INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Dreame L10s Ultra, robotický vysávač, biely, (rozbalené)

    Rozbalené

    Doprava zdarma

    rozbalené

    -22%

    zľava
    plna záruka, zánovne, otvorene balenie
    vysávač, farba biela, objem 3 l, hlučnosť 59 dB, príkon 75 W, napájanie akumulátorové, suché aj mokré vysávanieZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    899,00 €
    (ušetrite 200,00€)
    699,00 €
    582,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 40 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    425327

    PN kód

    RLS6LADC-ROZ

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Dreame L10s Ultra

    Upratovací robot Dreame L10s Ultra za vás vysaje a vytrie podlahy vo vašej domácnosti. Výrobok je plne automatický – priložená nabíjacia stanica ho nielen nabíja, ale aj vyprázdňuje nádobu na prach, dopĺňa vodu a čistiaci prostriedok v nádrži a umýva a suší mopovacie podložky. Už sa nemusíte o nič starať – nechajte všetko na stroji a venujte sa niečomu príjemnému!


    So sacím výkonom 5300 Pa si robot skvele poradí so špinou a batéria s kapacitou 5200 mAh zaručuje dlhý čas prevádzky. Robot L10s Ultra dokáže tiež automaticky plánovať trasy upratovania a vďaka kamere RGB a navigácii s umelou inteligenciou ľahko nájde cestu po vašej domácnosti. Jeho ovládanie uľahčuje špeciálna aplikácia.

    Plne automatizované čistenie podláh

    Model L10s Ultra je dokonalou kombináciou obľúbených robotických upratovacích technológií, ako je automatické vyprázdňovanie a automatické čistenie mopu, ktoré spoločne poskytujú pôsobivý výkon upratovania bez použitia rúk.
    Automaticky zbierajte prach, čistite a sušte mop, dopĺňajte vodu, dopĺňajte čistiaci prostriedok, rýchlo mapujte a plánujte cesty - to všetko robí z plne automatizovaného upratovania vašej domácnosti realitu.

    Kreatívne a inteligentné upratovanie

    Pokročilá činnosť AI využíva kameru RGB a navigáciu LiDAR na rýchle učenie sa vášho domova, prispôsobenie stratégií čistenia a automatické generovanie ciest na základe typu prekážky, podlahy a miestnosti. Rýchle mapovanie, ktoré vytvára 3D mapu vášho domova, urýchľuje čistenie.

    Duálne lasery zisťujú tvar a vzdialenosť prekážok a kamera RGB sníma prostredie, aby pomohla AI odhaliť rôzne prekážky v domácnosti, ako sú papuče, napájacie káble, váhy atď.

    L10s Ultra automaticky označuje miestnosti a navrhuje stratégie upratovania na základe podlahy a miestností vo vašej domácnosti. Stačí, ak v aplikácii vykonáte niekoľko malých zmien podľa svojho vkusu.

    Výkonné odsávanie a hĺbkové čistenie

    Vlasy, špina, prach a iné nečistoty sa nemajú kam skryť vďaka pokročilej technológii a dômyselnému dizajnu kefy, ktorá vyžmýka jemné častice a uľahčuje rozmotávanie dlhých vlasov. Výkonný sací výkon 5 300 pa, automatická detekcia kobercov, zosilňovač sania a robustná gumová kefa sú zladené tak, aby vytiahli nečistoty z domácnosti z kobercov a tvrdých podláh.

    Automatické vyprázdňovanie a nezávislé čistenie

    Funkcia Auto-Empty umožňuje automatické a nezávislé čistenie až na 60 dní. Všetko, čo musíte urobiť, je vysypať vrecko. Systém automatického vyprázdňovania využíva náš exkluzívny systém DualBoost 2.0 na vháňanie vzduchu do prachovej nádoby robota a jeho nasávanie do 3-litrového prachového vrecka. Rýchle vyprázdňovanie, minimálna hlučnosť a prakticky žiadne upchávanie.

    Mopovanie pre vaše lesklé podlahy

    Odstraňuje nečistoty a špinu v celej domácnosti a zanecháva vaše drevené, dlaždicové, vinylové alebo iné tvrdé podlahy osviežujúco čisté.
    Dva rotujúce mopy sa otáčajú rýchlosťou 180 otáčok za minútu pod intenzívnym tlakom, aby dôkladne vydrhli podlahy. Automatické pridávanie vody a roztoku poskytuje vášmu robotu správny pomer roztoku a vody, aby sa vaše podlahy leskli v celom dome.

    Mopy sa automaticky vyčistia a vysušia

    Funkcia automatického umývania mopov zaisťuje, že sa nečistoty odstránia, nie len vytlačia. L10s Ultra dvíha mopy pri vjazde do základnej stanice, aby boli vaše podlahy bez škvŕn.
    Automatické čistenie mopov ponorí mopy do vody a vysokou rýchlosťou ich roztočí proti drážkam v odnímateľnej základnej doske, aby sa uvoľnili nečistoty. Po čistení sa mopy vysušia horúcim vzduchom len za 2 hodiny*, aby sa zabránilo vzniku zápachu, plesní a baktérií.

    Ovládanie hlasom

    Jednoducho vyslovte slovo a začnite upratovať. Spustite, pozastavte alebo zastavte upratovanie. Moc je na špičke vášho jazyka. Kompatibilita so službami Alexa a Google Assistant umožňuje bezproblémovú integráciu s vašou inteligentnou domácnosťou, vďaka čomu bude vaše automatické upratovanie ešte pohodlnejšie.

    Kľúčové vlastnosti

    • Plne automatická základná stanica vyprázdňuje kôš na prach robota, čistí a suší mopy, dopĺňa vodu a čistiaci roztok a ďalšie funkcie.
    • Pokročilé mapovanie, vyhýbanie sa prekážkam, navigácia a automatické vytváranie stratégií čistenia pomocou dvoch laserov, RBG kamery a výkonnej umelej inteligencie.
    • Pôsobivý čistiaci výkon na tvrdých podlahách a kobercoch so sacím tlakom až 5 300 Pa, automatickým nastavením sania a úplne novou gumovou kefou špeciálne optimalizovanou na čistenie kobercov.
    • Pokročilá funkcia mopovania s proaktívnym prítlakom a dvojitou rotáciou mopu 180 otáčok za minútu.
    • Nastaviteľná úroveň sania, vlhkosť mopu a plány upratovania prostredníctvom aplikácie.
    • Hlasové ovládanie podporované službami Alexa a Google Assistant.

    Technické parametre

    Aplikácie: Dreamehome
    Sací výkon: Až do 5300Pa
    Najnižšia hladina hluku: 59 dB(A)
    Menovité napätie: 14.4V
    Menovitý výkon: 75W

    Kapacita batérie: 5200 mAh
    Čas nabíjania: Približne 6 hodín
    Prevádzkový čas: Približne 210 minút (vysávanie v tichom režime) / približne 160 minút (vysávanie a vytieranie v tichom režime)

    Vysávač
    Navigácia: LDS
    Zdvihák mopovacej podložky: Áno, do výšky 7 mm
    Prekonávanie prekážok: Do 2 cm
    Kapacita nádoby na prach: 350 ml
    Kapacita nádrže na vodu: 80 ml
    Rozmery: 350x350x97 mm
    Hmotnosť: 3.7 kg

    Stanica
    Automatické dopĺňanie nádrže na vodu: Áno
    Automatické pridávanie čistiaceho roztoku: Áno
    Kapacita vreca na odpad: 3l
    Kapacita nádrže na čistú vodu v stanici: 2.5l
    Kapacita nádrže na špinavú vodu v stanici: 2.4l
    Rozmery stanice: 423x340x568mm
    Hmotnosť stanice: 8.9 kg

    Obsah balenia
    Čistiaci robot
    Stanica
    Bočná kefa
    Mopovacie podložky x2 (namontované na robote)
    Držiaky na mopovacie podložky x2
    Napájací kábel
    Čistiaca kefa
    Vrecko na odpad (náhradné)
    Čistiaci roztok
    Používateľská príručka
    Stránky o produkte Dreame L10s Ultra:

    global.dreametech.com/

    Parametre

    _Stav

    rozbalené

    Spotrebná elektronika

    Farba

    biela

    Vnútorný objem

    Celkový vnútorný objem v litroch
    3 l

    Hlučnosť

    úroveň produkovaného hluku v decibeloch
    59 dB

    Príkon

    množstvo energie vo Wattoch, ktoré zariadenie spotrebúva
    75 W

    Zdroj energie

    batéria

    Vysávanie

    suché, mokré

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky