INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Anker Eufy EufyCam E330(Professional) 2+1

    Anker Eufy EufyCam E330(Professional) 2+1
     
    Bezpečnostný kamerový set s 2 kamerami a centrálnou jednotkou HomeBase 3
    IP kameraZobraziť viac

    skladom 

    399,00 €
    332,50 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 23 €
    Kód tovaru

    423240

    PN kód

    E8601321

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Anker Eufy EufyCam E330(Professional) 2+1

    EufyCam E330 (Professional) 2-cam Kit


    Bezpečnostný kamerový set s 2 kamerami a centrálnou jednotkou HomeBase 3.

    4K čistota, deň a noc: Zachyťte každý detail v ohromujúcom rozlíšení 4K HD (3840×2160) s 8 násobným zoomom a zorným uhlom 138 ° vo dne aj v noci.

    Vďaka sledovaniu naprieč kamerami nikde žiadne slepé miesto: Automaticky spája videá rovnaké udalosti a osoby v poradí na viacerých kamerách. Vytvára súvislé video udalosti, ktoré vám umožnia rýchlo a komplexne porozumieť a skontrolovať zistené udalosti.
    Ultracitlivý senzor s farebným nočným videním zaisťuje čisté a živé zábery aj v noci. Starlight Level Photosensitive System Objektív so svetelnosťou f/1,4 a snímač CMOS zvyšujú fotocitlivosť o 40 %. Integrovaný 100 lumenový reflektor v kamere je možné spustiť pri detekcii pohybu, čo prispieva k lepšiemu nočnému jasu.

    Cross-Camera Tracking s BionicMind™: Zažite rýchle a jednoduché recenzie udalostí s Cross-Camera Tracking. Využite skutočný potenciál svojho zabezpečenia – rozpoznávanie tváre rozlišuje medzi rodinou a cudzími ľuďmi. Vytvorte databázu až 50 tvárí.

    Samoučiace sa rozpoznávanie tváre: BionicMind™ používa na vašu identifikáciu vaše telo aj tvár, takže aj keď máte ústa zakryté klobúkom alebo šatkou, budete stále rozpoznaní. Po každom rozpoznaní využíva samoučiace algoritmy a postupom času zlepší presnosť na viac ako 99,9 % – bez ohľadu na to, čo máte na sebe alebo ako sa k fotoaparátu približujete. Vďaka rozpoznaniu tváre už nemusíte revidovať všetky notifikácie o detekcii pohybu. Namiesto toho môžete odhlásiť konkrétnych členov rodiny, aby ste videli iba oznámenia, na ktorých záleží.

    Stabilné zásuvné napájanie pre nahrávanie 24/7: Užite si pohodlie zásuvného napájania s naším káblom o dĺžke 5m a užívajte si nepretržité nahrávanie 24/7. Žiadne starosti s napájaním, iba bezproblémové zabezpečenie na dosah ruky.

    Stabilné Wi-Fi a jednoduchá vlastná inštalácia: Stabilné pokrytie Wi-Fi, ktoré dosiahne každý kút vášho domova - až 464 m2, čím sa vyhnete bezpečnostným slepým miestam spôsobeným výpadkami Wi-Fi alebo nedostatočným pokrytím Wi-Fi. Bezdrôtové pripojenie funguje na vzdialenosť až 25 m medzi kamerami a HomeBase 3, čo umožňuje jednoduchú inštaláciu, kdekoľvek je k dispozícii napájanie.

    Ušetrite mesiace nepretržitého bezpečnostného záznamu: S EufyCam E330 sú vaše dáta chránené pokročilým šifrovaním, ktoré vám dáva kontrolu. Pri použití 1 TB disku, uložte až 10 dní nahrávok 24/7 zo štyroch kamier EufyCam E330. Pri použití 16 TB disku, uložte až 6 mesiacov nahrávok 24/7.

    HomeBase 3 centralizuje vašu bezpečnosť: Spravujte kompatibilné produkty Eufy bezpečnostných zariadení z jedného miesta pomocou HomeBase 3 a využite funkciu BionicMind™ zo všetkých zariadení. HomeBase 3 podporuje až 10 kamier eufyCam E330 súčasne.

    Sledujte iba oblasti, ktoré chcete: Nastavte zóny aktivity a vylaďte svoje zabezpečenie pre pokoj.

    Zastrašte votrelcov reflektorom: Zastrašte všetkých narušiteľov pohybom aktivovaným reflektorom, ktorý tiež spustí sirénu.

    Obojsmerný zvuk: Komunikujte s každým, kto vstúpi na váš pozemok.

    Kompatibilita s hlasovým asistentom: Spolupracuje s Alexom a Google Assistant.

    Odolné do každého počasia: Vďaka ochrane IP67 proti poveternostným vplyvom je eufyCam E330 (Professional) chránená pred dažďom, prachovými búrkami alebo extrémnymi teplotami -20 °C až 50 °C.

    Prístup k aplikácii kedykoľvek a kdekoľvek: Keď ste mimo domova, môžete sa kedykoľvek prihlásiť pomocou aplikácie Eufy Security, aby ste mali pokoj.

    Rozmer kamery: 7,1 × 7,1 × 20,7 cm

    Váha kamery: 372 g

    Dĺžka napájacích káblov ku kamerám: 5m (Napájací kábel je možné predĺžiť na max. 30 m)

    Obsah balenia:

    2x kamera EufyCam E330, 2x napájací adaptér 12V/1A s 5m napájacím káblom, 2x Sada skrutiek pre uchytenie kamery, 4x sťahovacia páska, 2x Silikónový kryt pre napojenie napájacieho kábla, 2x Samolepka / nákres pre vyvŕtanie otvor.

    1x HomeBase S380, 1x sieťový kábel pre pripojenie HomeBase k routeru/modemu, 1x napájací adaptér 12V/2A, Sada skrutiek na uloženie HDD (predinštalované v HomeBase S380)
    Stránky o produkte Anker Eufy EufyCam E330(Professional) 2+1:

    anker.cz/product/eufy-eufycam-e330professional-21/

    Parametre

    Sieťové produkty

    Výrobca SIE

    ANKER

    Prostredie

    vonkajšia

    Prevedenie kamery

    tubusová

    Rozlíšenie kamery v MPx

    8MPx (3840x2160)

    Optický zoom

    do 10x

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky