INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Monster Hunter: World (PS4)

    Monster Hunter: World (PS4)

    Vypredané

    krabicová

    krabicová verzia, žáner RPG, pre PS4Zobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    329786

    PN kód

    5055060945360

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Popis produktu

    Monster Hunter: World (PS4)

    Monter Hunter predstavuje kriticky oceňovanú sériu akčných RPG, ktoré sa predalo viac ako 40 miliónov kusov po celom svete. Ďalšie vstup do tejto série, Monster Hunter: World, prinesie k životu živé ekosystém, v ktorom sa hráči postaví do úlohy lovca vyhľadávajúca divoká fantastická zvieratá. Vydajte sa na cestu a plňte úlohy na vlastnú päsť, či po boku svojich priateľov vďaka novému online módu pre až 3 hráčov naprieč všetkými svetovými regiónmi.
    V Monster Hunter: World sa hráči postavia neľútostným monštrám, zatiaľ čo ich lovecké schopnosti sa budú po čas hrania stále vylepšovať. Korisť získaná z padlých nepriateľov bude využívaná pre vytváranie nového vybavenia. Lovci sa budú musieť mať neustále na pozore vďaka nevyspytateľnému prostredie a môžu sa tešiť na intenzívne a stále ťažšie bitky!

    Kľúčové prvky:

    Vitajte v novom svete: Hráči sa v úlohe lovca vydávajú na výskumnú expedíciu na novoobjavený kontinent zvaný "Nový Svet" a postupne odhaľujú jeho tajomstvo.
    Žijúca ekosystém: Naučte sa využívať okolité prostredie pre svoj prospech. Napríklad poštvať monštrá proti sebe, aby ste nalákali svoj hlavný cieľ tam, kde ho chcete mať.
    Nový online mód pre viacerých hráčov: Keď pre vás bude niektorý súboj príliš náročný, spojte sa až s troma hráčmi a postavte sa výzve spoločne.
    Lovte a vyrábajte nové vybavenie: Porážajte monštrá a získavajte tak korisť, z ktorej vyrobíte zbrane a ďalšie vybavenie.
    Ovládnite monštrá: Súvislá a zábavná hrateľnosť: Rozľahlý a úplne otvorený svet plný výziev. Nečakajte žiadne nahrávacie obrazovky!
    Stránky o produkte Monster Hunter: World (PS4):

    http://www.monsterhunterworld.com/

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Gabriel, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu

    Zaradenie produktu

    Notebooky