INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Natec Snail 10" digitálny zápisník pre kreslenie a písanie, magnetický držiak

    neplytvajte papierom, používajte Natec Snail!
    grafický tablet, čierna, NONZobraziť viac
    Produkt je vyradený !

    V našej ponuke nájdete podobné modely. S výberom pomôžeme.

    Kód tovaru

    353454

    PN kód

    NWT-1570

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Alternatívy pre Natec Snail 10" digitálny zápisník pre kreslenie a písanie

    Popis produktu

    Natec Snail 10" digitálny zápisník pre kreslenie a písanie

    Váš moderný digitálny notepad
    Natec Snail 10 "je špičkové zariadenie na vytváranie rýchlych poznámok, výpočtov a kresieb bez plytvania cenným papierom. Vďaka kvalitnej LCD obrazovke, množstvu funkcií a ergonomickému dizajnu je ideálny pre domáce, kancelárske a školské použitie. -príjemný príjemný zážitok všade.
    Jasný a čistý 10 palcový displej 
    Tablet je dodávaný s LCD obrazovkou, ktorá poteší jeho odozvou a zaisťuje maximálne pohodlie pri písaní poznámok. Ostrosť a jas zobrazených výkresov a poznámok určite uspokojí každého používateľa. Môžete si byť istí, že všetko, čo na zariadení uložíte, bude na jeho 10-palcovom displeji jasné a čitateľné, a to aj za jasného svetla.

    Tlačová senzibilita
    Natec Snail 10 "prichádza so špičkovým senzorom, ktorý detekuje dotykový tlak a prekladá ho do rôznych efektov zobrazovaných na vysoko kvalitnej obrazovke. Môžete kresliť čiary rôznej hrúbky, rovnako ako na bežnom papieri! Citlivosť na dotykový tlak vám poskytuje nepreberné množstvo možností písania a kreslenia - ste obmedzení iba svojou fantáziou.

    Rýchle odstránenie obsahu
    Natec Snail 10 "vám umožní okamžite vyčistiť obrazovku a začať znova alebo robiť nové poznámky. Odstránenie obsahu pomocou jedného tlačidla je rýchlejšie a pohodlnejšie ako siahať po novom hárku papiera.

    Tlačidlo LOCK DELETE
    Uložte svoju prácu a poznámky pomocou vyhradeného zámku, ktorý ich chráni pred nechceným vymazaním, ak ste nechceli stlačiť ikonu koša. Môžete si byť istí, že vaše výkresy alebo poznámky sú uložené tak dlho, ako ich potrebujete.

    Vrátane stylusu
    Môžete použiť čokoľvek, čo chcete kresliť na obrazovku, ale tie najlepšie výsledky získate pomocou nášho robustného pera, ktoré je súčasťou balenia. Podobne ako bežné pero alebo ceruzka, ponúka maximálne pohodlie pri používaní Natec Snail 10 ".

    Zabudovaný magnet
    Poznámkový blok je dodávaný so vstavanými magnetmi, čo umožňuje jeho prilepenie k chladničke so správou pre ostatných členov domácnosti. Natec Snail 10 “bol navrhnutý tak, aby potešil jeho funkčnosť a môže byť použitý ako verejná nástenka.

    Ergonomický dizajn 
    Natec Snail 10 "je ultratenký a výnimočne ľahký - váži iba 167 gramov! Vďaka svojej veľkosti je veľmi pohodlné držať ho v ruke, okrem toho, že je extrémne mobilný - môžete ho vziať so sebou kamkoľvek.

    Technické parametre

    Batéria CR2025
    Diagonálna obrazovka 10 ''
    Šírka 167 mm
    Dĺžka 265 mm

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    Miloš, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky