INFOLINKA0850 100 200

(9:00-18:00)

0
0,00

Košík

    Need for Speed: Heat (hra pre PS4)

    Need for Speed: Heat (hra pre PS4)
     
    uprav si obľúbenú superkáru a nechaj súpera ďaleko v spätnom zrkadle, alebo prchni policajtom, ktorí ťa prenasledujú so všetkým, čo majú po ruke
    žáner závodná , pre PS4Zobraziť viac

    skladom 

    30,85 €
    25,71 € bez DPH
    Kód tovaru

    342492

    PN kód

    5035225122478

    Výrobca
    Záruka

    24 mesiacov

    Porovnať

    Popis produktu

    Need for Speed: Heat (hra pre PS4)

    Daj nohu na plyn a vyraz do ulíc v tejto legendárnej závodnej sérii. Uprav si obľúbenú superkáru a nechaj súpera ďaleko v spätnom zrkadle, alebo prchni policajtom, ktorí ťa prenasledujú so všetkým, čo majú po ruke - stačí len otočiť kľúčikom v zapaľovaní. Vo dne kšeftuj a v noci Riskuj všetko v Need for Speed Heat.

    Cez deň sa protloukej a v noci pretekaj o všetko v Need for Speed Heat, adrenalínové jazde s pedálom na podlahe, kde tvárou v tvár drsným policajtom bojuješ o miesto medzi najlepšími pouličnými pretekármi. Vo dne súťažíš vo Speedhunter Showdown - sponzorovanej súťaži, ktorá ti zarobí na úpravy a vylepšenia šporťákov v tvojej garáži.

    Až budeš mať auto perfektne nazdobené a vytunené a budeš pripravený pritvrdiť, vyrazíš s parťákov na zakázané nočné preteky, kde si vybuduješ reputáciu a zaistíš si nielen účasť na väčších závodoch, ale aj kvalitnejšie autodiely. Lenže pod rúškom tmy hliadkuje nemilosrdná polícia, ktorá ťa chce dopadnúť a pripraviť o všetko, čo si získal. Vyzvi ju na súboj a risknem všetko za slávu v podsvetí alebo odíde do bezpečia a začni ďalší strhujúce deň. V tejto pouličné závodnej hre cesty ani výzvy nikdy nekončia a každé auto je niečím výnimočné. Vydaj sa s parťákov na vzrušujúce dobrodružstvo a svoju garáž naplň vymazlenými kára. Mesto je tvoje ihrisko.

    Obsah

    • Risk je zisk - Cez deň stavte na vlastné um vo Speedhunter Showdown a zarábaj na pretekoch alebo Driftovací a terénnych akciách. Neskôr vyraz do nočného mesta a predveď sa v ilegálnych pouličných pretekoch.
    • Buď svoj a vyčnívej z davu - K dispozícii je zase o niečo viac možností, ako upraviť svoje autá a štylizovať sám seba za volantom, takže rozhodne nie je čas držať sa späť - buď jedinečný a ukáž všetkým, kto si zač.
    • Poldové v pätách - Cez deň by si sa musei veľmi snažiť, aby si hliadky v Palm City niečím rozčúlil. Po zotmení však prichádza zmena pravidiel a drsní policajti si idú hrať - tebe aj tvojmu autu pôjdu pekne po krku.

    Technické parametre


    Typ: hra 
    Kompatibilita: pre PS4
    Žáner: pretekárska, akčná
    Stránky o produkte Need for Speed: Heat (hra pre PS4):

    www.ea.com/games/need-for-speed/need-for-speed-heat

    OPÝTAJTE SA PORADCU

    Datacomp poradca

    Produkt manažér:

    František, Datacomp

    Zaslať otázku k produktu
    Notebooky