INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Anker Eufy EufyCam 2 Single Cam

    1 x kamera s rozlíšením 1080p, 140° zorný uhol, nočné videnie, Wi-Fi 2.4G, 8x zoom, IP66, Samostatne nefunkčné, vyžaduje jednotku Homebase.Zobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    159,00 €
    132,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 9 €
    Kód tovaru

    400394

    PN kód

    T81143D2

    Výrobca
    Porovnať

    Popis produktu

    Anker Eufy EufyCam 2 Single Cam

    eufyCam 2 Single Cam

    EufyCam 2 je bezdrôtová kamera značky Anker pre vnútorné aj vonkajšie použitie, ktorá je súčasťou bezpečnostného systému pre domácnosti aj firmy.
    Táto kamera je určená na párovanie s riadiacou jednotkou Home Base 2.

    Systém EufyCam 2 je priamym nástupcom systému EufyCam 1 (T88013D3, T88003D3), s ktorým je plne kompatibilný.
    Vlastné kamery komunikujú bezdrôtovo a úplne bezdrôtová je aj ich inštalácia. Systém EufyCam 2 je vybavený batériami s dlhou životnosťou, ktorá môže byť až 1 rok pri aktívnej prevádzke a až 3 roky v pohotovostnom režime. Kamery je možné jednoducho pripevniť pomocou magnetickej podložky alebo prostredníctvom skrutiek. Každá je schopná snímať zorný uhol až 140 °, detekovanú oblasť je možné nastaviť pre optimalizáciu notifikačných upozornení. Proti odcudzeniu má každá z kamier integrovanú 100dB sirénu, ktorá sa aktivuje pri násilnej manipulácii. Pre tieto prípady je možné nastaviť spínanie alarmu súbežne aj na riadiacej jednotke. Kamery sú vysoko rezistentné proti nepriaznivým poveternostným vplyvom a ich odolnosť voči vetru, dažďu či rozpätiu teplôt od -20 °C do +50 °C potvrdzuje certifikát IP67. Ako súčasť zostavy dodáva výrobca napájací adaptér, kabeláž a príslušenstvo pre montáž.
    Nastavenie systému je veľmi intuitívne, kamery a Home Base sa párujú pomocou „párovacieho“ tlačidla.
    Kamery komunikujú s mobilnou aplikáciou Eufy Security (Android, iOS), ktorá umožní okrem nastavenia užívateľského účtu aj sledovanie monitorovaného priestoru v reálnom čase, prezeranie skôr zhotovených záznamov, alebo prístup k ďalším kamerám pripojených v domácej sieti. V prípade zaznamenania podozrivej situácie systém ihneď odošle notifikáciu na mobilný telefón.
    Kompatibilita so službami Apple HomeKit (v príprave, bude k dispozícii po aktualizácii systému), Google Assistant a Amazon Alexa zjednodušuje celkové ovládanie.

    Vlastnosti
    EufyCam 2 dokáže zachytiť obraz vo Full HD (1080p) rozlíšení. Kvalitu záznamu zlepšuje systém nočného videnia (senzor Sony). Umelá inteligencia je schopná rozpoznávať tváre a rozlišovať jednotlivé snímané objekty (osoby / zvieratá), čím významne znižuje počet planých poplachov. Prístroj disponuje zabudovaným mikrofónom, ktorý zaisťuje obojstrannú komunikáciu s osobou stojacou pred kamerou. Užívateľ má tiež možnosť vymedziť v celkovom zornom poli priestor, ktorý bude strážený. Záznam je chránený 256-bitovým šifrovaním. Základňa HomeBase 2 pracuje s vnútorným úložiskom o veľkosti 16 GB, ktoré vystačí na uchovanie až trojmesačného záznamu.
    Bezpečnostné kamery Eufy
    V rámci svojho výrobného programu ponúka spoločnosť Anker rad bezpečnostných prvkov určených na zabezpečenie ochrany domácností a firiem. Okrem jednotlivých komponentov sú k dispozícii aj ucelené funkčné zostavy. Prístroje je možné používať ako v interiéri, tak vo vonkajšom prostredí, kde vďaka kvalitným materiálom a robustnej konštrukcii dlhodobo odolávajú nepriaznivým poveternostným vplyvom. Systémy je možné bezdrôtovo obsluhovať pomocou mobilnej aplikácie Eufy Security, ktorá je dostupná pre platformy Android aj iOS.

    Špecifikácia
    Farba: biela
    Nabíjanie: micro USB
    Výdrž kamery: až 1 rok
    Rozlíšenie: Full HD (1080p)
    Mikrofón a reproduktor pre obojsmernú komunikáciu
    Certifikát odolnosti proti poveternostným vplyvom: IP67
    Súčasťou balenia je kábel a príslušenstvo na pripevnenie kamery
    Stránky o produkte Anker Eufy EufyCam 2 Single Cam:

    anker.cz/product/eufycam-2-single-cam-kamera-2/

    Parametre

    Sieťové produkty

    Výrobca SIE

    ANKER

    Frekvencia WiFi

    2,4 GHz

    Prostredie

    vonkajšia

    Prevedenie kamery

    tubusová

    Rozlíšenie kamery v MPx

    2MPx (1920×1080)

    Horizontálny uhol záberu

    nad 120°

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky