INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Tefal IH210801, prenosná indukčná varná doska

    Tefal IH210801, prenosná indukčná varná doska

    Vypredané

    varná doska sa ľahko ovláda a jej obsluhu si rýchlo osvojíte
    indukčná varná doska, farba čierna, materiál sklo, elektronické ovládanie, 1x varná platnička/plocha, funkcia časovačZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    375654

    PN kód

    IH2 108 01

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Tefal IH210801

    Elegantný dizajn na ľahké varenie
    V rámci priestorovo úsporných riešení na každodenný život prináša prenosná indukčná varná doska Tefal Everyday Slim pohodlie a bezstarostné indukčné varenie v podobe elegantného štíhleho dizajnu s ľahko použiteľným ovládaním. Vďaka šiestim prednastaveným programom a manuálnemu ovládaniu máme k dispozícii neobmedzené možnosti varenia, zatiaľ čo zrozumiteľné a používateľsky prívetivé rozhranie zaistí dokonalé výsledky bez námahy.



    Prenosná indukčná varná doska Tefal Everyday Slim je navrhnutá s cieľom vytvoriť praktické a jednoduché riešenie. Jej dizajn maximálne šetrí priestor, a napriek tomu dokáže dosiahnuť nekompromisné výsledky na uľahčenie každodenného varenia. Objavte neobmedzené možnosti vďaka šiestim prednastaveným programom (nízka teplota, mierne varenie, varenie, rýchle varenie, restovanie a vyprážanie) a manuálnemu ovládaniu na presné varenie tak, ako to máte radi. Používateľsky prívetivé rozhranie a zrozumiteľný digitálny displej umožňujú ovládať indukčnú varnú dosku bez námahy. Ultra štíhly dizajn s hrúbkou iba 45 mm vám umožní variť kedykoľvek a kdekoľvek v úplnom bezpečí a pohode. Vďaka vylepšeným vlastnostiam, ako napr. odolným a ľahko umývateľným materiálom, automatickému vypnutiu, praktickému časovaču a ďalším funkciám poskytuje indukčná varná doska Tefal Everyday Slim mimoriadne riešenie na každodenné varenie.

    Technické parametre


    Príkon 2100 W
    Farba Čierna
    Počet programov varenia 6
    Časovač 3h
     
    Stránky o produkte Tefal IH210801:

    www.tefal.sk/c/INDH-HOB-IH210/p/7211003544

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Farba

    čierna

    Materiál

    sklo

    Ovládanie

    elektronické

    Počet platničiek

    1 pl

    Časovač

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky