INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Anker Eufy SoloCam S40

    Akcia

    -10%

    zľava
    Samostatná bezdrôtová 2K kamera, solárne napájanie, 90dB alarm, reflektor 600 lm, 8GB interné úložisko, -20 do +50 °C, IP67, appka Eufy SecurityZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    199,00 €
    (ušetrite 19,99€)
    179,00 €
    149,17 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 10 €
    Kód tovaru

    400708

    PN kód

    T81243W1

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Anker Eufy SoloCam S40

    ANKER Eufy Spotlight Cam Solar 2K

    Spotlight Cam Solar Pro je bezdrôtová kamera určená pre zabezpečovacie systémy domácností a firiem. Iba 2 hodiny priameho slnečného svetla každý deň stačí na nepretržité napájanie, takže nie je potrebné meniť batérie. Kamera zaznamenáva obraz v rozlíšení 2K. Kameru je možné používať ako v interiéri, tak vo vonkajšom prostredí, kde vďaka kvalitným materiálom a robustnej konštrukcii dlhodobo odoláva nepriaznivým poveternostným vplyvom. Bez problémov pracuje v teplotách od -20 do +50 °C, o čom svedčí certifikácia IP67. Umelá inteligencia je schopná rozpoznávať tváre a rozlišovať jednotlivé snímané objekty (osoby / zvieratá), čím sa významne znižuje počet planých poplachov. Zabudovaný mikrofón a reproduktor zaisťujú obojstrannú komunikáciu s osobou stojacou pred kamerou a kamera je vybavená 90 dB sirénou.

    Vlastnosti
    Kvalitu záznamu zlepšuje systém farebného nočného videnia (až do vzdialenosti 8 metrov) a reflektor so svietivosťou 600 lúmenov. Jedná sa o bezdrôtovú kameru s batériovým napájaním, nie sú tak potrebné žiadne káble. Pred inštaláciou postačí jedno nabitie kamery, o ďalšie sa postará vstavaný solárny panel. Dôležité upozornenia a notifikácie o podozrivom pohybe sa objavujú na mobilnom zariadení v priebehu niekoľkých sekúnd. V mobilnej aplikácii Eufy Security si možno jednoducho prispôsobiť oblasť, v ktorej sa vykonáva detekcia pohybu, aby vyhovovala vášmu domovu. Kompatibilita s hlasovými asistentmi Google Assistant a Amazon Alexa uľahčuje prevádzku a ovládanie. Záznamy bezpečnostného systému sú chránené 256-bitovým šifrovaním. Interné 8 GB úložiska umožňuje uchovanie videozáznamu po dobu dvoch mesiacov. Pomocou priloženej montážnej sady je inštalácia kamery záležitosťou iba niekoľko málo minút.

    Bezpečnostné kamery Eufy
    V rámci svojho výrobného programu ponúka spoločnosť Anker rad bezpečnostných prvkov určených na zabezpečenie ochrany domácností a firiem. Okrem jednotlivých komponentov sú k dispozícii aj ucelené funkčné zostavy. Prístroje je možné používať ako v interiéri, tak vo vonkajšom prostredí, kde vďaka kvalitným materiálom a robustnej konštrukcii dlhodobo odolávajú nepriaznivým poveternostným vplyvom. Systémy je možné bezdrôtovo obsluhovať pomocou mobilnej aplikácie Eufy Security, ktorá je dostupná pre platformy Android aj iOS.

    Špecifikácia
    • Solárny panel
    • Rozlíšenie 2K
    • Kvalitné farebné nočné videnie (do vzdialenosti 8 m)
    • 90 dB siréna
    • Reflektor so svietivosťou 600 lúmenov
    • Inteligentné rozpoznanie tvárí
    • Integrovaný mikrofón a reproduktor
    • Vodeodolnosť (certifikácia IP67)
    • Kompatibilný s hlasovými asistentmi Google Assistant, Amazon Alexa
    • Mobilné aplikácie Eufy Security
    Stránky o produkte Anker Eufy SoloCam S40:

    anker.cz/product/eufy-solocam-s40-kamera-2/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky