INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Dreame M1, robotický vysávač MOVA, biely

     
    zaujme sacím výkonom až 4 500 Pa, ktorý zaručuje nekompromisný boj s nečistotami
    robotický vysávač, farba biela, objem 0,57 l, napájanie akumulátorové, suché aj mokré vysávanie, EPA filterZobraziť viac

    skladom 

    199,00 €
    165,83 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 11 €
    Kód tovaru

    430518

    PN kód

    RPM1GA

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Popis produktu

    Dreame M1

    Robot MOVA M1 predstavuje revolúciu v každodennom upratovaní, spája výkon s eleganciou. Pokročilé funkcie, ako je výkonné sanie, schopnosť vysávania a vytierania a najmodernejší navigačný systém, z neho robí ideálneho pomocníka na upratovanie. MOVA M1 bol skonštruovaný s ohľadom na dynamický životný štýl a ponúka nielen efektívne, ale predovšetkým inteligentné upratovanie, vďaka ktorému budete mať viac času pre seba a svojich blízkych. Vďaka ľahkému ovládaniu a možnosti spustenia hlasovým príkazom sa každé upratovanie stane čistým potešením.

    MOVA M1 od Dreame zaujme sacím výkonom až 4 500 Pa, ktorý zaručuje nekompromisný boj s nečistotami. Funkcia 2 v 1, ktorá kombinuje vysávanie a vytieranie, zaistí komplexné upratovanie vašej domácnosti a ušetrí váš drahocenný čas. S vysávačom MOVA M1 bude každý kút vašej domácnosti žiariť čistotou bez akejkoľvek ďalšej námahy.

    Elegantný vzhľad a kompaktný dizajn vysávača MOVA M1 (32,5 x 7,6 cm) z neho robí nielen praktický, ale aj štýlový doplnok každého interiéru. Jeho inteligentná konštrukcia mu umožňuje dosiahnuť aj do tých najhoršie prístupných miest a dlhá doba prevádzky (až 150 minút) na jedno nabitie mu umožňuje dôkladne vyčistiť veľké priestory (až 140 m2). MOVA M1 kombinuje minimalistický dizajn s výkonom a spĺňa očakávania každého, kto má rád poriadok.

    Vďaka vybaveniu pokročilým laserovým navigačným systémom SoF LiDAR upratuje MOVA M1 s jedinečnou presnosťou, vyhýba sa prekážkam a optimalizuje trasu upratovania. Vďaka možnosti vytvárať mapy a nastavovať zóny bez mopu je práca robota vždy prispôsobená vašim individuálnym potrebám. MOVA M1 ide ruka v ruke s modernými technológiami a ponúka jednoduché ovládanie prostredníctvom aplikácie (aj keď nie ste doma) a hlasovej aktivácie. Takéto funkcie nielen uľahčujú používanie robota, ale tiež uľahčujú každodennú prácu. MOVA M1 je vždy pripravený vás v nich podporiť.

    Technické parametre

    Model : Mova M1
    Kapacita batérie : 5200 mAh
    Sací výkon : 4000 Pa
    Kapacita nádoby na prach : 570 ml
    Objem nádržky na vodu : 270 ml
    Prevádzkový časdo : 150 min.
    Funkcia mopovania : Áno (mopovacia podložka)
    Funkcia samočistenia : nie
    Navigačný systém : LDS, algoritmy SLAM, vysoko presné 3D
    Funkcie : 5-stupňová redukcia šumu, 4-stupňový systém čistenia
    Typ filtra : EPA (RHF1)
    Kompatibilita : Aplikácia Mi Home, Amazon Alexa


    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Farba

    biela

    Vnútorný objem

    Celkový vnútorný objem v litroch

    0,57 l

    Zdroj energie

    batéria

    Vysávanie

    suché, mokré

    Filter

    EPA

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Alternatívy pre Dreame M1 5

    Notebooky