INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ANTHEM (PS4)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre PS4Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    332832

    PN kód

    5035223121497

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    ANTHEM (PS4)

    Vo svete, kde bohovia nestihli dokončiť svoje dielo, ľudstvo čelí hrozbe v podobe tajomnej organizácie. Zabrániť tejto temnej strane v ovládnutie prastarej technológie teraz môžu už len Slobodní bojovníci - freelancer.

    Ohromujúca grafika
    Uži si grafické spracovanie novej generácie na engine Frostbite.

    Na planétach nie si sám
    Číhajú na teba monštrá všetkých tvarov a veľkostí.

    Preži svoj príbeh
    Na rozprávanie bude klásť zvýšený dôraz presne v štýle Bioware.

    Spoj sily s ostatnými
    Spoj sily až s troma ďalšími hráčmi a zostavte si špičkovú, unikátny zbroj. Preskúmavajte obrovské ruiny, postav sa hrozivým nepriateľom a zbieraj záhadné artefakty. S každou misiou budeš ty i bojový oblek Javelin nadobúdať na sile. Čiel hrozbám neustále sa premieňajúceho sveta.

    RPG ako má byť
    Bioware použili svoje know-how žánru a tie sa tak okrem poriadnej akcie môžeš tešiť aj na premenlivý príbeh, ktorý predstaví hneď niekoľko zapamätateľných charakterov a rozmanité prostredie, určené k voľnému preskúmanie.

    Herné obsah:

    Hrdinovia musia spojiť sily, aby mohli spoločne zvíťaziť: Srdcom Anthem je zážitok súdržnosti a spolupráce. Pustite sa v tíme až s tromi ďalšími hráčmi do kooperatívnych dobrodružstva, v ktorých vynikne vaša tímová súhra aj individuálne schopnosti. Strategická úloha a funkcie každého hráča v tíme je tesne zviazaná s výberom zbroje Javelin.
    Vyber si zo širokej ponuky modifikovateľných zbrojou: Akonáhle sa rozhodneš vstúpiť do herného sveta ako slobodný bojovník, vyber si zo svojej zbierky špičkových bojových oblekov Javelin - tieto zbroje svojim pilotom prepožičiavajú neuveriteľné útočné i obranné zručnosti.
    Pusť sa do preskúmavanie premenlivého prostredia plného nebezpečenstva a záhad: Anthem s pohonom enginu Frostbite ponúka vizuálne mimoriadny, neustále sa rozvíjajúci svet s nepredvídateľným okolím a nečakanými rizikami a nepriateľmi.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky