INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Neku TS 19" 6U 330mm, rohová, sivá

    jedinečná možnosť inštalácie do rohu miestnosti na stenu
    19", dátový rozvádzač, nástenný, formát 6U, sklenené dvere, len pre interiérové využitieZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    85,45 €
    71,21 € bez DPH
    Kód tovaru

    404853

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Alternatívy pre Neku TS 19" 6U 330mm

    Popis produktu

    Neku TS 19" 6U 330mm

    Séria závesných 19“ rackových skríň NEKU je ideálnym riešením pre inštalácie v ICT sieťach, teletechnike, domácnostiach alebo malých kanceláriách. Vzhľadom na svoju kompatibilitu s metrickým štandardom, ETSI a medzinárodným 19-palcovým RACKom, sú tiež vhodné pre použitie v CCTV, RTV-SAT a Audio-Video sieťach, kde je ich všestrannosť, kvalita a jednoduchosť použitia stále viac oceňovaná a žiadaná. . Šatníkové skrine Neku sa navyše vyznačujú výborným pomerom ceny a kvality. Solídne spracovanie ide ruka v ruke s moderným dizajnom a predovšetkým ergonómiou. Otváracie bočnice a premyslená ventilácia zaisťujú komfort používania a dlhú životnosť zariadenia umiestneného vo vnútri skrine.

    Špecifikácia produktu

    • šírka: 19"
    • výška: 6U
    • hĺbka: 330 mm
    • farba: svetlosivá (RAL kód farby: 7035)
    • materiál: práškovo lakovaná oceľ
    • hmotnosť: 5,30 kg
    • hmotnosť s obalom: 6,50 kg
    • typ dverí: so sklom
    • rozmery balenia: 436 x 555 x 125 mm
    • vonkajšie rozmery: 519 x 328 x 369 mm

    Závesná rohová regálová skriňa NEKU je perfektným riešením pre inštaláciu, organizáciu a skladovanie:
    • ICT vybavenia
    • sledovacie zariadenia
    • poplašné systémy
    • televízna sieť
    • lokálne siete LAN
    • všetky ostatné zariadenia v neštandardných puzdrách av akejkoľvek zložitej konfigurácii.

    Inštalácia do rohu

    V rohových šatníkových skriniach sme použili nové riešenie, ktoré uľahčuje samomontáž a znižuje počet skrutkovaných prvkov. Použitý západkový systém urýchľuje montáž a zaisťuje stabilitu konštrukcie. Funkčnosť rackových skríň v kombinácii s masívnym spracovaním predurčuje tento produkt ako ideálnu ochranu chúlostivých zariadení pred vonkajšími faktormi a náhodným mechanickým poškodením. Otvory v zadnej časti šatníkovej skrine umožňujú jej zavesenie pomocou hmoždiniek.

    Vylamovacia káblová priechodka

    Nespornou výhodou rackových skríň je ľahko vylomiteľná zástrčka pre káble v ich spodnej aj hornej časti (každá s rozmermi: 80 mm x 50 mm +/- 1/2 mm). To poskytuje rôzne možnosti vstupu káblov a zároveň zaisťuje pohodlnú inštaláciu kabeláže a jednoduchú a správnu montáž akýchkoľvek zariadení.

    Trojitá vylamovacia káblová priechodka na zadnej strane skríne

    Rohové rackové skrine majú ako jediné v našej výrobe zabudovaný zadný priestor pre lepšiu stabilitu celej konštrukcie. Naši konštruktéri však vzali do úvahy pohodlnosť použitia a navrhli tri ľahko vylomiteľné zátky (každá s rozmermi: 60 mm x 50 mm +/- 1/2 mm), umiestnené v zadnej stene skrine.

    Prevedenie, ktoré umožňuje inštaláciu ventilátora

    V spodnej a hornej časti skrine je vyhradené miesto pre ventilátor s rozmermi: 120 mm x 120 mm (rozteč skrutiek: 105 mm x 105 mm).

    Jednoduchá montáž dverí

    Dodatočný komfort montáže zaisťujú ľahko inštalovateľné dvierka s možnosťou výberu (pravé/ľavé). Dvere sa zatvárajú patentným zámkom (súčasťou sady dvoch kľúčov).

    Možnosť nastavenia úrovne hĺbky prednej a zadnej podpery

    Pre zaistenie maximálnej voľnosti v usporiadaní vnútorného priestoru skrine sú predné a zadné držiaky spojené s jej telom skrutkami. Ide o riešenie, ktoré umožňuje montáž držiakov v jednej z troch úrovní hĺbky (rozteč montážnych otvorov každých 30 mm).

    Vetracie otvory

    Rohová racková skriňa je vybavená prídavnými vetracími otvormi v hornej a spodnej časti šatníkovej skrine spredu a po stranách, vďaka ktorým bude cirkulácia vzduchu vo vnútri skrine plynulo prebiehať.

    Prídavná polica

    Z našej ponuky je možné dokúpiť policu venovanú rohovej šatníkovej skrini. Svojim dizajnom dokonale ladí s konštrukciou šatníkovej skrine.

    Jednoduchá montáž

    Výrobok je určený pre vlastnú montáž. Kúpou výrobku získate kompletnú montážnu sadu s podrobným návodom a príslušenstvom potrebným pre správnu montáž šatníkovej skrine. Vďaka nekomplikovanému dizajnu je montáž rackovej skrine NEKU extrémne jednoduchá, rýchla a intuitívna.

    EÚ výroba

    Prezentovaný predmet bol vyrobený výhradne v EÚ. Pri výrobe boli použité najkvalitnejšie materiály a výsledný produkt bol podrobený náročnej kontrole kvality. Úroveň spracovania je bezkonkurenčná v pomere k výrobkom dovážaným z Číny alebo Taiwanu.

    Parametre

    Dátové rozvádzače

    Šírka

    19"

    Typ produktu

    rozvádzač

    Prevedenie rozvádzača

    nástenný

    Formát

    6U

    Hĺbka

    330 mm

    Dvere rozvádzača

    sklenené

    Vonkajšie využitie

    nie

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky