INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ANTHEM (PC)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre WindowsZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    332830

    PN kód

    5035224121489

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre ANTHEM (PC)

    Popis produktu

    ANTHEM (PC)

    Vo svete, kde bohovia nestihli dokončiť svoje dielo, ľudstvo čelí hrozbe v podobe tajomnej organizácie. Zabrániť tejto temnej strane v ovládnutie prastarej technológie teraz môžu už len Slobodní bojovníci - freelancer.

    Ohromujúca grafika
    Uži si grafické spracovanie novej generácie na engine Frostbite.

    Na planétach nie si sám
    Číhajú na teba monštrá všetkých tvarov a veľkostí.

    Preži svoj príbeh
    Na rozprávanie bude klásť zvýšený dôraz presne v štýle Bioware.

    Spoj sily s ostatnými
    Spoj sily až s troma ďalšími hráčmi a zostavte si špičkovú, unikátny zbroj. Preskúmavajte obrovské ruiny, postav sa hrozivým nepriateľom a zbieraj záhadné artefakty. S každou misiou budeš ty i bojový oblek Javelin nadobúdať na sile. Čiel hrozbám neustále sa premieňajúceho sveta.

    RPG ako má byť
    Bioware použili svoje know-how žánru a tie sa tak okrem poriadnej akcie môžeš tešiť aj na premenlivý príbeh, ktorý predstaví hneď niekoľko zapamätateľných charakterov a rozmanité prostredie, určené k voľnému preskúmanie.

    Herné obsah:

    Hrdinovia musia spojiť sily, aby mohli spoločne zvíťaziť: Srdcom Anthem je zážitok súdržnosti a spolupráce. Pustite sa v tíme až s tromi ďalšími hráčmi do kooperatívnych dobrodružstva, v ktorých vynikne vaša tímová súhra aj individuálne schopnosti. Strategická úloha a funkcie každého hráča v tíme je tesne zviazaná s výberom zbroje Javelin.
    Vyber si zo širokej ponuky modifikovateľných zbrojou: Akonáhle sa rozhodneš vstúpiť do herného sveta ako slobodný bojovník, vyber si zo svojej zbierky špičkových bojových oblekov Javelin - tieto zbroje svojim pilotom prepožičiavajú neuveriteľné útočné i obranné zručnosti.
    Pusť sa do preskúmavanie premenlivého prostredia plného nebezpečenstva a záhad: Anthem s pohonom enginu Frostbite ponúka vizuálne mimoriadny, neustále sa rozvíjajúci svet s nepredvídateľným okolím a nečakanými rizikami a nepriateľmi.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky