INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    LYNX Grunex UltraGamer 2023 W11 HOME

    Vypredané

     
    počítač, i7-12700F, 16 GB RAM, 1TB SSD, NVIDIA RTX 3070, Bez optickej mechaniky, Windows 11 HomeZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    393674

    PN kód

    10462922

    Výrobca
    Záruka
    36 mesiacov

    Alternatívy pre LYNX Grunex UltraGamer 2023 W11 HOME

    Popis produktu

    LYNX Grunex UltraGamer 2023 W11 HOME

    Výkon. Spoľahlivosť. Všetky ultra.

    Prekonajte limity, zabudnite na obmedzenia a užite si ultra výkonnú záťaž. Výkon RTX 3070 v kombinácii s procesorom Intel Core i7, 16 GB RAM a 1 TB SSD vám doslova vyrazí dych.

    Technické parametre


    Základná doska MSI PRO B660M-A WIFI

    Procesor Intel Core i7-12700F

    SilentiumPC Fera 5 ARGB chladič

    Grafická karta RTX 3070 VENTUS 2X 8G OC LHR

    Kingston FURY Beast 16 GB RGB RAM (dva moduly po 8 GB)

    Ukladací priestor Intel 670p NVMe 1 TB SSD

    Napájací zdroj Gigabyte P650B 650W

    Case SilentiumPC Ventum VT4V Evo TG ARGB

    Operačný systém Windows 11 Home

    Záruka 3 roky

    Základná doska

    Základom zostavy je doska MSI B660M-A WIFI zo série PRO. Táto séria ponúka nielen optimalizáciu pre profesionálne pracovné postupy, ale aj menej problémov pri riešení problémov a dlhšiu životnosť. Doska je vybavená novým procesorom Intel Core 12. generácie a ponúka celý rad užívateľsky prívetivých funkcií. Z PCIe 4.0 rozhrania prostredníctvom podpory spojenia dvoch M.2 disky SSD, vstavaný 2,5G LAN a bezdrôtový modul poskytujúci Wi-Fi 6. Podporuje ultrarýchle pripojenie, lepšiu kapacitu a vyšší výkon v rušných bezdrôtových prostrediach. M.2 SHIELD FROZR účinne zabraňuje prehrievaniu diskov a udržuje tak maximálny výkon SSD.

    Procesor a chladenie

    Intel Core i7-12700F s označením Alder Lake-S je dvanásta generácia procesorov Intel. S celkovo 12 jadrami taktovanými na 2,1 GHz (v režime Turbo až na 4,9 GHz) získate mimoriadne vysoký výkon, ktorý postačí aj na tie najnáročnejšie hry a aplikácie na maximálne detaily. V kombinácii s dokonalým chladičom SilentiumPC pre efektívny a vynikajúci odvod tepla tvoria skvelú dvojicu.

    Grafická karta

    Grafická karta MSI GeForce RTX 3070 VENTUS 2X 8G OC LHR má celkom 8 GB GDDR6 s frekvenciou 14 000 MHz a 256-bitovou pamäťovou zbernicou. Základná frekvencia grafického jadra s celkovým počtom 5888 stream procesorov je 1500 MHz. V režime OC môžete dosiahnuť až 1755 MHz. Verzia LHR má obmedzený výkon na ťažbu kryptomien, ale neobmedzuje grafický výkon karty v hrách.

    Pamäť RAM

    Operačná pamäť Kingston je štandardom pre zostavy LYNX. S celkovou kapacitou 16 GB (súčasťou sú dva 8GB moduly) poskytujú moduly série FURY Beast dostatok pamäte RAM na skvelé a plynulé hranie každej hry. Časovanie pamäte je CL16 pri 1,35 V. Okrem toho sú vybavené elegantným chladičom so svetelnou lištou RGB. Vďaka FURY CTRL alebo s pomocou softvéru výrobcov základných dosiek, ako sú ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, MSI Mystic Light Sync, môžu hrať všetkými farbami. Vyladili sme ich na hru so zvyškom zostavy.

    Získané z

    Zabudnite na dlhé načítavacie obrazovky, nekonečné kopírovanie súborov alebo nepríjemné preťažovanie pevného disku. V tejto zostave nájdete iba disk SSD. Konkrétne Intel 670p pre zásuvku NVMe a kapacitu 1 TB. Rýchlosť čítania je úžasných 3500 MB/s a rýchlosť zápisu 2500 MB/s. Teraz vám už nič nebráni.

    Zdroj

    Moderný 650W napájací zdroj Gigabyte P650B s certifikáciou 80 PLUS Bronze je vybavený 120 mm tichým ventilátorom s hydraulickým ložiskom, ktorý optimalizuje zníženie hluku a chladiaci výkon. Jeho rýchlosť sa nastavuje podľa automatickej detekcie výkonu zdroja napájania. Vyššia energetická účinnosť podľa certifikácie 80 PLUS Bronze vedie k nižšej spotrebe energie, nižšiemu zahrievaniu a nižšej hlučnosti ventilátora.

    Skriňa

    SilentiumPC Ventum VT4V EVO TG ARGB ponúka vysoký prietok vzduchu vďaka perforovanému prednému panelu a štyrom 120 mm ventilátorom CF.Skriňa ponúka priestranný interiér s dostatkom miesta pre výkonnú grafickú kartu a chladič CPU. Aby ste videli všetku krásu vo vnútri, bočná stena je vyrobená z tvrdeného temperovaného skla.

    Operačný systém

    Nové zostavenie obsahuje aj novú verziu operačného systému Windows 11. Získate intuitívnejšie prostredie, lepšie okná a rýchlejšiu odozvu systému. Okrem toho prináša hernej komunite novú úroveň hrania s funkciami, ktoré zaručujú rýchlejšie načítanie a lepšiu grafiku.

    Záruka

    S novou súpravou LYNX získate aj nadštandardnú záruku predĺženú na 3 roky. Na naše zostavy poskytujeme záruku a na všetky chyby, ktoré ste nezavinili vy a ktoré sa objavia počas prvých 3 rokov, sa vzťahuje záruka. Predĺžená záruka nie je spoplatnená. Servis vám môže poskytnúť viac ako 100 našich servisných stredísk alebo môžete o servis požiadať svojho predajcu. Opravy sú zvyčajne dokončené do 5 pracovných dní.

    Parametre

    Modelová rada a určenie

    Podla použitia

    herný

    Procesor

    Procesor-typ

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    Intel Core i7

    Procesor-model

    Určuje do ktorej modelovej rady výrobcu procesor patrí.
    i7-12700F

    Pamäť

    Kapacita nainštalovanej RAM

    16 GB

    Uložisko

    Kapacita SSD

    Určuje presnu kapacitu disku v gigabajtoch.
    SSD 1TB

    Opticka mechanika

    Nie

    Grafická karta

    Grafická karta

    NVIDIA RTX 3070

    Grafická karta typ

    GeForce RTX 3xx

    Operačný Systém

    Operačný systém

    Windows 11 Home

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Maroš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Predĺžená záruka

    Predĺžte si záruku a vyriešte vaše obavy zo servisných nákladov aj po uplynutí zákonnej záruky. Predĺženú záruku alebo poistenie je možné zakúpiť pre súkromnú osobu aj pre firmu. Predĺžená záruka začína platiť po skončení zákonnej 2 ročnej doby.

    Notebooky