INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    iGET SECURITY M4 - Inteligentní WiFi alarm, ovládání IP kamer a zásuvek, záloha GSM, Android, iOS

    iGET SECURITY M4 - Inteligentní WiFi alarm, ovládání IP kamer a zásuvek, záloha GSM, Android, iOS
     
    inteligentným zabezpečovacím systém je bezdrôtový, s vaším telefónom komunikuje cez WiFi a rozumie s Androidom aj iOS
    alarm, wifi 2,4GHz, dosah 80m, siréna 100dB, funkcia SOS, SIM karta, Google Play, Apple StoreZobraziť viac

    skladom 

    145,36 €
    (ušetrite 2,65€)
    142,70 €
    118,92 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 8 €
    Kód tovaru

    353996

    PN kód

    M4

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    iGET SECURITY M4 - Inteligentní WiFi alarm

    Buďte v pokoji, nech už ste kdekoľvek, s inteligentným zabezpečovacím systémom iget SECURITY M4. Je bezdrôtový, s vaším telefónom komunikuje cez WiFi a pri jej výpadku je schopný pomocou GSM zaslať SMS o poplachu. A pretože si rozumie s Androidom aj iOS, môžete s ním sledovať vnútorné a vonkajšie IP kamery, riadiť 230V zásuvky a ďalšie viac než 20 typov príslušenstva. Disponuje množstvom logických a špeciálnych funkcií a upraviť jeho nastavenia môžete zatiaľ čo sa opaľujete trebárs na pláži.

    iGET SECURITY M4

    je ideálny pre zabezpečenie všetkých budov - domov, bytov, chát, kancelárií, ale aj garáží, obchodov, skladov, úradov, apod. Jedná sa o bezdrôtový alarm s jednoduchou inštaláciou a ovládaním, ktorý váš dom nielen zabezpečí, ale môže diaľkovo alebo podľa časovača spúšťať elektrické spotrebiče pomocou riadených zásuviek, a kedykoľvek je možné sledovať dianie pomocou IP kamier. V prípade poplachu alarm spustí nahrávanie na tejto kamere a ihneď video zdieľa s aplikáciou vo vašom mobilnom telefóne. Všetky detektory sú bezdrôtové, väčšina napájaná batériami, hlavná jednotka je napájaná zo siete 230 V ale má tiež vlastnú záložnú batériu s výdržou až 8 hod. Vďaka tomu je objekt neustále strážený aj pri výpadku elektrického prúdu.

    Aplikacie
    Pre ovládanie je určená aplikácia voľne dostupná na Google Play a iOS marketu. Pomocou tejto aplikácie je možné vykonať prehľadne kompletné nastavenie, pridávanie detektorov, ovládať IP kamery, riadené zásuvky pod. Aplikácia je v českom, slovenskom, anglickom, poľskom, maďarskom jazyku a mnohých ďalších. Jedna aplikácia tak združuje nastavenia a ovládania alarmu, IP kamery a riadené zásuvky, all-in-one.

    Bezdrôtový prenos
    Pre napojenie detektorov k centrálnej jednotke nie je nutné ťahanie drôtov ani zložité nastavovanie. Detektory sú bezdrôtové a väčšina napájaná batériami. Pridanie ďalších detektorov je otázkou niekoľkých minút. Centrálna jednotka obsahuje slot na SIM kartu, pomocou ktorého môže zaslať správu o poplachu.
    Bezdrôtové detektory majú dosah až 80 m, niektoré i 200 m. Stačí iba vložiť batérie / zapojiť a umiestniť detektor v priestore. Aktivácia a deaktivácia alarmu je tiež ľahká a rýchla, buď použitím bezdrôtové kľúčenky, bezdrôtové klávesnice, RFID čipu alebo mobilné aplikácie. Odolné kľúčenky slúži ako diaľkové ovládače alarmu. Je možné aktivovať / deaktivovať alarm, zapnúť poplach, a zapnúť špeciálny režim Doma len na niektoré zóny.

    Spôsob komunikácie alarmu s aplikáciou / telefónom
    Alarm iGET SECURITY M4 je pripojený k sieti Internet. Automaticky komunikuje so serverom. Pripojenie M4 k Internetu je potrebné a je možné ho realizovať pomocou WiFi pripojenia (alarm obsahuje WiFi 802.11 b / g / n 150 Mb / s) alebo pomocou Ethernetového kábla s konektorom RJ45 (rýchlosť 10/100 Mb / s). Mobilný telefón užívateľa musí byť pripojený k internetu kdekoľvek na svete pomocou dátového pripojenia alebo WiFi. Alarm tak dátovo komunikuje s mobilným telefónom. Alarm nie je možné pripojiť na Internet pomocou dátového prenosu cez SIM kartu. GSM pripojenie so SIM kartou je tu ako ďalší / záložný voľba ako môže užívateľa alarm kontaktovať - zaslaním SMS o poplachu. Bezdrôtové IP kamery sú priamo napojené na vašu domácu WiFi sieť s pripojením na Internet rovnako ako alarm M4.

    Mnoho používateľských účtov
    Alarm iGET SECURITY M4 obsahuje 3 stupne užívateľských účtov. Najvyššia je "Administrátor", ten vykonáva všetky nastavenia a ovládania. Ďalej je "Užívateľ" - ten môže alarm ovládať, ale nevykonáva nastavenie (aktivovať / deaktivovať / režim doma / SOS, prehliadať online video z kamier, ovládať zásuvky pod.). Posledný úrovní je Host, ten môže iba ovládať tieto režimy: aktivovať / deaktivovať / režim doma / SOS.

    Rýchle zdieľanie nastavenie a vytvorenie účtu
    Ak chce administrátor pridať ďalších používateľov, je to veľmi jednoduché. Stačí nainštalovať na ďalší mobilný telefón aplikáciu "iget M4". Potom na prvom telefóne zobraziť QR kód pre zdieľanie a pomocou druhého telefónu v aplikácii naskenovať. Párovanie je tým dokončené

    Veľké portfólio ďalšieho príslušenstva a bezdrôtový prenos
    Pre napojenie detektorov k centrálnej jednotke nie je nutné ťahanie drôtov ani zložité nastavovanie. Detektory sú bezdrôtové a väčšina napájaná batériami. Pridanie ďalších detektorov je otázkou niekoľkých minút. Bezdrôtové detektory majú dosah až 80 m, vybrané aj 200 m. Stačí iba vložiť batérie / zapojiť a umiestniť detektor v priestore. Všetko príslušenstvo, ktoré je kompatibilné s alarmom iget SECURITY M4 má označenia iget SECURITY M3Px (kde "x" je číslo príslušenstvo 1 až 99).

    Ovládanie riadených zásuviek 230V
    Súčasťou alarmu iget SECURITY M4 nie je len zabezpečenia, ale aj inteligentné riadenie domácnosti. Pomocou vzdialene riadených zásuviek pre ovládanie jedného spotrebiča 230 V je možné ovládať osvetlenie, vykurovanie, klimatizáciu, apod. Zásuvka je zapojená do bežnej sieťovej zásuvky a do nej spotrebič. Vzdialene ju môžete zapínať / vypínať, tiež nastaviť časovač alebo nadviazať na niektorú funkciu.

    IP kamery
    K alarmu iget SECURITY M4 je tiež možné pridanie bezdrôtových FullHD IP kamier iget SECURITY M3P15v2 (vnútorný rotačný) a M3P18v2 (vonkajšia pevná), a HD M3P20v2 (vnútorný pevná). Na túto kameru je možné sa vždy pripojiť pomocou online dátového prenosu. Kamery sú pripojené pomocou WiFi k bezdrôtovej sieti.

    Možnosť pomenovanie zón / detektorov / ovládačov
    iget SECURITY M4 ponúka plné pomenovanie zón / detektorov a všetkého príslušenstva. Je možné zadať až 160 znakov. Toto je pohodlnejšie a prehľadnejšie než len vyberať z prednastavené ponuky názvov miestností.

    Ochrana proti sabotáži, odpojenie napájania
    Akonáhle alarm rozoznať signál, ktorý sa snaží zarušiť pásmo na ktorom komunikujú bezdrôtové detektory, ihneď vyvolá poplach. Pri odpojení alebo pripojenie hlavného napájania alarmu 230 V užívateľa ihneď informuje pomocou aplikácie. Záložnej batérie v alarmu má výdrž až 8 hodín.

    Vybitá batéria v detektore
    Pokiaľ má detektor vybitú batériu, rozsvieti sa na danom detektore žltá / červená LED dióda. Užívateľ alarmu iGET SECURITY M4 však toto kontrolovať nemusí. Informáciu o vybitej batérii detektor odošle alarmu iget SECURITY M4, ktorý o tomto informuje užívateľa pomocou aplikácie.

    Hlavné parametre:
    Inteligentný bezdrôtový zabezpečovací systém s pripojením na Internet pomocou WiFi a Ethernet konektora. Navyše pri poplachu zasiela SMS pomocou mobilnej GSM siete. Pozor: nedisponuje dátovým pripojením pomocou SIM karty.
    • Ovláda vnútorné i vonkajšie IP kamery, spína riadené zásuvky 230V, a komunikuje s ďalšími viac než 20typy bezdrôtového príslušenstva, označené ako M3Px.
    • Podporuje pripojenie až 300 ks bezdrôtového príslušenstva.
    • Aplikácia pre celkové riadenie a nastavenie systému je dostupná pre Android aj iOS marketu, a je k dispozícii v slovenčine, češtine, angličtine, poľštine, maďarčine a ďalších jazykoch.
    • Alarm M4 tiež automaticky sťahuje a inštaluje najnovšie aktualizácie software / firmware zo serveru aby bol stále aktuálny.
    • Ochrana proti sabotáži - akonáhle alarm rozoznať signál, ktorý sa snaží zarušiť pásmo na ktorom komunikujú bezdrôtové detektory, ihneď vyvolá poplach.
    • Informuje o stave / poplachu pomocou aplikácie, pri poplachu navyše odosiela tiež SMS.
    • Aktivácia a deaktivácia alarmu prebieha pomocou kľúčeniek / klávesnice / RFID kľúčov / aplikácie v mobilnom telefóne.
    • Obsahuje integrovanú vnútornú sirénu 100 dB.
    • Obsahuje záložnú batériu, vďaka tomu je alarm stále plne aktívna aj pri odpojení hlavného napájania (výdrž až 8 hodín), o tomto výpadku hlavného napájania informuje užívateľa pomocou aplikácie.
    • Veľa možností nastavenia poplachových zón, každý detektor / príslušenstvo možno pomenovať vlastným názvom.
    • Obsahuje otrasový detektor pre detekciu poškodenia alarmu M4.
    • Informuje používateľa pomocou aplikácie, v ktorom batériovom príslušenstvo dochádza batéria. Toto batériové príslušenstvo má vysokú výdrž batérií až 2 roky.
    • Tajný poplach pri prepadnutí: Užívateľ zadá kód pre vypnutie alarmu, avšak tento unikátny kód je odlišný od klasického a aktivuje v alarmu tichý poplach a informuje o tomto ďalších používateľov.
    • Dosah bezdrôtových detektorov až 80 m, pri vybraných až 200m. Detektory je ľahké upevniť na požadované miesto.
    • Spotreba hlavnej jednotky alarmu M4 je 3 až 4 Watt.
    • Pomocou dokúpených IP kamier môžete voľne sledovať dianie v domácnosti a telefón vám ihneď pri poplachu sprostredkuje aktuálne video.

    Obsah balenia
    1x M4 - centrálny zabezpečovacia jednotka, zabezpečuje riadenie všetkých bezdrôtových detektorov a celú kontrolu

    systému. Komunikuje pomocou WiFi a Ethernet konektora, tiež zasiela SMS o poplachu pomocou GSM.

    1x M3P13v2 - bezdrôtová dotyková klávesnica s RFID čítačkou. Výdrž batérie až 6 mesiacov, adaptér v balení

    1x M3P1 - bezdrôtový pohybový PIR detektor pre zabezpečenie miestnosti, vysoká výdrž batérií až 2 roky.

    1x M3P4 - bezdrôtový magnetický senzor pre zaistenie dverí / okien, vysoká výdrž batérií až 2 roky.

    1x M3P5 - diaľkové ovládanie (kľúčenka), pre rýchlu aktiváciu a deaktiváciu alarmu.

    2x M3P22 - RFID kľúč pre priloženie k bezdrôtovej klávesnici M3P13v2, pre rýchlu aktiváciu a deaktiváciu alarmu.

    2x Napájací adaptér pre alarm M4 a klávesnicu M3P13v2.

    1x Podrobný manuál v českom, slovenskom, anglickom, poľskom a maďarskom jazyku.


    Další volitelné příslušenství
    iGET SECURITY M3P1 – Bezdrátový pohybový PIR detektor
    iGET SECURITY M3P4 – Bezdrátový magnetický detektor dveře/okna
    iGET SECURITY M3P5 – Dálkové ovládání (klíčenka)
    iGET SECURITY M3P6 – Bezdrátový detektor plynu
    iGET SECURITY M3P7 – Bezdrátové SOS tlačítko
    iGET SECURITY M3P9 – Bezdrátový detektor vody
    iGET SECURITY M3P10 – Bezdrátový detektor vibrací
    iGET SECURITY M3P11 – Venkovní siréna
    iGET SECURITY M3P13v2 – Externí bezdrátová klávesnice s RFID čtečkou
    iGET SECURITY M3P14 – Bezdrátový detektor kouře
    iGET SECURITY M3P15 – Bezdrátová rotační IP HD kamera
    iGET SECURITY M3P15v2 – Bezdrátová rotační IP HD kamera
    iGET SECURITY M3P16 – Bezdrátová řízená zásuvka 230V
    iGET SECURITY M3P17 – Bezdrátový pohybový PIR detektor bez detekce zvířat
    iGET SECURITY M3P18 - Bezdrátová venkovní IP HD kamera
    iGET SECURITY M3P18v2 - Bezdrátová venkovní IP HD kamera
    iGET SECURITY M3P19 - Bezdrátový detektor CO (oxidu uhelnatého)
    iGET SECURITY M3P20 - Bezdrátová vnitřní IP HD kamera
    iGET SECURITY M3P20v2 - Bezdrátová vnitřní IP HD kamera
    iGET SECURITY M3P21 - Bezdrátový magnetický detektor vrata/železné dveře
    iGET SECURITY M3P22 - RFID klíč

    Víac informácií na www.iget.eu

    Stránky o produkte iGET SECURITY M4 - Inteligentní WiFi alarm:

    www.iget.eu/cs/security-m4

    Parametre

    Spotrebná elektronika

    Zdroj energie

    230 V

    Smart technológia

    áno

    Apple HomeKit

    nie

    Amazon Alexa

    nie

    Google Assistant

    nie

    Philips Hue

    nie

    Bluetooth

    nie

    IR

    nie

    LAN

    nie

    WiFi

    áno

    Z-Wave

    nie

    ZigBee

    nie

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky