INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Microsoft 365 Business Standard

    Vypredané

     
    predtým Office 365 Business Premium
    Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher, Access, OneDrive, Skype, Exchange, SharePoint, Skype, Yammer, TeamsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    350514

    PN kód

    KLQ-00476

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Microsoft 365 Business Standard

    Popis produktu

    Microsoft 365 Business Standard

    Rozvíjajte svoj podnik

    Splňte svoje pracovné úlohy a zároveň pomáhajte chrániť a zvyšujte efektivitu svojej práce použitím služby Microsoft 365. Spolupracujte v reálnom čase použitím profesionálneho e-mailu, online ukladacieho priestoru a nástrojov na tímovú spoluprácu, ktoré sú vždy aktuálne a pomáhajú udržiavať vaše údaje v bezpečí.
     
    • Získajte počítačové verzie aplikácií balíka Office: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (plus Access a Publisher len pre PC)
    • Hosťujte e-mail s 50 GB poštovou schránkou a vlastnou e-mailovou doménou
    • Vytvorte centrum pre tímovú prácu s Microsoft Teams
    • Ukladajte a zdieľajte súbory s 1 TB ukladacieho priestoru vo OneDrive na používateľa. 
    • Jedna licencia zahŕňa úplne nainštalované aplikácie balíka Office v piatich mobilných zariadeniach, piatich tabletoch a piatich počítačoch alebo Macoch na používateľa
    • Získajte pomoc kedykoľvek s nonstop telefonickou a webovou podporou od spoločnosti Microsoft
    Kompatibilné so systémom Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 Service Pack 1 a s dvomi najnovšími verziami systému macOS. Všetky jazyky sú súčasťou.

    Obráťte sa na odborníka
    Ak chcete hovoriť s odborníkom na predaj, zavolajte na číslo 0800 120261. K dispozícii Po – Pi 9:00 do 17:00.

    Zahrnuté aplikácie a služby

    • Outlook
    • OneDrive
    • Word
    • Excel
    • PowerPoint
    • SharePoint
    • Microsoft Teams
    • Exchange
    • Publisher (len pre PC)
    • Access (len pre PC)

    Funkcie

    Mesačné aktualizácie
    Získajte najnovšie funkcie a možnosti s nainštalovanými úplnými a vždy aktualizovanými verziami aplikácií Outlook, Word, Excel, PowerPoint pre Windows alebo Mac, OneNote (funkcie sa líšia), a ešte aj Access a Publisher (len pre PC).

    Spájanie a spolupráca
    Získajte okamžitý prístup ku všetkému, čo vás tím potrebuje, vrátane chatu, obsahu, nástrojov a ľudí s aplikáciou Microsoft Teams.

    1 TB zabezpečeného cloudového ukladacieho priestoru na používateľa
    Upravujte a zdieľajte dokumenty, fotografie a ďalší obsah z ľubovoľného miesta a vo všetkých svojich zariadeniach s 1 TB cloudového ukladacieho priestoru.

    Vývoj webových a mobilných aplikácií
    Rýchlo vytvárajte vlastné podnikové aplikácie pre web a mobilné zariadenia pomocou služby PowerApps. Vyberte si zo šablón alebo začnite úplne od začiatku. Nevyžaduje sa znalosť kódovania

    Intranet a tímové lokality
    Informujte ľudí vo svojej organizácii a zapájajte ich do používania obsahu, odborných informácií a procesov pomocou tímových lokalít v SharePointe. Prerozprávajte svoj príbeh na vizuálne pútavých lokalitách.

    Automatizácia pracovných postupov
    Vytvárajte automatizované pracovné postupy medzi aplikáciami a službami na získavanie oznámení, synchronizáciu súborov, zhromažďovanie údajov a ďalšie aktivity so službou Power Automate. Nevyžaduje sa znalosť kódovania.

    E-mail a kalendáre
    Získajte podnikový e-mail cez Outlook s poštovou schránkou s 50 GB na používateľa a odosielajte prílohy s veľkosťou do 150 MB.

    Fungovanie vo viacerých zariadeniach
    Získajte úplne nainštalované aplikácie balíka Office vo viacerých PC, Macoch, tabletoch a mobilných zariadeniach (vrátane zariadení so systémom Windows, iOS a Android)2.
    Profesionálne digitálne rozprávanie
    Pomocou aplikácie Sway môžete jednoducho vytvárať pútavé interaktívne webové zostavy, prezentácie, bulletiny, školenia a ďalší obsah.

    Odosielanie okamžitých správ a online schôdze
    Komunikujte pomocou textových správ, hlasových hovorov alebo videohovorov s aplikáciou Microsoft Teams. Organizujte schôdze na webe pomocou zdieľania obrazovky v jedno kroku a videokonferenciami vo vysokom rozlíšení.

    Inteligentné vyhľadávanie a zisťovanie
    Objavujte obsah a odborné znalosti v rámci celej organizácie s inteligentným vyhľadávaním vo všetkých zdrojoch údajov vrátane SharePointu, Delvu a aplikácií balíka Office.

    Aktivácia a inštalácia balíkov Microsoft 365


    Stránky o produkte Microsoft 365 Business Standard:

    www.microsoft.com/sk-sk/microsoft-365

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky