INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Logitech MX Mechanical Mini, graphite, US international

    Logitech MX Mechanical Mini, graphite, US international
     
    presné a rýchle písanie vďaka mechanickým klávesom, inteligentné podsvietenie
    klávesnica, graphite, bezdrôtová, US international, USB bezdrôtový prijímač, bluetooth, podsvietenáZobraziť viac

    skladom 

    123,85 €
    103,21 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 7 €
    Kód tovaru

    386458

    PN kód

    920-010780

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Logitech MX Mechanical Mini

    Mimoriadne plynulé mechanické písanie

    Nízkoprofilové mechanické spínače prinášajú novú úroveň odozvy pri písaní.

    Mimoriadne presné a stabilné spínače ponúkajú hlboký a povzbudivý zdvih klávesov – v nízkoprofilovom prevedení. Vaše prsty budú ľahko kĺzať po matnom povrchu klávesov – a kryty klávesov s dvoma farbami umožňujú ľahkú orientáciu prstov a zachovanie sústredenia.

    3 jedinečné typy spínačov

    Zvoľte typ mechanického spínača, ktorý ladí s vašim štýlom a preferenciou odozvy. Klávesnica MX Mechanical a MX Mechanical Mini sú vybavené jedným z troch spínačov, ktoré majú každý odlišnú odozvu a zvuk - hmatové tiché (Tactile Quiet), klikací a lineárne.

    Tento model má spínače: Tactile Quiet

    Inteligentné podsvietenia, nonstop výkonnosť

    Podsvietené klávesy sa magickým spôsobom rozsvietia pri priblížení vašich rúk a ich jas sa automaticky prispôsobí vašim svetelným podmienkam – výsledkom je optimálna spotreba energie.

    Obe klávesnice tiež prinášajú celý rad pohlcujúcich efektov podsvietenia, ktoré vás vtiahnu do vášho štýlu práce. Medzi efekty môžete prepínať pomocou softvéru Logi Options+14Vyžaduje softvér Logi Options+, ktorý je k dispozícii pre systémy Windows a macOS. alebo jednoducho stlačením klávesu Fn a klávesu žiarovky súčasne.

    Pre viac zariadené, pre viac operačných systémov

    Klávesnicu môžete ľahko spárovať pomocou technológie Bluetooth® Low Energy alebo priloženého prijímača Logi Bolt USB (nie je kompatibilný s technológiou Logitech Unifying až s tromi zariadeniami a prepínať medzi nimi stlačením tlačidla).

    Obe mechanické klávesnice disponujú duálnym rozvrhnutím kláves, ktoré je optimalizované pre užívateľov počítačov Mac aj Windows a je kompatibilné so všetkými hlavnými operačnými systémami16. Kompatibilné so systémami Windows, macOS, Chrome OS, Linux, iPadOS, iOS a Android. (základné funkcie zariadenia budú v iných systémoch ako Windows a macOS podporované bez softvéru).

    Options je jedno veľké plus

    Prispôsobte si klávesnicu, skontrolujte stav batérie, vyberte efekty podsvietenia, zmeňte funkcie klávesov Fn a priraďte profily pre jednotlivé aplikácie pomocou vylepšeného softvéru Logi Options+ (vyžaduje softvér Logi Options+, ktorý je k dispozícii pre systémy Windows a macOS, ktorý sa používa ľahšie ako predtým)

    Nespočetné možnosti prispôsobenia

    Logi Options+19Vyžaduje softvér Logi Options+, ktorý je k dispozícii pre systémy Windows a macOS vám umožní prispôsobiť celý rad funkčných klávesov a priradiť im ľubovoľnú požadovanú funkciu.

    Prispôsobte si prioritu funkcií radu funkčných klávesov a ľahko prepínajte medzi bežnými funkciami, špeciálnymi funkciami alebo osobným prispôsobením pre jednotlivé aplikácie.

    Pracujte plynulo

    Inštalácia softvéru Logi Options+ umožní používať funkciu Logitech Flow pri spárovaní s myšou MX. Vaša klávesnica MX nasleduje vašu myš naprieč zariadeniami, čo vám umožní ovládať viac počítačov vo viacerých operačných systémoch av jednom plynulom pracovnom prostredí.
    Získajte bližšie informácie o Flow

    Nabíjajte rýchlo, pripojte sa okamžite

    Energia klávesníc MX Mechanical vystačí pri plnom nabití až na 15 dní – alebo až na 10 mesiacov s vypnutým podsvietením20Životnosť batérie sa môže líšiť v závislosti od používateľa a podmienok používania. Jedno rýchle nabíjanie v trvaní 15 minút pomocou dodaného kábla USB-C zaistí dostatok energie na celodenný nonstop používanie21 Životnosť batérie sa môže líšiť v závislosti od užívateľa a podmienok používania.

