INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Mecool KM2 Plus

    Mecool KM2 Plus

    Akcia

    2GB RAM, 16 GB, IPTV, 4K Ultra HD (3840x2160), HDMI, LAN RJ45 100 Mbit, USB portZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    396784

    Výrobca

    Popis produktu

    Mecool KM2 Plus

    MECOOL KM2 PLUS je plne certifikovaný box nielen Googlom, ale aj Netflixom a Dolby, čo mu umožňuje plný prístup do obchodu Google Play, prehrávanie 4K obsahu v Netflix aplikácii (ale aj v ostatných apkách, ktoré to podporujú) a možnosť prehrávania zvuku v špičkovej kvalite Dolby Atmos.

    Dizajn implementovaný v Mecool KM2 Plus je oku lahodiaci, jednoduchý a s profesionálnymi líniami, aby sa hodil k akémukoľvek televízoru, ktorý máte vo svojej izbe. Vrchnému krytu dominuje veľký kruh v sivej farbe s logom výrobcu, v prednej časti nájdeme tri LED diódy v zelenej LED, ktoré signalizujú napájanie, sieť a IR. Zo spodnej strany sú vetracie otvory a štyri gumené nožičky pre väčšiu stabilitu.

    Tento model je poháňaný štvorjadrovým procesorom S905X4-B A55, ktorý ponúka vynikajúci výkon pri všetkých úlohách, s podporou kódeku AV1 a s vysokým kontrastom HDR. Beží na najnovšom systéme Android TV vo verzii 11. Množstvo vstavaného obsahu a zábavy z ekosystému Android, vrátane 4K Netflix, YouTube, Prime Video, Disney Plus, HBO Max, Skylink Live, sledovanieTV, O2TV, AntikTV, Horizon GO atď., prináša svet obsahu, ktorý si môže vychutnať celá rodina.

    Vďaka Google DRM úrovne L1 a s certifikáciou Netflix 4K TV Box si môžete vychutnať filmy Netflix a televízne seriály s vysokou čistotou na vašej veľkej televíznej obrazovke. S najnovšou verziou Android TV 11.0, ktorá je ideálna pre domácu zábavu, domáce kino, firemné použitie a ďalšie.

    Mecool KM2 Plus podporuje výstup videa 4K 30fps cez port HDMI 2.1, ktorý umožňuje sledovanie video obsahu vo vysokom a ultra vysokom rozlíšení, s plynulým prehrávaním, vďaka čomu je signál s najvyšším rozlíšením dostupný pre domáce filmy, aby ste mohli hladko sledovať filmy v rozlíšení 4K. Každý detail na obrazovke je jasný a čistý, vysoká sýtosť farieb a kvalita podávaného obrazu bez žiadnych oneskorení alebo zasekávania - to je sila tohto zariadenia.

    Nekonečné množstvo aplikácií pre Android TV v službe Google Play vrátane projektov streamovania obsahu zo služieb Netflix, Prime Video, Youtube atď. Vstavaný Google Assistant Vám otvorí nové možnosti, stačí do hlasového diaľkového ovládača povedať čo hľadáte a môžete rýchlo pristupovať k zábave, získavať odpovede a ovládať zariadenia vo vašej domácnosti.


    Pomocou vstavaného Chromecastu jednoducho prenášajte fotografie, videá a hudbu z telefónu, tabletu alebo prenosného počítača do televízora. Užite si zábavu na veľkej obrazovke. Podporuje spracovanie HDR10+, HDR10 a HLG HDR a vychutná si zážitok zo sledovania s ultravysokým rozlíšením. Samozrejmosťou je podpora pre pravidelné automatické aktualizácie.

    Výbava v časti konektorov je bohatá, disponuje Ethernet 10/100 konektorom, AV jack ako audio-video výstup, HDMI výstup vo verzii 2.1, optický audio výstup SPDIF a napájací konektor na zadnej strane, na bočnej strane nájdete USB 3.0, USB 2.0 a čítačku MicroSD s maximálnou kapacitou až do 64 GB.

    Za konektivitu sa Mecool KM2 Plus nemusí hanbiť, obsahuje zabudovanú dvojpásmovú Wifi 2,4 GHz / 5 GHz WIFI IEEE 802.11 b / g / n / ac a má 100 MB LAN port a má aj Bluetooth vo verzii 5.0.

    Pokiaľ to Váš televízor, soundbar, či AV receiver podporuje, môžete si vychutnať špičkový priestorový zvuk v kvalite Dolby Atmos, s ktorým zažijete bohatý, čistý a vzrušujúci zvukový zážitok. Samozrejmosťou je podpora aj Dolby Digita, Dolby Digital+, či iných priestorových formátov.

    Technické špecifikácie

    Model: KM2 Plus
    Hardvér: Procesor Amlogic S905X4, štvorjadrový, ARM Cortex-A55
    Grafický čip: GPU Mali-G31 MP2
    Pamäť RAM: 2 GB DDR4
    Kapacita úložiska: 16 GB eMMC
    Operačný systém: AndroidTV 11.0
    Formát: Kompatibilné s HDR10, HDR10+ a HLG
    Bezdrôtové siete: WiFi 2,4 GHz/5 GHz
    Bluetooth: v5.0

    Funkcie:
    Chromecast
    Google Assistant
    Certifikované Netflix 4K, Amazon Prime Video a Youtube a ďalšie
    Kompatibilné s Dolby Audio a Dolby Atmos
    Bluetooth diaľkové ovládanie s mikrofónom

    Rozhrania:
    1x USB 2.0
    1x USB 3.0
    1x AV pripojenie
    1 x IR jack
    1x Ethernet 10/100
    1 x HDMI 2.1

    Diaľkový ovládač

    Diaľkové ovládanie je čiernej farby, má pogumované tlačidlá so štyrmi funkčnými tlačidlami pre priamy vstup do predvolených aplikácií. Funguje v duálnom režime, čiže aj v IR a aj v Bluetooth režime.

    Obsah balenia

    • 1 x Mecool KM2 Plus
    • 1x HDMI kábel
    • 1x diaľkové ovládanie
    • 1x napájací kábel

    Upozornenie: Tu uvedené funkcie môžu vyžadovať ďalšie a / alebo pravidelné aktualizácie firmvéru. Všetky aplikácie v KODI a Obchode Google Play sú záležitosťou 3 strán a nezodpovedáme za ich funkčnosť v zariadení. Podporu týchto aplikácií nájdete na internete, nemožno ju požadovať od výrobcu, ani od predajcu. Služby tretích strán môžu byť zmenené, odstránené, alebo prerušené bez predchádzajúceho varovania. Vaša záruka sa vzťahuje iba na hardvér prijímača a nevzťahuje sa na aktualizácie softvéru, ani nastavenie. Súčasťou výrobku nie je žiadne predplatné príjmu IPTV. Služby Google asisitenta nie sú dostupné v každom jazyku.

    Parametre

    Televizory, Audio, Video

    Výrobca TV, SAT

    Mecool

    Rozlišenie

    3840x2160

    HDMI

    Áno

    LAN RJ45

    LAN 100 Mbit

    USB

    Áno

    WiFi

    WiFi zabudované

    UNI čítačka kariet

    nie

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Vladimír, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky