INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    TP-Link Archer AX55 Pro

     

    cashback 15 €

    -10%

    zľava
     
    Wi-Fi 6, podpora klienta VPN, TP-Link HomeShield, TP-Link OneMesh, kompatibilný s Alexa
    LAN router, pripája viac zariadení, maximalizované pokrytie, 2,5 Gb/s WAN/LAN port + 1 Gb/s WAN/LAN port + 3 × gigabitové LAN porty + 1 × USB 3.0 portZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    105,25 €
    (ušetrite 10,36€)
    94,90 €
    79,08 € bez DPH
    Kód tovaru

    397846

    PN kód

    ARCHER AX55 PRO

    Výrobca
    Záruka

    36 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    TP-Link Archer AX55 Pro


    Neuveriteľná rýchlosť

    Wi-Fi 6 je navrhnutá tak, aby zlepšila rýchlosť, zvýšila efektivitu a znížila zaťaženie v širokom využití šírky pásma. Wi-Fi 6 rozširuje WiFi pásmo z 80 MHz na 160 MHz, zdvojnásobuje šírku kanála a vytvára rýchlejšie spojenie z routera do zariadenia. Vďaka Wi-Fi 6 si môžete vychutnať filmy v rozlíšení 8K, sťahovanie a nahrávanie veľkých súborov a prístup k inteligentným domácim zariadeniam – to všetko bez vyrovnávacej pamäte.
     

    Prémiové káblové pripojenie

    TP-Link Archer AX55 Pro okrem neuveriteľnej bezdrôtovej rýchlosti poskytuje aj možnosť káblového pripojenia. Dodajte svojim zariadeniam špičkový výkon vďaka 2,5 Gb/s  a 1 Gb/s portu. Podpora WAN/LAN vám poskytuje pozoruhodnú flexibilitu prispôsobenia oboch portov potrebám vašej siete.
     

    Pokrytie v celom dome

    TP-Link Archer AX55 Pro je vybavený štyrmi vysoko výkonnými anténami, ktoré sa postarajú o  wifi pokrytie v celom dome. Technológia Beamforming detekuje zariadenie a koncentruje signály smerom k nim, najmä do predtým ťažko dostupných oblastí. Navyše OFDMA posilňuje vaše WiFi tým, že umožňuje viacerým klientom zdieľať jedno pásmo súčasne, čo znižuje latenciu a chvenie. Môžete si tak naplno vychutnať hranie hier či streamovanie videí. 
     

    TP-Link OneMesh a TP-Link HomeShield

    Vytvorte si bezproblémové pokrytie celého domu vďaka technológii TP-Link OneMesh sa viete vyhnúť pádom siete alebo oneskoreniam pri pohybe medzi signálmi. S TP-Link HomeShield si vychutnáte pokročilé bezpečnostné funkcie poskytujúce bezpečné prostredie, ktoré chránia dáta a súkromie vašej rodiny a siete. 
     

    Dôraz na bezpečnosť a flexibilitu

    Zariadeniam v domácej sieti môžete udeliť prístup k vzdialeným serverom VPN bez nutnosti inštalovať softvér VPN na každé zariadenie. Archer AX55 Pro môže súčasne prevádzkovať VPN aj bežné internetové pripojenie, čo prináša bezpečnosť a flexibilitu. A nielen to. Pomocou USB portov môžete zdieľať súbory medzi pripojenými zariadeniami pripojením k externému disku. Môžete z neho dokonca urobiť svoje osobné cloudové úložisko a bezpečne k nemu pristupovať zvonku.
     


     


    Kľúčové vlastnosti

    • Rýchlejšia dvojpásmová AX3000 WiFi: Až 3,0 Gbps (2402 Mbps + 574 Mbps) WiFi pre rýchlejšie prehliadanie, streamovanie a sťahovanie, to všetko súčasne.
    • 2,5G multigigabitový port: 1 × 2,5 Gb/s WAN/LAN port + 1 × 1 Gb/s WAN/LAN port + 3 × gigabitové LAN porty + 1 × USB 3.0 port zaručujú maximálnu flexibilitu a zvýšenú priepustnosť.
    • Maximalizované pokrytie: Štyri antény s vysokým ziskom vybavené funkciou Beamforming zaisťujú rozsiahle pokrytie.
    • Pripája viac zariadení: Technológia OFDMA zvyšuje kapacitu 4-krát, aby umožnila súčasný prenos do viacerých zariadení.
    • Podpora klienta VPN: Umožnite zariadeniam vo vašej domácej sieti pristupovať k vzdialeným serverom VPN bez toho, aby ste museli do všetkých zariadení inštalovať softvér VPN.
    • TP-Link HomeShield: Vylepšené zabezpečenie chráni pred najnovšími kybernetickými hrozbami.
    • Podpora TP-Link OneMesh: Flexibilne vytvorte celú domácu WiFi s Archer AX55 pridaním extenderu s podporou OneMesh.
    • Kompatibilný s Alexa: Ovládajte svoj router pomocou hlasových príkazov a urobte si život múdrejší a jednoduchší s Amazon Alexa.


    Technické parametre


    Štandard: Wi-Fi 6 | IEEE 802.11ax/ac/n/a 5 GHz | IEEE 802.11ax/n/b/g 2.4 GHz
    Rýchlosti: AX3000 | 5 GHz: 2402 Mbps (802.11ax, HE160) | 2.4 GHz: 574 Mbps (802.11ax)

    Porty:
    1× 2.5 Gigabit WAN/LAN Port
    1× Gigabit WAN/LAN Port
    3× Gigabit LAN Ports
    1× USB 3.0 Port

    Rozmery: 261.1 × 134.5 × 41.0 mm

    Obsah balenia:
    Wi-Fi Router Archer AX55 Pro
    Power Adapter
    RJ45 Ethernet Cable
    Quick Installation Guide
    Stránky o produkte TP-Link Archer AX55 Pro:

    http://cz.tp-link.com/products/

    Tp-link je popredný výrobca sieťových produktov, ktoré ponúkajú vysokú kvalitu, spoľahlivosť a bezpečnosť. Produkty Tp-link sú navrhnuté tak, aby vyhovovali rôznym potrebám zákazníkov, od domácich používateľov po malé a stredné podniky. Ak hľadáte sieťové riešenia, ktoré vám zabezpečia rýchle a stabilné pripojenie, Tplink je správna voľba pre vás.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Recenzie1

    100%
    (1x)
    Recenzie TP-Link Archer AX55 Pro sú nezávislým názorom zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili v eshope Datacomp. Priemerné hodnotenie produktu podľa recenzií je 100%

    Vladimir, LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ

    Pridané: 14.12.2023

    100%
    • Rychle dodanie
    • Dobry produkt cena/vykon
    Notebooky