    Obe mechanické klávesnice sú kompatibilné so všetkými bežnými operačnými systémami22Kompatibilné so systémami Windows, macOS, Chrome OS, Linux, iPadOS, iOS a Android. ihneď po vybalení23Základné funkcie zariadenia budú v iných operačných systémoch ako Windows a macOS podporované bez softvéru. Ľahko sa spárujte a prepínajte medzi až tromi zariadeniami stlačením tlačidla prostredníctvom technológie Bluetooth Low Energy alebo priloženého prijímača Logi Bolt USB Prijímač24Nie je kompatibilný s technológiou prijímača Logitech Unifying USB.

    Parametre a podrobnosti

    MX MECHANICAL MINI
    Výška: 26,1 mm, vrátane krytov kláves
    Šírka: 312,60 mm
    Hĺbka: 131,55 mm
    Hmotnosť: 612 g
    Prijímač Logi Bolt (súčasťou oboch produktov)
    Výška: 18,4 mm
    Šírka: 14,4 mm
    Hĺbka: 6,6 mm
    Hmotnosť: 2 g

    Technické parametre

    • pripojenie prostredníctvom Bluetooth alebo prijímača Logi Bolt (nie je kompatibilný s technológiou prijímača Logitech Unifying USB)
    • tlačidlo Easy-switch: pripojte až 3 zariadenia a ľahko medzi nimi prepínajte
    • podsvietenie aktivované snímačom priblíženia ruky
    • snímač okolitého osvetlenia s automatickým nastavením
    • dosah bezdrôtového pripojenia 10 m (dosah bezdrôtového pripojenia sa môže líšiť v závislosti od prevádzkového prostredia a zostavy počítača)
    • dobíjanie pomocou USB-C: až 15 dní alebo až 10 mesiacov s vypnutým podsvietením (životnosť batérie sa môže líšiť v závislosti na užívateľovi a podmienkach používania)
    • vypínač zap/vyp
    • indikátory klávesy Caps lock a batérie
    • kompatibilný s myšami s funkciou Logitech Flow
    • klávesnica MX Mechanical je kompatibilná s opierkou MX Palm Rest
    • batérie: Dobíjacie batérie Li-Po (1500 mAh)
    • voliteľný softvér: Logi Options+ a Logitech Flow
    • POZOR: Vo vašom počítači so systémom macOS môže byť povolený FileVault, čo by mohlo zabrániť zadaniu hesla pri spustení alebo reštartovaní pri pripojení pomocou Bluetooth. V takom prípade použite prijímač Logi Bolt USB
    • udržateľnosť Obsah plastov, prevedenie grafitová MX MECHANICAL MINI: 47 % recyklovaných plastov 5Okrem plastov zostavy dosky plošných spojov (PWA), kábla FFC, káblov a balenia
    • vrchný kryt: Hliník s nízkym obsahom uhlíka
    • papierové balenie: Certifikácia FSC™

    Stránky o produkte Logitech MX Mechanical Mini:

    www.logitech.com/cs-cz/products/keyboards/mx-mechanical.html

    Logitech je popredným švajčiarským výrobcom a dodávateľom počítačového príslušenstva, ako sú klávesnice, myši, reproduktory, webkamery, slúchadlá a ďalšie. Firma bola založená v roku 1981 vo Švajčiarsku a odvtedy ponúka širokú škálu produktov, ktoré zvyšujú komfort, produktivitu a zábavu používateľov počítačov a notebookov. Logitech sa vyznačuje inovatívnym dizajnom, kvalitnou výrobou a spoľahlivou zákazníckou podporou.

    Parametre

    Periférie, Doplnky, Príslušenstvo

    Použitie

    kancelárska

    Pripojenie

    bluetooth
    USB bezdrôtový prijímač

    Lokalizácia

    US/UK - anglické

    Podsvietenie

    áno

    Výška klávesov

    nízkoprofilové

    Vhodné pre Android

    áno

    Vhodné k TV

    nie

    Vertikálna myš

    nie

    Formát klávesnice

    TKL (80%)

    Tichý klik

    nie

    Logitech Bolt

    áno

    Logitech Unifying

    nie

    Farba

    graphite

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo1

    pripojte svoju obľúbenú myšku alebo klávesnicu aj cez USB-C konektor

     
     
    Logitech redukcia USB-C na USB-A M/F, krátka

    redukcia pre USB prijímače na USB-C pripojenie v notebooku, tablete alebo telefóne

    11,80 € 

    s DPH

    9,83 € 

    bez DPH

    Kód: 424792

    skladom 

    Notebooky