INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech MX Keys Advanced, bezdrôtová klávesnica, US, čierna

    Logitech MX Keys Advanced, bezdrôtová klávesnica, US, čierna

    Vypredané

    podsvietená a tichá bezdrôtová klávesnica, kombinácia Bluetooth a USB prijímača
    klávesnica, graphite, bezdrôtová, US/UK - anglické, Bluetooth alebo USB Unifying, podsvietená, tichý klik (silent click)Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    349861

    PN kód

    920-009415

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Logitech MX Keys Advanced

    Pokročilá klávesnica Logitech MX Keys poteší aj náročných používateľov, ktorí pri počítači trávia celé dni a potrebujú kvalitné príslušenstvo s rýchlymi reakciami a pohodlným ovládaním. Má nízke klávesy, ktoré dokonale reagujú na vaše gestá a zaisťujú okamžité reakcie. Jedinečný dizajn so zaoblenými rohmi zaisťuje vždy presnú spätnú väzbu končekom prstov. Prechádzanie po povrchu ešte uľahčí jemný matný povrch.
    Enter je dvojriadkový.

    Automatické podsvietenie
    Klávesnica funguje bezdrôtovo. K počítaču ju môžete pripojiť cez USB modul, alebo možno využiť technológiu Bluetooth. Na klávesnici sa nachádzajú inteligentné snímače priblíženia. Tie strážia váš pohyb a dokážu rozpoznať prítomnosť prstov. Kedykoľvek vás klávesnica uvidí, automaticky podsvieti tlačidlá, aby ste na ne perfektne videli 24 hodín denne. Akonáhle sa vzdialite, podsvietenie sa automaticky vypne, aby šetrilo energiu. Nabíjateľná batéria zaistí 10 dní prevádzky, resp. pät mesiacov s vypnutým posvietením. V prípade potreby jej dodáte energiu rýchlo cez USB-C kábel.

    Klávesy Perfect Stroke
     

    Jedinečný dizajn klávesov Perfect Stroke vám umožní používať ich intuitívne a bez námahy. Klávesy sú citlivé a ihneď reagujú na vaše pokyny, takže písanie vám pôjde ešte rýchlejšie bez toho, aby ste si prsty namáhali. Zaoblené rohy poskytujú končekom prstov spätnú väzbu a matný poťah je príjemný na dotyk.

    Pripojenie k viacerým počítačom

    Rovnako ako myš MX Master 3 a ďalšie s technológiou Flow, aj túto klávesnicu môžete ľahko používať medzi viacerými počítačmi. Vytvorte si v kancelárii plynulé prostredie a prechádzajte medzi jednotlivými pripojenými prístrojmi rýchlo a bez ťažkostí. V kombinácii s myšou môžete napr. jednoducho prenášať súbory medzi počítačmi.

    Dobíjanie cez USB-C
    Nabíjateľná batéria zaistí klávesnici pät dní prevádzky pri aktívnom podsvietení a až pät mesiacov prevádzky, keď je podsvietenie vypnuté. Na dobíjanie slúži dodávaný USB-C kábel.

    Video:



     

    Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.


    Stránky o produkte Logitech MX Keys Advanced:

    http://www.logitech.com

    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Použitie

    kancelárska

    Pripojenie

    bluetooth a USB prijímač

    Lokalizácia

    US/UK - anglické

    Farba

    graphite

    Podsvietenie

    áno

    Výška klávesov

    nízkoprofilové

    Vhodné pre Android

    áno

    Vhodné k TV

    nie

    Vertikálna myš

    nie

    Formát klávesnice

    Full (100%)

    Tichý klik

    áno

    Logitech Bolt

    nie

    Logitech Unifying

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky