INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Formuler F4, HDMI kábel v balení

    Formuler F4, HDMI kábel v balení
     
    vylepšený dizajn, biely display, 3x USB
    satelitný prijímač, Full HD (1920x1080), DVB-S2 1x, HDMI, SCART pomocou A/V redukcie, LAN RJ45, USB port, po doplnení WiFi USB, CI/CI+ SlotZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    277103

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov

    Popis produktu

    Formuler F4

    Formuler dopĺňa svoju modelovú radu ďalším prijímačom s modelovým názvom F4. Ide opäť o rozmerovo menší Full HD satelitný prijímač od kórejského výrobcu Formuler, tentokrát s numerickým displejom s UNI čítačkou (karty typu Standard HD M7 kariet nečíta), ale aj s CI slotom ( s Irdeto modulom číta aj Štandard HD M7 karty) a ďalšej výbavy, ako napr.  digitálneho audio výstupu, alebo až 3 USB konektorov.

    Hlavnými rozdielmi oproti modelu F3 sú:

    - 3x USB port USB 2.0
    - displej s bielym podsvietením (Formuler F3 má zelené podsvietenie)
    - obsahuje aj AV výstup pre pripojenie starších TV a aj výstup pre IR čidlo (Formuler F3 má vo verzii V2 len IR výstup)
    - nový dizajn
    - MicroSD čítačka (Formuler F3 má čítačku pre SD karty)

    Formuler F4 sa takisto vyznačuje hlavne kvalitným obrazom a podporou mnohých vývojárskych skupín, vrátane OPEN PLI.

    Základ chipsetu tvorí Broadcom MIPS procesor BMC 7362 s Dual Thread funkciou o takte 742 Mhz a výkonom 2000 DMIPS. Dostatok pre svižný chod operačného systému Enigma, rýchly nábeh systému, tento model však nemá podporu pre PIP (obraz v obraze). Flash pre inštaláciu pluginov je o velkosti 256 MB a operačná pamäť DDR je o velkosti 512 MB.

    Formuler F4 slúži aj ako multimediálne centrum, vdaka operačnému systému Enigma 2 má podporu pre prehrávanie množstva audio a video formátov, prehrávať vie nielen z USB zariadení pripojených k prijímaču, ale aj po sieti, napr. z Vášho NAS serveru, sieťového disku, alebo z interného HDD iného sat. prijímača vo Vašej domácnosti. Nechýba podpora pre streamovanie, čiže prenášanie obrazu a zvuku z prijímača bud do PC, notebooku, alebo do smartfonu.

    Na zadnom panely nájdete ethernetový port o rýchlosti 10/100 MBit pre pripojenie prijímača na sieť Internet, 3x USB konektory pre pripojenie napr. externého USB HDD, alebo USB Flash kľúča pre prehrávanie, alebo nahrávanie staníc, alebo oblúbených filmov, SPDIF digitálny audio výstup a servisný RS232 port, HDMI konektor pre pripojenie k novým typom TV, čítačka kariet a CI slot. Pre pripojenie externého čidla sa tu nachádza konektor IR rec, ktorý umožnuje ovládanie prijímača, aj ked je schovaný za TV. Pre pripojenie k starším typom TV je tu aj konektor AV, pomocou pribaleného káble jack/3x CINCH.

    Pripojenie prijímača je možné okrem klasického ethernet pripojenia aj cez Wifi, kompatibilný Wifi USB dongle nájdete v súvisiacich produktoch na spodu tejto stránky a v prípade potreby je potrebné ho k prijímaču dokúpiť.

    Formuler F4 beží na operačnom systéme Enigma 2. Funkcie prijímača sú veľmi bohaté, má plnú podporu pre modulárny systém Enigma 2, ktorého práve modulárnosť je najsilnejšou stránkou, užívateľ má na výber zo stovky aplikácií, sám sa rozhodne, ktoré bude používať. Spomeňme výkonný mediaplayer pre prehrávanie bohatej škály video a audio súborov (napr. MKV HD, MKV, DIVX HD, DIVX, FLV, MP3, JPG a dalšie), vďaka novému Kernelu s podporou najširšej ponuky formátov a kodekov, zvláda aj WMV9, MPEG-2, MPEG-4, WMA9, AC3, MPEG-4(AAC-HE), alebo MPEG-1.

    Nechýba podpora pre IPTV televíziu a internetové rádiá, PVR funkcie, HbbTV (internetový teletext), www prehliadač, HDMI CEC (ovládanie TV cez HDMI kábel), Google Mapy, Youtube, DLNA, Samba, FTP, web počasie, Multi EPG (rozšírený grafický programový sprievodca), časovanie nahrávok, zobrazenie informácií o programe, alebo nahrávke z internet. portálov (CSFD, ImdB), PIP, nahrávanie viac staníc súčasne, možnosť nahrávať nezakodovane (nahrávku je možné prehrať aj napr. v PC), timeshift, webinterface (ovládanie prijímača cez PC, tablet a pod. + desiatky dalších funkcií dostupných cez aplikácie, jednoducho inštalovatelné do prijímača priamo cez menu prijímača zo serveru.

    Pre neskúseného užívateľa však môže byť počiatočné nastavenie prijímača problematické, nakoľko sa jedná o linux prijímač a je tam potrebné viac vecí nastaviť. Ak to nezvládnete sami, požiadajte lokálneho satelitného technika o nastavenie (treba rátať s poplatkami za nastavenie).
    Prijímač dodávame nenastavený, tak ako je priamo dodávaný od výrobcu.

    Obsah balenia:

    - receiver
    - HDMI kábel
    - elektrický adaptér
    - diaľkový ovládač
    - kábel jack/cinch
    - VESA držiak
    - IR čidlo
    Stránky o produkte Formuler F4:

    http://www.formuler.tv/f4-1

    Parametre

    Televizory, Audio, Video

    Výrobca TV, SAT

    Formuler

    Rozlišenie

    1920x1080

    Tuner

    DVB-S2 1x

    HDMI

    Áno

    SCART

    Áno, pomocou A/V redukcie

    LAN RJ45

    Áno

    USB

    Áno

    WiFi

    po doplnení WiFi USB

    CI/CI+ slot

    áno

    Možnosť uchytenia za TV

    Áno

    Záznam na

    externý HDD, USB
    NAS

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo2

     
     
    KARTA Skylink štandard HD M7

    satelitná karta

    16,60 € 

    s DPH

    13,83 € 

    bez DPH

    Kód: 150850

    skladom 

     
     
    Amiko bleskoistka

    príslušenstvo pre SAT

    5,82 € 

    s DPH

    4,85 € 

    bez DPH

    Kód: 265117

    skladom 

    Notebooky