INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    IRISCan Express 4

    IRISCan Express 4

    Akcia

    -7%

    zľava
    presnosný ručný skenerZobraziť viac

    skladom 

    135,00 €
    (ušetrite 10,00€)
    125,00 €
    104,17 € bez DPH
    Na splátky Quatro už od 7 €
    Kód tovaru

    397440

    PN kód

    458510

    Výrobca
    Záruka
    24 mesiacov
    Porovnať

    Popis produktu

    IRISCan Express 4

    Tento prenosný skener sa vyznačuje kompaktnými rozmermi a vysokou rýchlosťou skenovania až 8 str./min v kvalite 300 dpi farebne. Na napájanie nie je potrebný napájací adaptér, stačí pripojiť iba k počítaču pomocou konektora USB.
     

    Uchovajte si svoje vzácne rodinné spomienky

    Ľudia všetkých vekových kategórií sa radi stretávajú, aby si spoločne prezreli staré rodinné fotografie. Všetci radi znovuobjavujeme staré spomienky a chceme, aby sa zachovali. Radi sa o ne podelíme aj s našimi blízkymi. Vďaka IRIScan Express 4 budete môcť bez mihnutia oka naskenovať svoje rodinné fotografie alebo kresby vašich detí. Potom ich môžete poslať priamo e-mailom, zdieľať na sociálnych sieťach alebo poslať priamo na Disk Google. Extrémna jednoduchosť, ktorá vám tiež umožní okamžite zdieľať šťastné chvíle so svojimi blízkymi, aj keď sú tisíce kilometrov ďaleko.
    Už žiadne zožltnutie alebo poškodenie fotografií! Vaše spomienky sú v bezpečí.

    Jednoduchosť sama o sebe

    IRIScan Express 4 je prenosný USB hárkový skener. Stačí teda jednoducho zasunúť stránku, ktorú chcete naskenovať, do zariadenia a o niekoľko sekúnd sa naskenovaná objaví.
    Môžete skenovať akýkoľvek typ dokumentu rýchlosťou 8 strán za minútu. Či už ide o profesionálne alebo súkromné dokumenty. Môžete tiež skenovať fotografie alebo kresby. Rozlíšenie skenera (až 600 DPI alebo 1200 DPI interpolované) vám zaručí optimálnu kvalitu. Skenovať možno aj rôzne formáty, čo umožňuje skenovať aj doklady totožnosti alebo vizitky.
    Chcete naskenovať niekoľko listov? IRIScan Express 4 skenuje strany jednu po druhej. Vďaka softvéru OCR Readiris 16, ktorý je súčasťou skenera, však môžete svoje skeny PDF v prípade potreby jednoducho zoskupiť do jedného súboru PDF.
    Uistite sa však, že ste z dokumentov, ktoré skenujete, odstránili sponky. V opačnom prípade by mohli poškodiť šošovku.

    ahký a ergonomický skener

    Vďaka malým rozmerom a hmotnosti (383 g) je IRIScan Express 4 vaším partnerom na cesty. Môžete si ho jednoducho vziať so sebou kamkoľvek pôjdete. Do školy, do práce alebo na výlet, Je jedno kam, pokiaľ máte počítač na dosah. To je hlavná výhoda tohto prenosného USB skenera. Je ideálnym partnerom, ak potrebujete skenovať dokumenty na profesionálne účely, na služobnej ceste, alebo len preto, že sa o ne chcete podeliť s kolegami. Kočovný skener, ktorý sa ľahko zmestí do vášho kufra alebo aktovky!

    Prenosný USB skener pre Windows a Mac

    IRIScan Express 4 je prenosný USB skener. Stačí ho pripojiť cez USB k počítaču PC alebo Mac.
    Nepotrebujete teda batérie a nie je potrebný žiadny čas nabíjania. Pripojte ho a je to funkčné. Už žiadne zahrievanie alebo čakanie, keď je batéria vybitá. USB zásuvka je na bočnej strane skenera, takže si môžete byť istí, že vám pri skenovaní dokumentu nebude prekážať kábel. IRIScan Express 4 navyše používa ovládač TWAIN. Môže sa preto prispôsobiť a integrovať so všetkými typmi aplikácií.

    Obľúbený softvérový balík!

    IRIScan Express 4 sa dodáva s Readiris 16; balík softvéru na optické rozpoznávanie znakov (OCR). Softvér rozpoznáva viac ako 138 jazykov a umožní vám previesť naskenované dokumenty na upraviteľný text, súbory Word, indexované súbory PDF, zvukový súbor WAV alebo dokonca súbor epub kompatibilný s väčšinou čítačiek. Môžete tiež veľmi jednoducho zdieľať svoje dokumenty v cloude cez Dropbox, Evernote, Google Drive a mnoho ďalších.

    Cardiris 5, softvér pre vizitky je tiež súčasťou skenera. Umožňuje vám rýchlo naskenovať karty, ktoré ste zbierali celé veky, alebo jednu naskenovať priamo, kedykoľvek stretnete obchodného kontaktu na stretnutí alebo veľtrhu. Potom môžete automaticky extrahovať všetky údaje z kariet vďaka dodanej aplikácii na rozpoznávanie vizitiek (Cardiris™) a exportovať svoje digitálne kontakty do aplikácií Outlook, Excel, Salesforce, ACT! atď. Obsluhované cloudové služby: Evernote, Dropbox, Box a Disk Google.

    Technické parametre:

    Typ skenera: prenosný
    Skenovacie rozlíšenie: 1200 x 1200 dpi
    Formát papiera: A4
    Rozhranie: USB 2.0
    Rýchlosť skenovania (strán/min): 8
    Farba: čierna
    Rozmery: 34 x 290 x 51 mm
    Hmotnosť: 383 g

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Dávid, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Príslušenstvo2

     

    -21%

    zľava
     
    Readiris PDF 22 Business - Licencia - Box

    nová licencia, Iriscan 1 zariadenie, celoživotná, Operačný systém: Windows

    149,00 € 

    s DPH

    124,17 € 

    bez DPH

    Kód: 419578

    skladom 

     
     
    Readiris PDF 22 Standard - Licencia - Box

    nová licencia, Iriscan, 1 zariadenie, celoživotná, Operačný systém: Windows

    129,00 € 

    s DPH

    107,50 € 

    bez DPH

    Kód: 419585

    skladom 

    Notebooky