INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Lamax Storm1

    Lamax Storm1
     
    prenosný reproduktor, bluetoothZobraziť viac

    skladom 

    69,70 €
    58,08 € bez DPH
    Kód tovaru

    346016

    PN kód

    8594175353839

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Popis produktu

    Lamax Storm1

    Prekričí všetky ostatné
    Chceš mať ten najhlasnejší reprák medzi kamošmi? Storm1 s výkonom 40 W duní viac než hromy pri búrke. Párty navyše vďaka vodotesnému telu nekončí úderom blesku ani búrkou – pogumovaný povrch vydrží všetky výlety aj hrubšie zaobchádzanie. S nadupanou batériou zvládne hrať až 15 hodín a najnovšie Bluetooth 5.0 sa postará o smooth prenos na vzdialenosť dlhšiu ako 15 metrov. Túto jazdu si musíš užiť!

    Proste BOOOM v 3 dimenziách
    Vyber si režim podľa svojej nálady a LAMAX Storm1 sa ti prispôsobí. Došlo na grilovanie s partiou? Zapni Super bass. Chystáš sa ozvučiť celú miestnosť? Vyskúšaj Hall mód. Chceš si užiť chill pri západe slnka? Vyvážený Normal režim ti obľúbené songy pošle bez skreslenia. Nech sa rozhodneš akokoľvek, v každej situácii ti kryjú chrbát dva kvalitný meniče s celkovým výkonom 40 W. S funkciou TWS môžeš navyše pripojiť ďalší kúsok a zvuk zdvojnásobiť.

    Pripravený na tvoj život
    LAMAX Storm1 s tebou zvládne každý trip a svojím výrazným dizajnom pritiahne pozornosť. Aj keď je pevný, do batohu sa ti vojde raz dva a bez problémov ho so sebou kamkoľvek vezmeš. Nebojí sa vody, snehu, ani prachu, takže ti môže robiť parťáka na horách aj v lodi na rieke. Bez zásuvky sa navyše zaobíde až 15 hodín – daj svojim výletom šťavu!

    Máš ho pod palcom
    S najnovším Bluetooth 5.0 môžeš svoj playlist do repráku posielať zo vzdialenosti viac ako 15 metrov. Vysoká prenosová rýchlosť zaistí tú najlepšiu kvalitu, stabilitu a dlhšiu výdrž baterky. S párovaním ti pomôže zabudované NFC, vďaka ktorému sa telefón s reproduktorom prepojí v sekunde. A keď nechceš použiť Bluetooth, stále máš na výber 3,5mm jack alebo Micro SD kartu.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Varianty1

     
     
    Lamax Storm1, Bluetooth reproduktor, čierny

    reproduktor, bluetooth, vodeodolný, výkon 40 W, batéria 6600 mAh, výdrž až 15 hodín

    69,70 € 

    s DPH

    58,08 € 

    bez DPH

    Kód: 356827

    skladom 

    Notebooky