INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    LAMAX Tips1, šedé

    LAMAX Tips1, šedé

    Vypredané

    slúchadlá, do uší - štuplové, športové, s mikrofónom, bluetoothZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    346015

    PN kód

    8594175353082

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre LAMAX Tips1

    Popis produktu

    LAMAX Tips1

    Daj svojmu životu „play“
    Vedie tvoja cesta do práce? Na párty? Alebo chceš hudobný doprovod pre svoj ďalší beh? Spoľahni sa na LAMAX Tips1. Sú to bezdrôtové slúchadlá, ktoré sme zostavili pre aktívnych ľudí. Tvoj playlist ti naservírujú skrz moderný Bluetooth 4.2. Ich vynikajúci zvuk si budeš môcť užívať až 5 hodín nonstop. A okolie? Naň vďaka štupľom s kľudom zabudni. Jedine snáď, že by ti niekto telefonoval. Handsfree tu našťastie takisto nechýba, takže svoj hovor vybavíš raz-dva.

    Playlist pod palcom
    Vytiahnu volume doprava a uži si jazdu založenú na skvele vyváženom zvuku. Aj keď je tvoja hudobná zbierka poriadne široká, LAMAX Tips1 si v pohode poradí s každým žánrom. Čo z toho plynie? Že kedykoľvek, keď cez deň potrebuješ relax, hoď nohy na stôl, zapni svojich obľúbencov a uži si super vibes. Ovládanie sme umiestnili priamo na slúchadlá. Telefón tak nechaj kľudne zastrčený vo vrecku.

    Vydrží tvoje tempo
    LAMAX Tips1 sú presne tie slúchadlá, čo so sebou ťaháš neustále. Preto majú ultraľahkú konštrukciu, ktorá ti nebude vadiť ani pri športe. Štuple si dodáme v troch rôznych veľkostiach, takže sa nemusíš báť, že by ti nesadli. Naopak. Vydržia s tebou od ranného budíka až do večerného tréningu.

    Technológia k službám
    Pripoj LAMAX Tips1 ku všetkým telefónom, notebookom a tabletom, čo máš. Vďaka multipoint technológii sú ready prehrávať songy z dvoch zariadení bez ďalšieho párovania. Pobežia až 5 hodín a nabitie zvládnu za hodinku a pol. Nechýba ani handsfree pre dlhé talks so šéfom alebo kamarátmi.

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Prevedenie

    do uší - štuplové

    Odporúčané použitie

    športové

    S mikrofónom

    s mikrofónom

    Vlastnosti mikrofónu

    na kábli

    Pripojenie

    bluetooth

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky