INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Godfall (PS5)

    Vypredané

    krabicová

    povzneste sa na novú úroveň v akčnom RPG Godfall
    krabicová verzia, žáner akčná, pre PS5Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    360482

    PN kód

    5060760881603

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Godfall (PS5)

    Aperion sa nachádza na pokraji skazy. Vy ste posledný z valorianských rytierov, božských bojovníkov schopných obliekať "valorpláty" - legendárny sady zbrojí, ktoré svoje nositeľa premieňajú v nezastaviteľné majstrami boja zblízka. Stúpajte nahor ríšami elementov, kliesni si cestu nepriateľmi a vyzvite šialeného boha macros, čakajúceho na vás na samotnom vrchole. Povzneste sa na novú úroveň v akčnom RPG Godfall - prvý lootovací rubačce svojho druhu.

    Uvoľnite silu herné konzoly PlayStation 5 s takmer nulovou dobou načítanie a pocíťte treskot mečov a vzrušenie z bitky skrz hmatovú odozvu ovládača DualSense.
    • Putujte exotickými prostrediami, od strmých útesov ríše vodného živlu po podzemnej purpurovej lesy ríše patriace elementu zeme.
    • Ovládnite všetkých päť tried zbraní, každú prinášajúci odlišný herný štýl a ponúkajúci rozmanité dlhé meče, dřevcové zbrane, vojnová kladivá, obojručné meče a dvojité čepele.
    • Zvyšujte svoju úroveň, osvojujte si nové zručnosti a objavujte legendárnej zbrane s ničivými účinkami na bojovom poli.
    • Odomknite dvanásť "valorplátů" - božské, zverokruhom inšpirované zbroje, ktoré vám umožnia rozcupovat každého nepriateľa medzi vami a Macros.
    • Otestujte svoje zručnosti vo Veži skúšok, postavte sa najtuhšom protivníkom a za odmenu získajte prvotriedne korisť. Bojujte sami alebo po boku priateľov v online kooperácii až troch hráčov.
    Vývojár: Counterplay Games
    Vydavateľ: Gearbox Publishing & U & I Entertainment
    Distribútor: HYPE
    Žáner: third - person akčná RPG
    Platforma: PlayStation 5
    Lokalizácia: v angličtine

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky