INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Assassin's Creed: Unity (PS4)

    Assassin's Creed: Unity (PS4)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner akčná, pre PS4Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    289943

    Výrobca
    HRY
    Záruka
    24 mesiacov

    Alternatívy pre Assassin's Creed: Unity (PS4)

    Popis produktu

    Assassin's Creed: Unity (PS4)

    Paríž, roku 1789. Francúzska revolúcia mení kedysi úchvatnú metropolu v miesto, kde vládne teror a chaos. Ulice dláždené mačacími hlavami sú zaliaté krvou poddaných, ktorí v sebe našli dosť odvahy na to, postaviť sa útlaku aristokracie. Celá krajina je trhaná na kusky. Uprostred tohto bezvládia sa však mladý muž menom Arno vydá na neobyčajnú púť, na ktorej odhalí skutočné sily na pozadí revolúcie. Jeho honba za odpoveďami ho vrhne do súboja o osud celého národa a zmení ho v pravého majstra zabijaka.

    Spoznajte Assassin 'Creed® Unity, nový diel populárnej série, ktorý je postavený na upravenom Anvil engine. Ten bol kompletne prepracovaný pre potreby konzol novej generácie. Vrhnite sa do víru Francúzskej revolúcie. Zažite na vlastnej koži dobytie Bastily, či popravu kráľa Ľudovíta XVI. A pomôžte ľudu Francúzska vybojovať lepší osud.

    Herné prvky
    Nový hrduna bez zľutovania vo svete plnom násilia - Arno je úplne novým druhom asasína, ktorý smrtiacimi schopnosťami prekonáva svojich predchodcov. Zlikvidujte svoju korisť celým arzenálom nových zbraní, ako je vylepšená skrytá čepeľ, teraz fungujúca aj ako kuše.

    Upravený parkour, boj aj zakrádanie - Vďaka novému enginu Anvil si užijete bezprecedentnú mieru kontroly nad svojím asasínom:
    Absolútna kontrola pohybu: nový systém parkouru umožňuje hladké zdolanie múrov a budov v akomkoľvek smere (novo i smerom nadol).
    Prerobený je aj bojový systém, ktorý je bohatší a viac v ňom zužitkujete svoje schopnosti a správne načasovanie úderov.
    Rozšírenie v oblasti zakrádania prináša nový systém krytia a techniky manipulácie s davom. Zostaňte skrytý, sledujte svoju korisť a udrite bez varovania.

    Vytvorte vlastného majstra asasína vďaka rozsiahlym možnostiam úprav - Kombinujte rôzne druhy zbraní, výbavy, oblečenia a špeciálnych schopností a vytvorte svoj vlastný herný štýl. Vďaka košatému stromu schopností môžete získať stovky kombinácií a stať sa skutočným majstrom asasínom.

    Preskúmajte revolučný Paríž - Pokochajte sa ohromujúcou metropolou zachytenú v mierke 1:1.
    Prejdite si detailné interiéry budov a objavte tajné podzemné katakomby a kanály.
    Mesto je plné aktivít, ktoré vás zabaví na dlhé hodiny, či už je trávite honbou za poklady, či vyšetrovaním vrážd.
    Staňte sa svedkami chaosu Francúzskej revolúcie zosobnené realistickými (až 5-tich tisícovým!) Riadenými umelou inteligenciou.

    Unikátny režim spolupráce, ktorý si musíte zahrať, aby ste uverili - Okrem veľkolepej kampane pre jedného hráča sa môžete spojiť až s tromi priateľmi a užiť si otvorený svet Paríža 18. storočia spoločne. Naplánujte spolu odvážne krádeže a vydajte sa na unikátne príbehové misie, ktoré boli špeciálne navrhnuté pre kooperatívnu hru. Sabotujte popravu. Chráňte cisára. Zlikvidujte agenta Templárov. Víťazstvo však nebude ľahké; vy a vaše smrtiace bratstvo musíte zvládnuť komunikáciu, koordináciu a celý rad ďalších aspektov, ak chcete misiu zvládnuť a následne nepozorovane splynúť s tieňmi.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky