INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Crash Team Racing Nitro-Fueled (Xbox One)

    Vypredané

    Crash je späť!
    pre Xbox OneZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    337461

    PN kód

    5030917269646

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Crash Team Racing Nitro-Fueled (Xbox One)

    Popis produktu

    Crash Team Racing Nitro-Fueled (Xbox One)

    Legenda sa vracia

    Crash Bandicoot je späť a sadá si za volant!
    Priprav sa na jazdu na plný plyn v autentických pretekoch Crash Team Racing a k tomu na množstvo noviniek v kompletne prepracovanom a špičkovo vyladenom titule.

    S hrou Crash Team Racing Nitro-Fueled prichádza do systému PlayStation 4 dobre známa a obľúbená klasika – od základov prerobená, s fantastickými novými vizuálmi a preradená na najvyššiu rýchlosť. Ide v nej o veľa a konkurencia je vysoká.

    Obľúbená klasika
    Naštartuj motory a teš sa na originálne herné režimy, postavy, posilnenia výkonu, zbrane a ovládacie prvky.
    Ešte väčší a silnejší hrdina
    Vyslúž si slávu bleskovou jazdou v rade doplnkových motokár a na tratiach, ktoré v pôvodnej hre nenájdeš.
    Pretekanie online
    Zmeraj si sily s priateľmi na gauči alebo sa postav zoči-voči súperom online a zasúťaž si o miesto v celosvetovom rebríčku.

    Winter Festival

    Vrúť sa riadeným šmykom do sviatočnej novej sezóny hry Crash Team Racing, ktorá ponúka veselý sortiment nového odomykateľného obsahu vrátane perníkovej dráhy, nových postáv, motokár, vzhľadov, kolies, emblémov a mnoho ďalšieho.

    Nová dráha
    Naštartuj sviatočnú náladu na novej perníkovej dráhe Gingerbread Joyride pri predbiehaní svojich rivalov v idylickej zimnej rozprávkovej krajine.
    Nové postavy
    Slávnostnú atmosféru obohatia Rilla Roo a Yaya Panda, ako aj úplne nová postava, Hasty – vysoko lietajúci los. Obľúbené komentátorské duo Chick a Stew sa vracia, aby spestrilo preteky svojím jedinečným štýlom komentovania zo sedadla vodiča.
    Nové motokáry
    Prefrč pretekmi so snežným pluhom Snowplower, nechaj ostatných pretekárov v prachu zvírenom za motokárou Candy Cone alebo ovládni preteky za volantom saní Nitro Sleigh.
    Nové kozmetické predmety
    Túto sezónu zaručene nebude núdza o kúsky z depa vrátane sviatočných vzhľadov, kolies, náterov a nálepiek. Nezabudni odomknúť vzhľad Winter Guardian Spyro!
    Výzvy a odmeny
    Splň výzvy v sezóne Winter Festival Nitro Gauge a siahni labkami na odmeny vrátane brilantnej lyžiarskej kombinézy pre Hastyho, bláznivého svetríka pre Polara a mnohých ďalších prekvapení.
    Motokára Champion Kart a emblém
    Ak budeš mať dostatok šťastia a umiestniš sa v rebríčkoch v rámci horných 5 %, vyhráš motokáru Champion Kart a charakteristický emblém Winter Festival.

     
    Stránky o produkte Crash Team Racing Nitro-Fueled (Xbox One):

    www.playstation.com/sk-sk/games/crash-team-racing-nitro-fueled-ps4/

    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky