INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Xiaomi Vacuum Cleaner G11, ručný vysávač

    Xiaomi Vacuum Cleaner G11, ručný vysávač

    Vypredané

    60-minútová výdrž batérie, interaktívny LCD displej, inteligentné nastavenie sacieho výkonu, technológia bez zamotania
    vysávač, farba biela, objem 0,3 l, suché vysávanieZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    379470

    PN kód

    6934177757853

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    Xiaomi Vacuum Cleaner G11

    Vysávač Xiaomi G11 je vybavený najnovším vysokovýkonným jednosmerným bezkomutátorovým motorom s vyššími rýchlosťami a dlhšou životnosťou. Dokáže dodať sací výkon až 185 AW, čo je o 23 % viac ako predchádzajúca generácia, a môže sa pochváliť ešte výkonnejším čistením.


    S dvojvrstvovým a viackužeľovým dizajnom vysávač plne využíva vnútorný priestor zostavy filtra na oddelenie neviditeľných častíc zo vzduchu a ich odoslanie do priehradky na prach. To môže účinne zabrániť upchatiu filtra, udržať si sací výkon vysávača a pomôcť motoru pracovať dlhšie.

    Technológia bez zamotania

    Valcová kefa je vybavená trojdielnymi čepeľami, ktoré automaticky odrežú všetky vlasy, ktoré sa zamotajú na valcovej kefe, ale sú bezpečné a nepoškodzujú vaše podlahy alebo koberce.

    Dlhá výdrž batérie

    Lítium-iónové polymérové batériové články s vysokou hustotou energie poskytujú 60-minútovú výdrž batérie a uľahčujú čistenie veľkého domu. Plne vylepšené lítium-iónové polymérové články ponúkajú oveľa bezpečnejší a stabilnejší výkon a batéria s dlhou výdržou vás môže zbaviť častého nabíjania.

    Automatické prispôsobenie výkonu

    Infračervený snímač častíc zisťuje úroveň prachu a upravuje sací výkon. Vysávač dokáže v automatickom režime inteligentne upraviť svoj sací výkon pomocou infračerveného snímača častíc. Keď narazíte na povrchy, ktoré sa ťažko čistia, ako sú koberce s hlbokým vlasom, automaticky zvýši otáčky motora, aby sa zlepšila účinnosť čistenia.

    Pomáha poskytovať čistejší vzduch

    Prostredie, v ktorom žijeme, je zahltené nielen prachom, ale aj rôznymi alergénmi, ktoré nepriaznivo ovplyvňujú naše zdravie. Vysávač vybavený viacvrstvovou filtráciou dokáže efektívne filtrovať rôzne alergény už od veľkosti 0,3 mikrónu s úspešnosťou až 99,5 %.

    Dizajn s automatickým elektrostatickým výbojom eliminuje statickú elektrinu a zabraňuje priľnutiu prachu k priehradke na prach. Stredná časť rukoväte je vybavená zariadením na vybitie statického náboja, ktoré dokáže účinne neutralizovať statickú elektrinu vo vysávači, čím sa eliminujú iskry lietajúce k používateľovi a prach sa nelepí na prachový priestor.

    Interaktívny LCD displej

    Interaktívny LCD displej môže poskytnúť informácie, ako sú 3 režimy odsávania, úroveň nabitia batérie a upozornenia na chyby. Pomáha vám mať neustále prehľad o stave vysávača, vďaka čomu je používanie vysávača ešte jednoduchšie.


    Technické parametre

    Model: MJWXCQ05XYHW
    Objem nádoby na prach: 0.3 L Max

    Menovité napätie: 22,2 V
    Menovitý výkon: 500 W

    Rozmery: 341.5 × 100 × 266.5 mm
    Hmotnosť: 1.6 kg

    Obsah balenia
    vysávač Xiaomi Vacuum Cleaner G11
    batéria
    napájací adaptér
    elektrická hlava kefy
    elektrická kefka na roztočepredlžovacia tyč


    Stránky o produkte Xiaomi Vacuum Cleaner G11:

    www.mi.com/sg/product/xiaomi-vacuum-cleaner-g11/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Recenzie1

    100%
    (1x)
    Recenzie Xiaomi Vacuum Cleaner G11 sú nezávislým názorom zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili v eshope Datacomp. Priemerné hodnotenie produktu podľa recenzií je 100%

    Michal, Bratislava

    Pridané: 4.7.2022

    100%
    • tichy a vykonny
    • nepovysavam cely byt na jedno nabytie
    Notebooky