INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Gorenje WNHPI62SCS, práčka predom plnená SLIM

    práčka spredu plnená - SLIM, energetická trieda (A-G): C, farba biela, hlučnosť 74 dB, váha náplne 6 kg, otáčky odstreďovania 1200 ot/min, spotreba vody 37 l na cyklus ECOZobraziť viac

    aktuálne nedostupné

    265,00 €
    220,83 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 15 €
    Kód tovaru

    423883

    PN kód

    WNHPI62SCS

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Predĺžená záruka a poistenie

    Porovnať

    Alternatívy pre Gorenje WNHPI62SCS

    Popis produktu

    Gorenje WNHPI62SCS

    Inverter PowerDrive

    Pozoruhodný výkon, vysoká účinnosť
    Výkonný bez uhlíkový motor eliminuje mechanické napätie, trenie a opotrebenie. Účinnejšia prevádzka, úspory energie sú vyššie a proces prania podstatne tichší. Navyše s dlhšou životnosťou.

    SterilTub

    Riešenie pre nepríjemne voňajúcu bielizeň
    Tento program zabezpečuje, že vnútro práčky zostane dokonale čisté a sterilné pre príjemnú vôňu vašej bielizne. Pranie s práškom pri nižších teplotách môže viesť k tvoreniu ideálnych podmienok pre množenie baktérií, čo by mohlo spôsobiť zápach vašej bielizne.

    Detský zámok ChildLock

    Bezpečnosť pre zvedavé deti
    Počas prania zostanú dvere zamknuté, čím sa zabráni tomu, aby ich otvorilo aj to najzvedavejšie dieťa. Z dôvodu zvýšenej ochrany je možné tiež uzamknúť ovládací panel stlačením špeciálnej kombinácie klávesov, čo znemožňuje neúmyselnú zmenu nastavení (v závislosti od modelu).

    SteamTech

    Menej pokrčenia, menej žehlenia
    Dodatočné ošetrenie párou zaistí, že vaše oblečenie bude oveľa mäkkšie. Bubon je naplnený párou, ktorá preniká do každého vlákna, čím zaručuje jemnejšie oblečenie, ktoré takmer netreba žehliť.

    Invertorový motor PowerDrive

    Výkonný, ale tichý motor
    Tichý, ale vysoko účinný motor práčky je navrhnutý tak, aby zabezpečil dlhú životnosť práčky a šetril energiu pri každom cykle.

    DelayEnd

    Riešenie pre nepríjemne voňajúcu bielizeň
    Tento program zabezpečuje, že vnútro práčky zostane dokonale čisté a sterilné pre príjemnú vôňu vašej bielizne. Pranie s práškom pri nižších teplotách môže viesť k tvoreniu ideálnych podmienok pre množenie baktérií, čo by mohlo spôsobiť zápach vašej bielizne.

    DrumClean

    Vždy príjemne voňajúca bielizeň
    Pranie s pracím práškom pri nižších teplotách môže vytvoriť ideálne podmienky pre rast baktérií a spôsobiť nepríjemný zápach v bielizni. Program DrumClean odstraňuje všetky baktérie vo vnútri práčky a zaisťuje, aby vaša bielizeň vždy sviežo voňala.

    Bubon SnowFlake

    Jemné ošetrenie bielizne
    Vďaka jedinečnému dizajnu bubna SnowFlake bude vaša bielizeň vypraná a usušená šetrne a účinne.

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Energetická trieda A-G

    C

    Farba

    biela

    Hlučnosť

    úroveň produkovaného hluku v decibeloch
    74 dB

    Váha náplne

    6 kg

    Maximálne otáčky

    1200 ot/min

    Spotreba vody

    Spotreba vody pri programe ECO na cyklus v litroch od 1.3.2021 Spotreba vody „X“ litrov za rok, vypočítaná na základe 280 štandardných umývacích cyklov. Skutočná spotreba energie bude závisieť od toho, ako sa bude spotrebič používať. - norma platna do 28.2.2021
    37 l/cyklus

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Marek, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky