Pressovar je prístroj, ktorý pod určitým tlakom (ideálne 15 - 17 barov) pretláča vodu o teplote 90 °C cez mletú kávu, čím získate kávu s penou na povrchu, výraznou chuťou a arómou.
espresso pákové, Technológia LatteCrema Hot & Cool pre automatickú prípravu teplej a studenej mliečnej peny, 3,5 palcový TFT displej, Wi-Fi pripojenie a mobilné aplikácie
pákové espresso rady Icona je vybavená špeciálnym diskom "disco crema", ktorý na espresse vytvorí hustú a bohatú penu. Môžete použiť mletú kávu (1 alebo 2 šálky) alebo metódu "jednoduché podávanie espressa".
Na prevádzkovanie nášho webu využívame takzvané cookies. Cookies sú súbory slúžiace na prispôsobenie obsahu webu, na meranie jeho funkčnosti a všeobecne na zabezpečenie vašej maximálnej spokojnosti. Súhlasom povolíte používanie cookies alebo môžete upraviť nastavenie cookies podľa svojích preferencií.