INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    ESD Train Simulator 2021

     

    elektronická

    -12%

    zľava
    Hra, elektronická licencia, žáner simulácia, pre PC a VR, štandardná edíciaZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    9,85 €
    (ušetrite 1,15€)
    8,70 €
    7,25 € bez DPH
    Kód tovaru

    359241

    PN kód

    7574

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Upozornenie:

    Elektronická verzia (nie fyzická kópia), vrátenie nie je možné.

    ESD Train Simulator 2021

    Obdivujte zmes modernej a historickej infraštruktúry, vrátane pozoruhodného Forth Rail Bridge, keď budete jazdiť na ScotRail BR Class 68 na Fife Circle Line. Nastúpte na ťažko pracujúcu trakciu, ako je DB BR 648, a objavíte malebnú Norddeutsche-Bahn z Kielu do Lübecku. Uchopte plyn hnacej sily ako F7 na Clinchfield Railroad a prevezte sa cez nádherné Apalačské hory. Tri jedinečné trasy s možnosťou na preskúmanie.


    Získajte Deluxe edíciu a budete môcť využiť aj vrchol vysokorýchlostného cestovania v Spojenom kráľovstve s West Coast Main Line South medzi London Euston a Birmingham. Táto úplne nová 113-míľová trasa je autentickou rekreáciou jedného z Veľkej železničných koridorov vo Veľkej Británii. Jazdite s BR Class 390 'Pendolino', keď sa nakláňa rýchlosťou 125 mph, čím sa po prvý raz predstaví úplne nový licencovaný operátor vo Train Simulator, Avanti West Coast.

    Bez ohľadu na to, akú trasu si zvolíte v Train Simulator 2021, môžete sa pozrieť na Steam Workshop a nájsť komunitne vytvorené scenáre s novými vyhľadávacími nástrojmi, ktoré vám umožnia objavovať výtvory Workshopu bez toho, aby ste museli Train Simulator opustiť. Existujú tisíce komunitných výtvorov, ktoré môžete vyskúšať, a vylepšené nástroje vám umožňujú filtrovať podľa toho, čo vlastníte, čo vám poskytuje jednoduchý prístup k novým scenárom pripraveným na jazdu. Čokoľvek máte radi na vlakoch, Train Simulator vám umožní posunúť váš koníček na vyššiu úroveň.

    Technické parametre

    Typ: elektronický
    Kompatibilita: PC
    Žáner: simulácia
    Veková kategória: 12+


    V oblasti vývoja a výroby počítačového softvéru a hardvéru je Microsoft lídrom a jednou z najpopulárnejších značiek. Už od roku 1975 prináša na trh produkty, ktoré sú nielen inovatívne a kvalitné, ale aj prispievajú k zlepšeniu a obohateniu života miliónov ľudí po celom svete.

    Parametre

    Akcia

    ESD

    Gaming

    Typ obsahu

    hra

    Typ licencie

    elektronická

    Žáner hry

    simulácia

    Určenie hry

    pre PC a VR

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky