 mAh
    Doba prehrávania Hlasitosť 50 % - 15 h
    Hlasitosť 80 % - 7.5 h
    (s vypnutým podsvietením)
    Doba nabíjania z 0 % na 100 % 4 hodiny
    Nabíjanie USB-C
    Možnosť prehrávania Bluetooth, micro SD karta, USB a 3,5 mm jack
    Pamäťová karta – podporované formáty WAV/MP3/FLAC/APE
    Pamäťová karta – kapacita Až 128 GB
    Stupeň krytia IP67
    Podsvietenie 3 svetelné režimy s možnosťou vypnutia
    Konektivita USB-C na nabíjanie
    Mikrofón a handsfree Integrovaný mikrofón. Ovládať handsfree je možné tlačidlami na reproduktore. Je možné prijať, ukončiť alebo odmietnuť hovor
    Funkcia Funkcia powerbanky cez USB-A port, ovládanie skladieb (Prehrať/Pozastaviť, Ďalšia/Predchádzajúca skladba), ovládanie hlasitosť, ovládanie telefónnych hovorov (Prijímanie / odmietanie prichádzajúcich hovorov, ukončenie hovoru), podpora hlasových asistentov (Siri, Google Assistant), TWS funkcie , LAMAX BeatBass® technológia, moderovanie + karaoke režim s mikrofónom, FM rádio
    Hmotnosť 2244 g
    Rozmery 320 × 280 × 174 mm

    Obsah balenia

    • Reproduktor
    • 3,5 mm audio kábel
    • Nabíjací kábel
    • Mikrofón
    • Manuál

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Vodeodolnosť

    Áno

    Odporúčané použitie

    domáce

    S mikrofónom

    s mikrofónom

    Vlastnosti mikrofónu

    na kábli

    Bezdrôtový dosah

    od 10m do 20m

    Prehrávanie

    USB, microSD a AUX

    Batéria

    5000 mAh

    Výdrž

    15 hod.

    Výkon

    50 W

    Pripojenie

    bluetooth

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Alternatívy pre LAMAX PartyGo1 Play 6

    Notebooky