INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Anker Nebula Apollo prenosný projektor, čierny

     

    + darček

    Prenosný mini dataprojektor, Wi-Fi, 200 ANSI Lumen, reproduktor 6W, 100 palcový obraz, doba prehrávania videa 4 hodiny, farba: čiernaZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    404833

    PN kód

    D2410311

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
     

    Alternatívy pre Anker Nebula Apollo prenosný projektor

    Popis produktu

    Anker Nebula Apollo prenosný projektor

    Nebula Apollo


    Nebula Apollo je prenosný bezdrôtový projektor značky Anker, ktorý sa vyznačuje minimálnymi rozmermi a váhou 581 gramov a výkonným akumulátorom, ktorý dokáže na jedno nabitie zaistiť energiu až na 4 hodiny prevádzky. Prístroj je možné ovládať pomocou Touchpadu, ktorý je umiestnený na hornej strane, diaľkovým ovládačom dodávaným spoločne s projektorom alebo mobilným telefónom prostredníctvom aplikácie Nebula Connect. Široká konektivita umožňuje prehrávanie audia a videa z rôznych zdrojov. Projektor je vybavený automatickou korekciou lichobežníkového skreslenia obrazu a integrovaným závitom na upevnenie na statív. Zariadenie je možné tiež zavesiť hornou stranou dole, pričom obraz je podľa potreby možné otočiť o 180°, prípadne zrkadlovo obrátiť.

    Vlastnosti

    Apollo využíva OS Android 7.1, ktorý umožňuje priame streamovanie obsahu zo služieb YouTube, Netflix alebo Hulu. Lampa DLP so životnosťou až 30 000 hodín a svietivosťou 200 ANSI Lumen zaisťuje obraz s uhlopriečkou až 100” v rozlíšení 854 x 480 px a pomere strán 16:9. Ostrenie obrazu v závislosti na vzdialenosti projektora k premietacej ploche je regulované manuálne pomocou otočného ovládača na boku prístroja. Minimálna vzdialenosť projektora od projekčnej plochy je 58 cm, maximálna 3 m. Apollo je vybavený vstupným konektorom HDMI pre pripojenie PC, hernej konzoly a iných zariadení. Hudbu či video je možné prehrávať aj z externého zdroja (HDD, UDB flash) prostredníctvom konektora USB. Prístroj umožňuje bezdrôtový prenos obsahu napr. z mobilného telefónu pomocou funkcie Zrkadlenie obsahu – AirPlay a Miracast. Zvuk zaisťuje 6W reproduktor s 270 ° rozptylom zvuku. Rozhranie bluetooth umožňuje bezdrôtové pripojenie externého reproduktora k projektoru, alebo projektor naopak ako externý reproduktor využiť. Všetky jeho funkcie sú aktívne aj počas procesu nabíjania prostredníctvom priloženého adaptéra. Inegrovaný akumulátor je plne nabitý za dve hodiny.

    Séria Nebula

    V rámci radu Nebula ponúka výrobca Anker ucelenú ponuku bezdrôtových projektorov. Prístroje s kompaktnými rozmermi sú určené na mobilné použitie a vynikajú kvalitným obrazom, dlhou výdržou zabudovaných akumulátorov a jednoduchým ovládaním. Dokážu komunikovať bezdrôtovo cez rozhranie Bluetooth, hudbu či video vedia prehrávať aj z pamäťových zariadení pripojených prostredníctvom USB alebo HDMI. Výrobca ponúka používateľom vlastnú aplikáciu pre mobilné zariadenia (iOS, Android), ktorá dovoľuje ovládať projektor priamo zo spárovaného mobilného prístroja.

    Technické parametre

    OS: Android 7.1
    Svietivosť: 200 ANSI Lumen, DLP
    Rozlíšenie 854 x 480 px, 16:9
    Veľkosť obrazu: 100”
    Výkon reproduktora 6 W
    Výdrž batérie 4 h ( kapacita batérie 9750mAh)
    Dotyková ovládacia plocha – Touchpad
    Konektory: HDMI, USB
    Bluetooth 4.2
    Diaľkový ovládač
    Váha: 581 gramov
    Farba: čierna
    Stránky o produkte Anker Nebula Apollo prenosný projektor:

    anker.cz/product/nebula-apollo-projektor-2/

    Parametre

    Bonus navyše

    darček k produktu

    Projektory

    Výrobca PRJ

    Anker

    Natívne rozlíšenie

    854 x 480 (WVGA)

    Svietivosť

    do 2000 ANSI lm

    Životnosť lampy (Normálny režim)

    30000 hod.

    Reproduktor

    áno

    HDMI

    áno

    USB

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky