INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    AQARA Radiator Thermostat E1 (SRTS-A01) - Zigbee radiátorová hlavica

     

    -31%

    zľava
    ochrana proti mrazu, farebný podsvietený displej, životnosť batérie jeden rok
    radiátorová hlavica, pripojenie ZigBee, na batériu, detekcia otvorenia dverí a okien, podpora Apple HomeKit, Alexa, Google, IFTTT, Alice, MarusyaZobraziť viac

    skladom ihneď k odberu 

    72,00 €
    (ušetrite 22,10€)
    49,90 €
    41,58 € bez DPH
    Kód tovaru

    392032

    PN kód

    AQARA-SRTS-A01-1294

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    AQARA Radiator Thermostat E1 (SRTS-A01) - Zigbee radiátorová hlavica

    AQARA Radiator Thermostat E1 - Inteligentnejšie a pohodlnejšie ovládanie vykurovania pre váš domov.
    Radiátorový termostat, ktorý možno použiť s väčšinou vodných radiátorov, ako sú ohrievače priestoru, ohrievače uterákov alebo dokonca podlahové kúrenie. Je schopný preberať údaje z externých snímačov Aqara a podľa nich upravuje vykurovací výkon.

    Funkcie:

    • Zigbee 3.0 Protokol a podpora Matter*: Vychutnajte si výhody Zigbee 3.0, najrýchlejšej, najstabilnejšej a energeticky najefektívnejšej technológie inteligentného domu a buďte si istí budúcnosťou: termostat Aqara Radiator Thermostat získa podporu Matter po jeho oficiálnom vydaní.
    • Údaje z externého snímača teploty** (Vrátane HomeKit-u): Ovládajte teplotu celej miestnosti, nielen okolo radiátora. V porovnaní s inými termostatmi môže radiátorový termostat Aqara prijímať údaje o teplote priamo z pripojeného snímača teploty a vlhkosti Aqara, dokonca aj v HomeKit-e!
    • Všestranná kompatibilita: Kompatibilné s najpopulárnejšími ekosystémami a možno hlavicu ovládať hlasom. Podporované sú Apple HomeKit, Alexa, Google, IFTTT, Alice, Marusya.
    • 2 v 1 Detekcia otvorenia dverí a okien: Aby sa neplytvalo energiou, hlavica TRV vypne kúrenie v prípade, že zistí otvorené dvere alebo okno. Dá sa to urobiť buď na základe vstavaného teplotného senzora, ktorý zaznamená náhly pokles teploty, alebo pripojením k Aqara dvernému a okennému senzoru cez automatiku, ktorá bude spoľahlivejšia.
    • Automatizácia počasia a ochrana proti zamrznutiu: V prípade rizika zamrznutia potrubia sa automaticky zapne kúrenie. Navyše vďaka výkonnej automatizácii Aqara Home je možné v prípade prudkého poklesu vonkajšej teploty miestnosť predhriať, aby sa kompenzovala zmena teploty.
    • Konfigurovateľné inteligentné plány: Plány je možné nastaviť na požadované časové úseky, ako je noc, a prechod medzi nimi bude plynulý, aj keď čo najrýchlejší.
    • Podpora zoskupovania zariadení: V prípade viacerých radiátorov v jednej miestnosti budú všetky zosynchronizované najefektívnejším spôsobom na základe aktuálnej teploty v miestnosti.
    • Farebný podsvietený displej: V porovnaní s podobnými produktmi má LCD obrazovka podsvietenie, zväčšené pozorovacie uhly, extra vysoký kontrast, ako aj ostré a farebné ikony.
    • 1-ročná životnosť batérie***: Po niekoľkých týždňoch používania nie je potrebné meniť batérie: vďaka protokolu Zigbee a energeticky účinnému hardvéru vydrží batéria termostatu Aqara Radiator Thermostat až jeden rok.
    • Geofencing a podpora viacerých domov: Ak máte viac ako jeden dom, budete môcť nastaviť nezávislú automatizáciu pre každý z nich a začať vykurovať ešte pred príchodom, takže keď vstúpite do domu, bude už teplo.
    • Jednoduchá inštalácia a kompatibilita****: Radiátorový termostat Aqara obsahuje adaptéry, vďaka ktorým je kompatibilný s veľkou väčšinou radiátorových ventilov. Pokiaľ ide o inštaláciu, trvá len niekoľko minút a nevyžaduje ďalšie nástroje.

    * Podpora pre Matter môže byť nedostupná v čase uvedenia na trh a bude spustená cez OTA aktualizáciu prostredníctvom hub-u Aqara podporujúceho Zigbee 3.0.
    ** Je potrebné zariadenie Aqara Temperature and Humidity.

    *** Výdrž batérie sa môže líšiť v závislosti od používania. 1-ročná výdrž batérie je vypočítaná na základe podmienok, že zariadenie je aktivované 8-krát denne počas 165 dní (vykurovacia sezóna) a zároveň počas letnej sezóny je aktívne raz za 2 týždne počas 200 dní.
    **** (Dodatočné) Radiátorová hlavica podporuje najpopulárnejšie štandardy radiátorových ventilov vďaka nasledujúcim adaptérom, ktoré sú súčasťou balenia: Štandardná skrutka M30*1,5 mm, ako aj ventily Danfoss RA, RAV, RAVL sú podporované. Poznámka: E1 je kompatibilný iba s termostatickými ventilmi, pričom ručné, obmedzovač teploty spiatočky (RTL) ani jednorúrkové radiátorové systémy nie sú podporované. Vo väčšine prípadov je však relatívne jednoduché premeniť existujúci radiátorový ventil na podporný pomocou náhradného adaptéra. Ďalšie podrobnosti získate od profesionálnych inštalatérov alebo oficiálnych distribútorov Aqara.

    Automatizácie:

    1. Pripojte k hlavici externé senzory, aby ste zvýšili svoje pohodlie

    Pripojením snímača teploty a vlhkosti bude radiátorová hlavica schopná nastaviť vykurovací výkon na základe skutočnej teploty v miestnosti. Zároveň vďaka dverovému a okennému senzoru nedôjde k plytvaniu energiou v prípade otvorených dverí alebo okien.
    (Radiátor Thermostat + Hub + Door and Window Sensor alebo Temperature and Humidity Sensor)
     

    2. Nastavte teplotu podľa preferencií každej osoby

    Vďaka rozpoznávaniu tváre cez Camera Hub G3 sa teplota v miestnosti môže automaticky upraviť podľa preferencií každého človeka. Ak G3 rozpozná jednu osobu, jej/jeho izba sa môže začať vykurovať, zatiaľ čo ostatné miestnosti nie, čo ušetrí energiu. Rozpoznanie inej osoby môže súčasne spustiť termostat radiátora na zvýšenie alebo zníženie teploty v miestnosti podľa vopred nastavenej preferencie.
    (Radiator Thermostat + Camera Hub G3)
     

    3. Funkcia Aqara Home Geofencing začne vykurovať ešte pred príchodom domov

    Už žiadne vstupovanie do chladného domu: vďaka automatizácii založenej na polohe Aqara Home začnú radiátorové termostaty vykurovať váš domov, keď sa k nemu priblížite. Výsledkom je, že vstúpite do útulného, teplého domova bez plytvania energiou.
    (Radiator Thermostat + Hub)

    Technické parametre:


    Model: SRTS-A01
    Batéria: 3V DC (2 × 1,5V AA)
    Bezdrôtové protokoly: Zigbee 3.0
    Rozmery: O 57 × 89 mm (O 2,24 × 3,5 palca)
    Prevádzková teplota: 0°C ~ 40°C (32°F ~ 104°F)
    Prevádzková vlhkosť: 0 ~ 95% RH, bez kondenzácie
    Závitové pripojenie: M30×1,5 mm
    Maximálny výstupný výkon
    Zigbee: <10 dBm
    Prevádzková frekvencia Zigbee: 2405-2480 MHz
    Stránky o produkte AQARA Radiator Thermostat E1 (SRTS-A01) - Zigbee radiátorová hlavica:

    www.aqara.com/eu/product/radiator-thermostat-e1

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Zdroj energie

    batéria

    Smart technológia

    áno

    Apple HomeKit

    áno

    Amazon Alexa

    áno

    Google Assistant

    áno

    Philips Hue

    nie

    Bluetooth

    nie

    IR

    nie

    LAN

    nie

    WiFi

    nie

    Z-Wave

    nie

    ZigBee

    áno

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Recenzie1

    100%
    (1x)
    Recenzie AQARA Radiator Thermostat E1 (SRTS-A01) - Zigbee radiátorová hlavica sú nezávislým názorom zákazníkov, ktorí si tovar zakúpili v eshope Datacomp. Priemerné hodnotenie produktu podľa recenzií je 100%

    Peter, Košice

    Pridané: 12.10.2023

    100%
    • pripojene cez zigbee2mqtt do homeassistantu

    Príslušenstvo3

     
     
    AQARA Hub M1S Gen 2 EU Verzia (HM1S-G02) - ZigBee riadiaca jednotka

    Zigbee 3,0, WiFi 2.4 GHz, Apple HomeKit, Google Home, Alexa alebo Siri, možné pripojiť až 128 zariadení, hlasitý reproduktor, RGB (nočné) svetlo, senzor osvetlenia, dvojjadrový procesor

    45,05 € 

    s DPH

    37,54 € 

    bez DPH

    Kód: 385119

    ihneď k odberu 

    Zigbee 3.0 podpora, až do 128 zariadení, 360° Infračervené ovládanie, Ethernet RJ-45 Port, Vstavaný reproduktor

     
     
    AQARA Hub M2 EU Verzia (HM2-G01) - Zigbee riadiaca jednotka

    centrálna jednotka slúžiaca na ovládanie domácnosti, pripojenie pomocou Bluetooth, ZigBee, WiFi a Ethernet 2.4 GHz, komunikácia cez Apple Siri, Amazon Alexa, Google Assistant, Yandex Alisa, Mail.ru Marusya a ďalšie

    48,60 € 

    s DPH

    40,50 € 

    bez DPH

    Kód: 361844

    ihneď k odberu 

     

    -8%

    zľava
     
    AQARA Temperature and Humidity Sensor T1 - Zigbee 3.0 multisenzor

    presne monitorujte teplotu, vlhkosť a tlak vzduchu v každej miestnosti

    20,30 € 

    s DPH

    16,92 € 

    bez DPH

    Kód: 409926

    skladom 

    Notebooky