INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Dreame X40 Ultra complete, robotický vysávač, biely

    TOP Akcia

    Pokročilé technológie ako 360° rozpoznávanie, vyhýbanie sa prekážkam a presné mapovanie a plánovanie trasy
    robotický vysávač, farba biela, objem 0,3 l, napájanie akumulátorové, suché aj mokré vysávanie, EPA filterZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    1 350,00 €
    1 125,00 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 77 €
    Leasing Grenke pre firmy
    Kód tovaru

    431359

    PN kód

    RLX63CE-2

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Popis produktu

    Dreame X40 Ultra complete

    Objavte Dreame X40 Ultra, čistiaci robot, ktorý prinesie revolúciu v každodennej starostlivosti o váš domov. Vďaka pokročilému systému Vormax™ a saciemu výkonu až 12 000 Pa zaručuje prístroj nekompromisný boj s akoukoľvek nečistotou. Vybavený dynamickými mopovacími podložkami a inovatívnou bočnou kefou – dosiahne aj na tie najťažšie dostupné miesta. Okrem toho funkcia automatického čistenia a vyprázdňovania prachovej nádoby v kombinácii s umývaním mopom vo vode s teplotou 70 °C poskytuje nebývalé pohodlie a umožňuje vám udržiavať dokonalú čistotu bez väčšej námahy.

    Robot Dreame X40 Ultra vyniká svojou bezkonkurenčnou čistiacou silou vďaka použitiu inovatívneho systému Vormax™. Poskytuje mimoriadny sací výkon až 12 000 Pa, čo vám umožní bez námahy odstrániť chlpy domácich zvierat aj väčšie čiastočky prachu. Nechýba ani 4-stupňové nastavenie sacieho výkonu, takže výkon zariadenia môžete efektívne prispôsobiť svojim potrebám a očakávaniam. Samostatne sa predáva aj špeciálna kefa TriCut, ktorá eliminuje problém zamotania vlasov ich nasmerovaním priamo do odpadovej nádoby.

    Robot Dreame X40 Ultra je vaším spojencom v boji proti prachu na každom kroku. Jeho jedinečná vysúvacia bočná kefa efektívne dosiahne každý roh a dokonca sa zdvihne o 10 mm, aby sa zabránilo prenosu nečistôt medzi suchým a mokrým odpadom. Táto vlastnosť je kľúčová najmä pri vysávaní kobercov. S Dreame máte istotu, že vaše podlahy budú vždy žiarivo čisté. Technológia MopExtend™ RoboSwing, ktorá sa používa v robote Dreame X40 Ultra, umožňuje dôkladné čistenie aj na tých najťažšie dostupných miestach. Podložky na mopy s dĺžkou až 4 cm precízne čistia pozdĺž soklových dosiek a hrán a zaručia, že každý roh bude dôkladne vyčistený.

    Dreame X40 Ultra využíva inovatívnu technológiu OmniDirt na presné čistenie pomocou komplexného systému analýzy farby vody prostredníctvom piatich kanálov (R/G/B/Turbidita/Chromaticity). To umožňuje dôkladné mopovanie s bezchybnou presnosťou! Pokročilá integrácia RGB kamery so systémom rozpoznávania nečistôt umožňuje robotovi inteligentne upravovať sací výkon – od jemného zberu prachu až po dynamické odstraňovanie odolných škvŕn. Inovovaná funkcia čistenia mopom a podláh s 32 úrovňami regulácie vlhkosti navyše zaručuje nielen dôkladné čistenie, ale tiež odstraňuje problém so zanechávaním šmúh. Táto stratégia v kombinácii s dôkladným čistením rýchlosťou 0,1 m/s podčiarkuje účinnosť a silu technológie OmniDirt pri udržiavaní čistoty podláh doma.

    Technické parametre


    Model : Dreame X40 Ultra
    Kapacita batérie : 6400 mAh
    Sací výkon : Až 12 000 Pa
    Kapacita nádoby na prach : 300 ml
    Kapacita nádrže na vodu : 80 ml
    Prevádzkový čas : až 260 minút
    Funkcia mopovania : Áno (mopovacie podložky)
    Funkcia samočistenia : Áno
    Navigačný systém : LDS
    Funkcie : Čistenie podložky mopu a sušenie horúcim vzduchom, vysúvanie podložky mopu a bočnej kefy, automatické vyprázdňovanie prachovej nádoby, zdvíhanie podložky mopu
    Typ filtra : EPA (E11)
    Kompatibilita : Aplikácia Dreamehome, Amazon Alexa, Google Assistant, Siri

    Stránky o produkte Dreame X40 Ultra complete:

    shop.dreame.cz/

    Parametre

    Akcie slider

    Odporúčané TOP akcie

    Spotrebná elektronika

    Farba

    biela

    Vnútorný objem

    Celkový vnútorný objem v litroch

    0,3 l

    Zdroj energie

    batéria

    Vysávanie

    suché, mokré

    Filter

    EPA

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Recenzie1

    100%
    (1x)
    Recenzie Dreame X40 Ultra complete sú nezávislým názorom zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili v eshope Datacomp. Priemerné hodnotenie produktu podľa recenzií je 100%

    Maria, Bratislava

    Pridané: 12.10.2024

    100%

    Tento roboticky vysavac je super. Odporucam.

      Predĺžená záruka

      Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

      Alternatívy pre Dreame X40 Ultra complete 5

      Notebooky