INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Ashampoo Backup Pro 25

    Ashampoo Backup Pro 25
     
    výborný nástroj na zálohovanie aj obnovu dát, kompletné aj prírastkové zálohy
    softvér, elektronická licencia, záloha a obnovenie dát, pre 1 zariadenie, trvalá licencia, kompatibilný s Windows, jazyková verzia SK, CZ, ENZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    35,86 €
    29,88 € bez DPH
    Kód tovaru

    418296

    PN kód

    ASHAMPOO_BackupPro25

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Alternatívy pre Ashampoo Backup Pro 25

    Popis produktu

    Ashampoo Backup Pro 25

    Ashampoo Backup Pro 25 je najnovšia verzia profesionálneho softvéru na zálohovanie dát, ktorý vám umožňuje jednoducho a bezpečne zálohovať a obnovovať vaše dôležité súbory, priečinky, diskové jednotky alebo celý systém.

    Jednoduché a intuitívne rozhranie

    Ashampoo Backup Pro 25 má prehľadné a moderné rozhranie, ktoré vám umožňuje rýchlo pristupovať k všetkým možnostiam a nastaveniam. Môžete si vybrať medzi rôznymi režimami zálohovania. To znamená, že vaše súbory sú v bezpečí automaticky a rozhodne sa nemusíte báť náhlych havárií alebo zamrznutiu systému. Už nikdy sa nebudete musieť obávať, či vaše aktuálne archívy obsahujú skutočne všetky vaše najnovšie súbory. Je to ďalší krok k dokonalému riešeniu zálohovania.

    Vysoká úroveň kompresie a šifrovania

    Ashampoo Backup Pro 25 používa pokročilé algoritmy na kompresiu a šifrovanie vašich dát, aby zabrali čo najmenej miesta na vašom záložnom médiu a boli chránené pred neoprávneným prístupom. Môžete si vybrať medzi rôznymi úrovňami kompresie a šifrovania podľa vašich potrieb a preferencií.

    Podpora rôznych typov médií

    Ashampoo Backup Pro 25 podporuje rôzne typy médií na zálohovanie vašich dát, ako sú lokálne pevné disky, externé pevné disky, USB flash disky, sieťové disky, cloudové služby (Dropbox, Google Drive, OneDrive) alebo dokonca optické disky (CD/DVD/Blu-ray). Môžete si tiež vytvoriť záložný disk na bootovanie, ktorý vám umožní obnoviť váš systém v prípade havárie.

    Pokročilé funkcie obnovy

    Ashampoo Backup Pro 25 vám ponúka viacero možností obnovy vašich dát, ako sú obnova celého systému, obnova jednotlivých súborov alebo priečinkov, obnova diskových oddielov alebo obnova do virtuálneho stroja. Môžete si tiež prezerať a upravovať obsah vašich záloh pomocou integrovaného správcu súborov.

    Kompatibilita s Windows 10 a 11

    Ashampoo Backup Pro 25 je plne kompatibilný s najnovšími verziami operačného systému Windows 10 a 11. Zabezpečuje optimálnu integráciu s týmito systémami a podporuje ich špecifické funkcie, ako sú BitLocker, UEFI alebo Secure Boot.

    Technické parametre

    Typ: elektronická licencia
    Typ licencie: plná verzia
    Počet licencovaných zariadení: 1
    Lokalizácia: slovenská, česká, anglická
    Podpora: Windows 11, Windows 10

    Systémové požiadavky:
    Operačný systém Windows 11, Windows 10 
    Voľné miesto na pevnom disku pre inštaláciu: 500 MB
    K aktivácii programu je nutné pripojenie k internetu

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Peter, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky