INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Balíček aplikácií a dvoch hier v hodnote 265€ k notebookom Lenovo

    Balíček aplikácií a dvoch hier v hodnote 265€ k notebookom Lenovo
     
    získajte balíček troch aplikácií pre tvorcov a vyberte si z dvoch úžasných hier v hodnote až €265!
    balíček troch aplikácií pre tvorcov a dvoch úžasných hier podľa vlastného výberuZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    404843

    PN kód

    GAM60LEN

    Výrobca

    Popis produktu

    Balíček aplikácií a dvoch hier v hodnote 265€ k notebookom Lenovo

    Darček iba k vybraným Lenovo notebookom, samostatne nepredajné - nutná registrácia - kódy posiela Lenovo po registrácií na stránke nižšie. 

    Produkt musí byť zaregistrovaný na webovej stránke a to najneskôr 14 dní od zakúpenia. Formulár pre registráciu nájdete na stránke: https://sk.lenovobundle.com/


    Zoznám produktov: https://datacomp.sk/akcie-notebooky-a-pocitace-balicek-aplikacii-a-dvoch-hier-v-hodnote-265-k-notebookom-lenovo_c117243926.html

    Lenovo LOQ 15IAX9I
    Vstúpte do sveta hier s notebookom Lenovo LOQ 15IAX9I. Je vybavený výkonným procesorom Intel Core i5 a displejom s dokonalou obnovovacou frekvenciou. Obsahuje úplne novú revolučnú grafickú kartou Intel ARC s funkciou XeSS s dedikovaným čipom umelej inteligencie, ktorý na základe algoritmov hlbokého učenia dokáže zvýšiť výkon hier až o 30 %! Jeho skvelý pomer ceny a výkonu z neho robí ľahko dostupný herný notebook pre všetkých.

    Popis balíčka:

    • Affinity Photo 2
    Softvér na úpravu fotografií, ktorý vyniká svojou rýchlosťou, výkonom a presnosťou. Obsahuje všetko, čo potrebujete na úpravu a retušovanie obrázkov, vytváranie viacvrstvových kompozícií, nádherných rastrových malieb, a mnoho ďalšieho.
     
    • Topaz Gigapixel AI
    Grafický softvér na zvýšenie ostrosti a vyčistenie fotografií. Vyspelá umelá inteligencia dokáže vylepšiť akýkoľvek obrázok a uľahčí tak veľkoformátovú tlač.
     
    • XSplit Premium Suite (predplatné na 3 mesiace)
    XSplit poskytuje všetky nástroje pre začínajúcich aj skúsených streamerov. Postará sa o streamovanie na rôzne platformy, obsahuje presety scén, postará sa o vylepšenie zvuku, nahradí pozadie aj bez použitia greenscreenu a mnoho ďalšieho.

    Navyše si môžete vybrať dve z týchto hier:

    HITMAN 3

    Ponorte sa do sveta profesionálneho nájomného zabijaka, ktorý využíva prestrojenia , tajnú identitu a tiché zbrane, aby mohol nepozorovane eliminovať svoje ciele. Hra podporuje Ray Tracing, takže si vychutnáte realistickú akciu.


    Assassin's Creed® Mirage
    Vžite sa do roly pouličného zlodeja Basima Ibn Ishaqa a buďte pri jeho premene na plnohodnotného člena Bratstva asasínov. Potulujte sa ulicami Bagdadu 9. storočia a bojujte za mier a slobodu proti templárskemu poriadku. Assassin's Creed Mirage predstavuje návrat ku koreňom - užijete si oveľa viac stealth akcií, parkúru, vraždenia, a tiež oveľa viac zábavy!

    Death Stranding Director's Cut
    Dvere zo sveta mŕtvych sú otvorené. Na svet prichádza stvorenie z posmrtného života, ktorá ničí celú populáciu. Ako Sam Bridges je vašou úlohou dodať ľudstvu nádej tým, že spojíte posledné preživšie zdecimované Ameriky. Dokážete znova zjednotiť zničený svet?

    Humankind
    Prepíšte históriu a vytvorte novú civilizáciu. Spojte 60 kultúr od staroveku až po novovek a doveďte svoje impérium k víťazstvu. Vybudujte prosperujúce mestá, porážajte súpera v epických bitkách, rozšírte svoj vplyv a staňte sa neohrozeným vládcom!

    The Riftbreaker™
    V hre The Riftbreaker sa ocitnete v úlohe kapitána Ashley S. Nowaka v ďalekých končinách galaxie Mliečnej dráhy s cieľom vybudovať základňu, ktorá umožní cestu späť na Zem a kolonizáciu planéty Galatea 37. K tomu budete musieť ťažiť najrôznejšie suroviny, zbierať vzorky a samozrejme bojovať s obyvateľmi tejto nehostinnej planéty.

    Chivalry 2
    Chivalry 2 je akčná bojová hra pre viacerých hráčov z pohľadu prvej osoby inšpirovaná epickými stredovekými bitkami. Budete vrhnutí do akcie v každom ikonickom okamihu danej éry – od stretu mečov cez búrky horiacich šípov až po obliehanie veľkých hradov.


    Účastník akcie musí navštíviť webové stránky spoločnosti Lenovo určené na registráciu https://sk.lenovobundle.com/ a zadať svoje meno a priezvisko, e-mail, sériové číslo notebooku a predovšetkým nahrať účtenku, alebo faktúru spojenú s nákupom zariadenia.

    Po odoslaní formulára bude registračný formulár skontrolovaný organizátorom akcie av prípade splnenia všetkých požiadaviek na získanie nároku na hru zadarmo dostane účastník automaticky vygenerovaný e-mail zo systému v ktorom bude aj kľúč určený na stiahnutie hry.

    Stiahnutie hry a aplikácií prebieha na stránkach spoločnosti Intel https://softwareoffer.intel.com/redeem po vykonaní registrácie a opísaní kľúča určeného na stiahnutie hry, ktorý bol účastníkovi zaslaný na email.
    Stránky o produkte Balíček aplikácií a dvoch hier v hodnote 265€ k notebookom Lenovo:

    sk.lenovobundle.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Martin, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky