INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Synology Camera License Pack x 8pack

    Synology Camera License Pack x 8pack
     
    licencia, 8 pack, pre IP kamery, zvýšenie počtu IP kamierZobraziť viac

    skladom 

    317,65 €
    264,71 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 18 €
    Kód tovaru

    218631

    PN kód

    License Pack 8

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov (na IČO -1 mesiacov)

    Záručná doba v zmysle Obchodného zákonníka pri nákupe tovaru na IČO. Záruka pre koncového spotrebiteľa nie je obmedzená.

    Porovnať

    Popis produktu

    Synology Camera License Pack x 8pack

    Prosíme, po zakúpení si ponechajte originál licenčného balíčka. Za uchovávanie zakúpených licenčných kľúčov, a to v papierovej alebo elektronickej podobe, nesiete zodpovednosť sami. Spoločnosť Synology licenčné kľúče nenahrádza. V prípade, že si budete do budúcna priať migráciu licencií na kamery a iné zariadenia, budú tieto licenčné kľúče vyžadované spoločnosťou Synology. Bez nich sa bohužiaľ nedá migráciu uskutočniť.


    Balíčky Synology Surveillance Device Licencia Packs sú určené k rozšíreniu kamier, I / O modulov a prístupových ovládačov nastavených v Synology Surveillance Station. Štandardne sú na DiskStation alebo RackStation nainštalované dve licencie zariadenie, NVR štandardne obsahuje inštaláciu viac licencií. V prípade potreby možno pre dodatočné monitorovacie zariadenie zakúpiť ďalšie licencie.

    Licenčné plán
    Vďaka použitiu týchto licenčných kľúčov v užívateľskom rozhraní Surveillance Station budete na svojich produktoch Synology môcť nastaviť a spravovať viac monitorovacích zariadení. Každá IP kamera, I / O modul a prístupový ovládač spravidla vyžadujú len jednu licenciu. U niektorých kamier sa však používajú rôzne metódy fakturácie. Viac informácií nájdete v nasledujúcej sekcii.

    Maximálny počet monitorovacích zariadení podporovaných jednotlivými produktmi Synology zistíte v technickom popise každého modelu.

    Poznámka:
    Pri prevádzkovaní na Virtual DSM štandardne Surveillance Station žiadne licencie zariadenie neobsahuje.
    NVR je produkt určený výhradne pre monitoring, NVR216 štandardne obsahuje 4 licencie zariadení.
    Zvláštne spôsoby licencovania
    Synology Surveillance Station používa pre jednotlivé kamery, napr. Pre panoramatické kamery, kamery s viacerými objektívmi alebo video server pre analógové kamery, rôzne spôsoby fakturácie. Podrobnejšie údaje o podporovaných kamerách sa dozviete v zozname podporovaných kamier, ktorý
    nájdete na webe výrobcu: https://www.synology.com/en-us/products/Device_License_Pack


    Synology je spoločnosť, ktorá sa zaoberá vývojom a výrobou riešení pre ukladanie a správu dát. Synology ponúka širokú škálu produktov, vrátane sieťových úložísk (NAS), serverov, softvéru a cloudových služieb. Výrobca sa vyznačuje inovatívnosťou, spoľahlivosťou a kvalitou svojich produktov, ktoré sú určené pre domáce aj firemné použitie.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky