INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Anycubic Photon Mono X 6Ks

    Anycubic Photon Mono X 6Ks
     
    optimalizovaný zdroj svetla, stabilita a presnosť, rýchlosť tlače
    kompletne poskladanaZobraziť viac

    skladom 

    320,00 €
    266,67 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 18 €
    Kód tovaru

    428890

    PN kód

    PX6SA0BK-Y-O

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Anycubic Photon Mono X 6Ks

    Photon Mono X 6Ks

    Photon Mono X 6Ks je aktualizovaná verzia Photon Mono X 6k. Podobne ako jeho predchodca, aj Photon Mono 6Ks ponúka veľký tlačový objem a vysoké rozlíšenie. Vďaka vylepšenému zdroju svetla LightTurbo matrix, ktorý redukuje optické vrstvy a mriežky, vám Photon Mono X 6Ks poskytuje tlač s vyššou kvalitou.
    Pokročilý a presný Mono X 6Ks používa 9,1-palcový 6K monochromatický expozičný displej s rozlíšením až 5760*3600px, prinášajúc ostrejšie a jemné detaily podporované vysokým kontrastným pomerom 380:1.

    Ochrana displeja

    Tlačiareň je dodávaná s ochranným filmom proti poškriabaniu s vysokou priepustnosťou svetla, ktorý účinne chráni displej pred opotrebením a poškriabaním a zároveň zabezpečuje presnosť tlače. Je priložený jeden dodatočný kus zadarmo pre jednoduchú výmenu.

    Veľký tlačový rozmer

    Tlačový rozmer 195,84 x 122,4 x 200 mm (DxŠxV) vám prináša maximálny tlačový objem 4,76 litra, zabezpečujúci viac tlačových úloh naraz.

    Jasné a jemné detaily

    Vylepšený zdroj svetla Anycubic LightTurbo a vysokopresný texturovaný optický objektív poskytujú stabilný a rovnomerný paralelný zdroj svetla, efektívne odstraňujúci optické vrstvy a mriežkové línie a vytvárajúci hladký a jemný povrch modelu. Tlačová rýchlosť dosahuje 15-60 mm/h, takže si môžete svoje modely všetky zbierať ešte skôr.
    Stabilná Duálna Lineárna Z-osová Dráha a jej vysoce odolné POM anti-zpätné maticové matice potláčajú stabilitu Z-osovej osy na úroveň mikrónov, efektívne eliminujúci tlačové vrstvy a zabezpečujúci všetky tlačové detaily.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Viktor, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Alternatívy pre Anycubic Photon Mono X 6Ks 4

    Notebooky