INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Madman front arm pre akčné kamery

    Madman front arm pre akčné kamery
     
    front armZobraziť viac

    skladom 

    8,90 €
    (ušetrite 0,30€)
    8,60 €
    7,17 € bez DPH
    Kód tovaru

    356756

    PN kód

    MDMFRONTARM

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    Madman front arm pre akčné kamery

    Adrenalínový zážitok
    Jedinečné zakrivené rameno MadMan toho zachytí viac a akčnejšie, než by bolo možné akoukoľvek inou formou. Aj preto je držiak tak obľúbený medzi adrenalínovými športovcami - pomôže všetkým aspoň čiastočne cítiť to, čo prežíva jazdec sám. Adrenalín bude z vašich videí priamo čistiť.
    Univerzálne, zakrivené ramienko vám umožní zachytiť oveľa viac zo seba a svojho okolia. Vďaka držiaku zaobstaráte zábery, na ktorých bude vaša hlava statická oproti pohybujúcemu sa okoliu. Tieto zábery Vám určite pridajú na atraktivite vašich videí.

    Kvalita a komfort
    Zakrivené rameno je vyrobené z pevných a odolných materiálov, ktoré sú ľahké, ale zároveň toho veľa vydržia a pri správnej manipulácii sa teda nemusíte báť, že by vám rameno z helmy odpadlo. Vďaka prídavným súčastiam ako je nalepovací držiak, bude bezpečné a pevné zachytenie zaistené. Držiak vám bude čítať v oblasti tesne nad hľadím vašej helmy, teda hoci vám nebude brániť vo výhľade, umožní natáčať lepšie obzor alebo naopak celú vašu osobu! Možnostiam uchytenia a využitia sa samozrejme medze nekladú.
    Či už budete pomocou MadMan Front ARM držiaka natáčať sami seba priamo z vašej helmy alebo ho použijete na iné miesta, máte stopercentnú istotu, že si výsledným videom získate pozornosť všetkých vašich známych a kamarátov

    Jednoduchá manipulácia
    Na namontovanie ramena k helme, či k inému objektu máte k dispozícii značné množstvo príslušenstva, ktoré je dodávané k ramenu.

    Obsah balenia:
    1x MadMan Front ARM
    1x nalepovací zakrivený držiak
    1x rýchloupínacia pracka
    2x uchytávacia skrutka
    1x lepiaca páska 3M

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky