INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Dreame Z10 Pro, robotický vysávač, čierny

    Odporúčame

    sací výkon 4000Pa, nepretržité upratovanie po dobu 150 minút
    robotický vysávač, farba čierna, objem 0,4 l, hlučnosť 57 dB, napájanie akumulátorové, suché aj mokré vysávanieZobraziť viac

    skladom 

    440,00 €
    366,67 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 25 €
    Kód tovaru

    422663

    PN kód

    RLS5D

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Popis produktu

    Dreame Z10 Pro

    Zabudnite na časté vyprázdňovanie zásobníka na prach! Vyprázdňovacia stanica má 4l nádrž, ktorá vydrží až 65 dní! Máte veľký dom? Veľmi dobre! Robot si dokáže zapamätať rozloženie miestností, a to aj na 3 poschodiach. Inteligentne sa vyhýba prekážkam vďaka zabudovaným senzorom. Pomocou funkcie plánovania môžete tiež naplánovať, kedy má Z10 Pro začať upratovať. Zariadenie je tiež kompatibilné so službou Amazon Alexa. Je možná aktivácia virtuálnej steny, ak má robot obísť vybrané miestnosti z upratovania. Aplikácia umožňuje nastaviť hladinu vody v závislosti od upratovanej oblasti a batéria s dlhou výdržou poskytuje približne 2,5 hodiny prevádzky. Z10 Pro je nenahraditeľný v boji proti prachu, vyskúšajte ho sami!

    Nádoba na prach s objemom 4 l

    Dreame Z10 Pro je vybavený 4l nádobou na prach, čo znamená, že vydrží 65 dní. Pri čistení plochy s rozlohou 120 m2 zariadenie zachytí približne 100 ml nečistôt. Pri každodennom vysávaní sa nádoba naplní približne za 4 dni a prach sa prenesie do vyprázdňovacej stanice. Ak však budete vysávač Z10 Pro používať 5 dní v týždni, vrecko na prach sa naplní približne za 65 dní.

    Nádrž sa vyprázdni za vás

    Ručné vyprázdňovanie nádoby na prach je nehygienické a často môže byť nepríjemné, preto spoločnosť Dreame navrhla zariadenie Z10 Pro. Robot vyprázdňuje nádobu sám, takže sa vyhnete priamemu kontaktu so špinou a ušetríte čas. Navyše sa nádoba vyprázdňuje po každom čistení a pomocou cirkulácie vzduchu základňa efektívnejšie vyťahuje prach z nádoby.

    Vytvára mapy 3 poschodí

    Dreame Z10 Pro si rýchlo zapamätá rozloženie miestností vo vašej domácnosti. Je to vďaka vylepšenému systému LiDAR, ktorý využíva tisíce laserových bodov za sekundu na rýchle a presné vytvorenie mapy miestnosti. Dreame Z10 Pro sa osvedčí najmä pri veľkých domoch, pretože si dokáže zapamätať mapy až 3 poschodí!

    Inteligentný, presný

    Dreame Z10 Pro je bezkonkurenčným spojencom v boji proti prachu! Prístroj dôkladne vyčistí podlahy bez toho, aby preskočil povrchy, ako sú hrany. Ľahko sa dostane aj do koberca. Vysokokvalitné 3D skenery vysielajú laser na meranie presnej vzdialenosti medzi objektmi a snímačmi. Robot tak automaticky rozpozná nábytok, káble alebo schody a vyhne sa im.

    Batéria s kapacitou 5200 mAh

    Robot Z10 Pro je vybavený batériou s kapacitou 5200 mAh, ktorá dokáže čistiť povrchy až 2,5 hodiny. Robot pri čistení koberca automaticky zvýši výkon na maximum 4000 Pa, pričom zbiera aj prach ukrytý v jeho vláknach. Môžete si tak byť istí, že podlaha je zbavená nečistôt a alergénov.

    Nastavenie hladiny vody

    Z10 Pro má nielen funkciu vysávania, ale dokáže aj vytierať podlahu. Robot je vybavený nádržkou s objemom 150 ml. Podporuje 3 úrovne vody, ktoré môžete nastaviť prostredníctvom aplikácie v závislosti od typu čistených povrchov. Zabránite tak úniku vody a poškodeniu chúlostivých povrchov.

     

    "Hej, Alexa, začni čistiť."

    Upratovací robot Dreame sa dá ovládať prostredníctvom aplikácie, čo ešte viac uľahčuje jeho používanie. Zadajte príkaz niekoľkými kliknutiami a nechajte byt upratať za vás. Zariadenie je kompatibilné aj so službou Amazon Alexa. Stačí hlasový príkaz a Z10 Pro začne upratovať.

    Prevezmite kontrolu nad zariadením Z10 Pro!

    Pomocou aplikácie si môžete vybrať, či chcete vykonať celkové alebo čiastočné čistenie povrchov. Vaše dieťa spí a nechcete, aby ho práca robota zobudila? Nastavte virtuálnu stenu a Z10 Pro sa vybranej miestnosti vyhne. Zariadenie má aj funkciu plánovania, takže si môžete naplánovať vysávanie vybraných miestností. Chceli by ste, aby sa obývacia izba upratovala o 9:30 a potom spálňa o 10:20? Výber je na vás!

    Technické parametre

    Typ vysávača: robotický
    Navigácia: LDS
    Kapacita batérie: 5200 mAh
    Funkcia vysávača: Vysávanie, Mopovanie

    Sací výkon: 4000 Pa
    Hlučnosť: 57 db
    Výdrž batérie na 1 nabitie: 150 min
    Objem nádoby na prach: 400 ml
    Objem nádoby na vodu: 150 ml
    Dokovacia stanica: Áno

    Funkcie:  Automatické vyprázdňovanie nádoby na prach, 3 úrovne prietoku vody
    Kompatibilita: Aplikácia Mi Home, Amazon Alexa

    Rozmery: 353 x 350 x 96.8 mm
     
    Obsah balenia
    Robot
    Základňa s automatickým vyprázdňovaním
    Upratovací nástroj
    Napájací kábel
    Nádrž na vodu
    Mopovacia podložka
    Bočná kefa
    Vrecko na zachytávanie prachu
    Návod na použitie
    Stránky o produkte Dreame Z10 Pro:

    www.dreametech.com/products/dreame-z10-pro

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda

    A

    Farba

    čierna

    Vnútorný objem

    Celkový vnútorný objem v litroch
    0,4 l

    Hlučnosť

    úroveň produkovaného hluku v decibeloch
    57 dB

    Zdroj energie

    batéria

    Vysávanie

    suché, mokré

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Stanislav, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky