INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech Circle View

    Logitech Circle View

    Akcia

    -7%

    zľava
    Bezpečnostná kamera kompatibilná so sadou Apple HomeKit s obrazom Logitech TrueView
    IP kameraZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    171,05 €
    (ušetrite 12,65€)
    158,40 €
    132,00 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 9 €
    Kód tovaru

    370137

    PN kód

    961-000490

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Logitech Circle View

    Zabezpečené video


    Zaistite svojmu domovu lepšie zabezpečenie vďaka domácej bezpečnostné kamere Circle View kompatibilnou so sadou HomeKit. Disponuje obrazom Logitech TrueView, najlepším vo svojej triede, širokým zorným poľom 180 ° a integrovanými funkciami pre zaistenie súkromia, pre dokonalý pokoj na duši vašej rodiny, vnútri aj vonku.

    Obraz logitech

    Kamera Circle View disponuje technológiou obrazu Logitech TrueView. Snímajte všetko v dokonale ostrých detailoch s rozlíšením Full HD a sklenenou optikou s diagonálnym zorným poľom 180 ° a ďalšími prvkami.

    Zamerajte sa na celok

    S ultraširokým zorným poľom 180 ° budete môcť sústrediť svoju pozornosť na to dôležité, bez toho aby vám uniklo, čo sa deje okolo.

    Mimoriadna čistota

    Sklenená optika a vysoko kvalitný senzor so širokým dynamickým rozsahom vám umožní zachytiť každučký detail úplne čisto, a to bez ohľadu na príliš svetlé alebo naopak tmavé okolité svetelné podmienky.

    Vylepšené nočné videnie

    Infračervené nočné videnie kamery Circle View je optimalizované pre viditeľnosť celej oblasti a vynikajúcu čistotu obrazu v tme na vzdialenosť až 4,5 m.

     Zabezpečené video s end-to-end šifrovaním  

    Video streamované z kamery Circle View a úložisko iCloud do vašich zariadení je zabezpečené end-to-end šifrovaním, takže si ho môžete zobraziť iba vy a osoby, s ktorými zdieľate svoju aplikáciu Domácnosť.

    INTELIGENTNÉ zaistenie súkromia 

    Pomocou sady HomeKit si navoľte, kedy môže vaša kamera Circle View streamovať a zaznamenávať video. V aplikácii Domácnosť nastavte, aby vaša kamera Circle View automaticky streamovala a zaznamenávala aktivity, keď ste vy a ostatní preč, a vypla sa, keď ste doma. 

    Upozornenie:

    Zariadenie je kompatibilné len s produktami značky apple
    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    Parametre

    Sieťové produkty

    Výrobca SIE

    Logitech

    Prostredie

    vonkajšia

    Horizontálny uhol záberu

    nad 120°

    Infra

    do 10 m

    Pomer stran

    16:9

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky